• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydınnn kızlarrr :)
Testinde pozitif sonuç gören arkadaş var , hayırlısı olsun :nazar: Bugün doktora gidecekler var , onların iyi haberlerini bekliyor olacağım :nazar: Cinsiyeti belli olanlar var , bazıları SSK'lı olmuş bazıları Bağ-Kur'lu bazılarıda Yeşil Kartlı olmuş :KK45: hepsi hayırlı uğurlu olsun :nazar:

Canim seni diger forumdan hatirladim ekim kasim tup bebek yaptircaklardan:) masallah duymussun kalp atisini ne kadar oldu ki senin? Ben daha cok yeniyim 12. Gunun bugun pozitifi gordum ama sukur:nazar:

15 kasimda oldu transferim canim super bir haber Rabbim kucagimiza aldigimiz gunleride nasip etsin insallah

Saol caniim cok mutlu olduk artik darisi senin ve diger arkadaslarin basina :) haberlerinizi bekliyorum kiz bu aksam ikili teste gittik ya ense kalinligi ve burun olcusude iyi cok sukur teyzesi
Maşallah canım çok sevindim güzel çıkmasına :)
Hayirlisi olsun canim umarim saglikli sihhatli hayirli bir evlat olur ve gonlunden geceni verir allah merakla bekliyorum haberin olsun :KK66:
Sağol canım benim :) amin inşallah kahvaltı yapıp gideceğiz babasıyla. ..

Kizlar herkese iyi aksamlar.Biraz okudum da kiyafetlerden konu acılmıs ben de bugun LCW dan 3 adet örme pelerin aldim nasil rahat bilemezsiniz altina ne giyerseniz giyin ustunuzu tamamen kamufle ediyor çok rahatladım ve tavsiye ederim koca kışı bunlarla geçirebilirim gobek mobek gorunmuyor ve bol duruyor cok guzeller...
evet canım annemde bana ankaradan getirmiş iki tane bugün giydim çok rahat gerçekten giy pançoyu çık dışarı :):)

Slm güzel anneleerr... Hayırlı cuma lar.... Allahım evlat arayanlara evlat , şifa arayanlara şifa, dertlilere deva versin. Herkesin Hayırlı duaları su mübarek günde kabul olsun.

Biz de 14. Haftada içimdeki minik mutluluğun bir prenses olduğunu ve 2 li testimizin de iyi sonucunu öğrendik. Rabbim sağlıkla kavuştursun evlatlarimiza...

Allah seni iyi etsin. Guldurdun beni ehe da banim gibi biri dedim. Bende bu siralar agrim yok acaba buyumiyorlar mi diyodum. Ne guzel gozun aydin . Benim dr.un tabiriyle hamileliginin balayina girmis bulunuyorsun tadini cikar.

lcw da olmasa napariz bilmiyorum bende aldim bir kadife pantolon. Lcw da birde 20 liraya boyle onu utu izi gibi fitilli esofman altlari vatdi bir de ondan aldim ama sakin almayin onu cok berbat bisry cok fena diz yapiyor cok xirkin duruyor.

Bu arada ben epeydir takip edemedim. Cogu cinsiyet ogrenmis. Ikiz olanlarinda cogu bir kiz bir erkek galiba ne guzel darisi basima. Benim pasa kendini gosterdi teee 1 ay once ama digeri ki umarim prensesimdir gostermiyor sakliyor israrla dusunun 18. Haftanin ilk ginunde ogrenmis olacam tabi yine saklamazsa :)
gördüm p eşofmanları ama beden kalmadığı için almamıştım.lcw hayat kurtarıyor.zaten fazlaca bişey almayı düşünmüyorum.ne gereği far.geniş bir gömlek,bir tunik ve geniş bir hırka aldım.belki reyonda sizlerde görmüşsünüzlür.önü böyle verevli geliyor.küçük bir toka ile omuz hizasına yakın yerden tutturuluyor.
karnım çooook büyüdüğünde işime yarar.şimdi salaş durdu tabi.ama ona da sıra gelecek:))

gördüm p eşofmanları ama beden kalmadığı için almamıştım.lcw hayat kurtarıyor.zaten fazlaca bişey almayı düşünmüyorum.ne gereği far.geniş bir gömlek,bir tunik ve geniş bir hırka aldım.belki reyonda sizlerde görmüşsünüzlür.önü böyle verevli geliy. .küçük bir toka ile omuz hizasına yakın yerden tutturuluyor.
karnım çooook büyüdüğünde işime yarar.şimdi salaş durdu tabi.ama ona da sıra gelecek:))
sokakta birbirimiizi kiyafetlerinden tanirmisiz :KK19:
ya hanimlar ben grip oldum gribi az bucuk atlattim ama simdi oksuruk var cok kotu oksuruyorum. Dr ilac vermeyim evde dinlen gecir dedi napacam ben bi oksurugu. Bir de mide bulantilarim geri geldi sanki iki uc gundur sabahlari kusuyorum. Simdi kahvaltida ne yiycem diye zorluyorum kendimi. Niye Boyle oldu ko:KK64:

sokakta birbirimiizi kiyafetlerinden tanirmisiz :KK19:
ya hanimlar ben grip oldum gribi az bucuk atlattim ama simdi oksuruk var cok kotu oksuruyorum. Dr ilac vermeyim evde dinlen gecir dedi napacam ben bi oksurugu. Bir de mide bulantilarim geri geldi sanki iki uc gundur sabahlari kusuyorum. Simdi kahvaltida ne yiycem diye zorluyorum kendimi. Niye Boyle oldu ko:KK64:
ben de hasta olup olmama arasında gidip geliyorum.
oğlumdan geçmiş biraz malesef boğazlarımda kızarıklık varmış.
bol bol limonlu ıhlamur içiyorum.sallama ama işyerinde başka imkan yok.
evde ise biraz tarçın ve zencefille demleyip içmiştim iyi geldi bana.
limonu çok tüketmeye çalışıyorum gün içinde.
bulantıyı da genzinde akıntı varsa o tetikliyordur.2 gğn önce beni kötü yapmıştı o akıntı çünkü..
bir de zencefilli şekerlerden aldım onlar da boğazımı rahatlatıyor.
bal+zencefil bal+karabiber deneyenler var.ben daha önce yapıyordum yine deneyebilirsinç sen de.

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ilki tuttu çok şükür sanırım sonunda kendime göre bir topik de buldum, hepinizinki hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsîn progestone iğneye ne kadar devam ettiniz ben 31 Ekim'de transfer oldum progestan iğnesi vajinadan kullanılan kapsül ve corasprine devam ediyorum cırasprin kafamı karıştırıyor sizlerde içmiş miydîniz acaba doktorum kes demeyi mi unuttu diyorum bir daha ki randevum 3 Ocak ve o zmn a kadar devam dedi beni aydınlatırsanız sevinirim :)
Merhaba canım :) hoş geldin rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

ay evet canım ne zaman hissedicem acaba hareketlerini sen hissediyomusun şuanda ..
büyük bi merakla bekliyorum o günü..
benimkiler 9,5 cm olmuşlar canım gercekten bu kez daha da güzeldi yüzleri falan net görünüyodu..
Masallah guzelliklere:nazar:evet canim icimde kelebekler ucusuyo cok tatlilar allahim nazardan saklasin:nazar:gecen gun yanlislikla karnimin ustune yatmisim.nasil sallaniyorum ne oldugunu anlamadim deprem zannettim.meger prensle prensesi rahatsiz etmisim kendi e gel diyorlarmis.:p:pallahim herkese nasip etsin.kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.tum isteyenlere saglikla sihhatle kucaklarina almayi nasip etsin insallah

Günaydınnn kızlarrr :)
Testinde pozitif sonuç gören arkadaş var , hayırlısı olsun :nazar: Bugün doktora gidecekler var , onların iyi haberlerini bekliyor olacağım :nazar: Cinsiyeti belli olanlar var , bazıları SSK'lı olmuş bazıları Bağ-Kur'lu bazılarıda Yeşil Kartlı olmuş :KK45: hepsi hayırlı uğurlu olsun :nazar:

Maşallah canım çok sevindim güzel çıkmasına :)

Sağol canım benim :) amin inşallah kahvaltı yapıp gideceğiz babasıyla. ..

canım hayırlı olsun, gözün aydın darısı bizlerin başına :) ben de bugün gidicem doktora inşallah öğrenirim :):)

Hepiniz cok saolun kizlar darisi size bakalim merakla bekliyorum haberlerinizi bugun pitirciga kirmizi ip aldim :) ufaktan bisey oriim artik diyorum gerci buyukler coktan ordu bile yavru agzi yesil bi suru yelegi hirkasi var :)

Zencefil toz zencefil degil mi. Bu oksuruge mi iyi geliyor. Zarari olmaz heralde bitkilerden ya da karisimlardan o kadar uzagim ki hic anlamam.
tesekkur ederim
tozunu balla karıştırabilirsin.
ıhlamura attığım ise kök zencefildi.A101 den aldım bir paket kök zencefil vir de kabuk tarcın.
evde çiçek ıhlamur vardı.yarım baş parmağı kadar kesip porselen demliğe attım.bir çubuk tarçın ve 1 tutam ıhlamur.10-15 dakika demledim limonla içtim.evdeysen dene.balla tatlandır.ben şekersiz içiyorum.

tozunu balla karıştırabilirsin.
ıhlamura attığım ise kök zencefildi.A101 den aldım bir paket kök zencefil vir de kabuk tarcın.
evde çiçek ıhlamur vardı.yarım baş parmağı kadar kesip porselen demliğe attım.bir çubuk tarçın ve 1 tutam ıhlamur.10-15 dakika demledim limonla içtim.evdeysen dene.balla tatlandır.ben şekersiz içiyorum.
cok tesekkur ederim deneyecem icebilecegimi sanmiyorum ama sifa niyetine artik.

Slm güzel anneleerr... Hayırlı cuma lar.... Allahım evlat arayanlara evlat , şifa arayanlara şifa, dertlilere deva versin. Herkesin Hayırlı duaları su mübarek günde kabul olsunHayirliı olsun tatlöm kız annesi olmak çok güzel bir duygu :) Saglikli doģumlarimiz olsun inşallah!

Biz de 14. Haftada içimdeki minik mutluluğun bir prenses olduğunu ve 2 li testimizin de iyi sonucunu öğrendik. Rabbim sağlıkla kavuştursun evlatlarimiza...
Hayirlı olsun tatlım.Kız annesi olmak çok güzel bir duygu :) Allah saglıkli dogumlar nasip etsin hepimize.

Son düzenleme:
Masallah guzelliklere:nazar:evet canim icimde kelebekler ucusuyo cok tatlilar allahim nazardan saklasin:nazar:gecen gun yanlislikla karnimin ustune yatmisim.nasil sallaniyorum ne oldugunu anlamadim deprem zannettim.meger prensle prensesi rahatsiz etmisim kendi e gel diyorlarmis.:p:pallahim herkese nasip etsin.kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.tum isteyenlere saglikla sihhatle kucaklarina almayi nasip etsin insallah
Canim ya ilk hareketler nerede hissediliyor yani karnin hangi bolumund3 bende kipirdanmalar hissediyorum ama anlayamıyorum:)

Back