Canimm tarcini cok kullanmayın dusuge sebep olabiliyormustozunu balla karıştırabilirsin.
ıhlamura attığım ise kök zencefildi.A101 den aldım bir paket kök zencefil vir de kabuk tarcın.
evde çiçek ıhlamur vardı.yarım baş parmağı kadar kesip porselen demliğe attım.bir çubuk tarçın ve 1 tutam ıhlamur.10-15 dakika demledim limonla içtim.evdeysen dene.balla tatlandır.ben şekersiz içiyorum.
Benim 29 kasimdi trasferim. O zaman 2 hafta sonra allah in izniyle gorurum insallah keseyi15 kasimda oldu transferim canim super bir haber Rabbim kucagimiza aldigimiz gunleride nasip etsin insallah
Hamilelikte oluyor o canım telaş etmeAnnisler hepinize merhabaaaa su gibi akintiniz var mi bazrn kesenin suyu mu geliyor diye endise ediyorum
Masallah canım hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin cok sevindimMerhaba kızlar hastaneden geldim :) % 80 erkek dedi ... Oğlum oluyor rabbim herkese bu güzel duyguları yaşatsın
Sağol canım sağlıklı olsun hayırlısı olsun:)Masallah canım hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin cok sevindim
hadi bakalım bağ-kurlu oluyorsun demekMerhaba kızlar hastaneden geldim :) % 80 erkek dedi ... Oğlum oluyor rabbim herkese bu güzel duyguları yaşatsın
canım bende kullanıyorum. transfer günümden beri coraspin,folbiol,elevit, estrofem,crinone jel,climarafort bant,clexane iğne ve progestan iğneyi hiç bırakmadım. doktor kontrolünde progestan iğneden sıkılıp kapsüle geçmek istedim bu hafta ama pişman oldum. 5 gün kullandım mide bulantıları ve baş dönmesine sebep oldu. tekrar iğneye başlayacağım hatta. bana 12. haftaya kadar demişlerdi. bakalım o gün gelince ne dicek doktorumuz :)Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ilki tuttu çok şükür sanırım sonunda kendime göre bir topik de buldum, hepinizinki hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsîn progestone iğneye ne kadar devam ettiniz ben 31 Ekim'de transfer oldum progestan iğnesi vajinadan kullanılan kapsül ve corasprine devam ediyorum cırasprin kafamı karıştırıyor sizlerde içmiş miydîniz acaba doktorum kes demeyi mi unuttu diyorum bir daha ki randevum 3 Ocak ve o zmn a kadar devam dedi beni aydınlatırsanız sevinirim :)
canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına :):) merak bitti sıra alışverişlerdeMerhaba kızlar hastaneden geldim :) % 80 erkek dedi ... Oğlum oluyor rabbim herkese bu güzel duyguları yaşatsın
canım maşallahh... allah hayırlı etsin inşallah :) bakalım bize ne çıkıcak :) ufff daha çok var ya merakla bekliyorum walla... hazırlık yapmak istiyorum çok ağırlaşmadan :)Merhaba kızlar hastaneden geldim :) % 80 erkek dedi ... Oğlum oluyor rabbim herkese bu güzel duyguları yaşatsın
canım ben mesajını yeni gördüm kusura bakma.. cantanem cevaplamış benim yerime bebeişimiz erkekmişSeninkinin cinsiyeti belli oldumu canım ?
Sağol canım senin bakış açın da ayrı bir enteresanhadi bakalım bağ-kurlu oluyorsun demekhayırlısı uğurlusu olsun
Eveeeeeeeeeeet canım Sağol sen naptin gittin mi doktora :)canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına :):) merak bitti sıra alışverişlerde
Sağol canım Rabbim sizede nasip etsin :)canım maşallahh... allah hayırlı etsin inşallah :) bakalım bize ne çıkıcak :) ufff daha çok var ya merakla bekliyorum walla... hazırlık yapmak istiyorum çok ağırlaşmadan :)
canım ben gec cevap vermiş oluyorum k. bakma..bizim ilk denememizdi. benim yaş 25 eşim 31..Allahım tamamına erdirir inşallah.. problem eşimdeydi sayısı az ve şekil bozukluğu vardı. tüp bebek tedavisinde eğer kadında bi problem yoksa erkekten kaynaklanan sorunlar tabi uygun sperm bulunursa daha kolay halloluyormuş öyle duymuştum. inşallah sizinde ilk denemede tutunur bebişiniz. dualarımız seninle... Allahım kolaylıklar versin sonu güzel olsun inşallah..Canım desteğin için çok teşekkür ederim. Eşimin spermiogram sonucu 200 bin çıktı önce Martta düşündük çünkü bir yurtdışına seyahatimiz vardı sevgililer gününde ama sonra maddi olarak çok sarsılacağımızı düşünüp seyahatimizi iptal ettik ve tüp bebek tedavimizi öne çektik. Aranızda erkek infertilitesi yüzünden tüp bebek yaptırıp ilk denemede başarılı olanlar var mı? Bana tavsiye edeceğiniz birşeyler var mı? Perşembe günü laparoskopi olucak kısmetse allahında izniyle ocakta transferim gerçekleşecek. Çok heyecanlıyım inşallah yeni yılda bende aranıza katılabilirim.
Hayırlı uğurlu olsuncanım ben mesajını yeni gördüm kusura bakma.. cantanem cevaplamış benim yerime bebeişimiz erkekmiş
yok daha belli değil benimki , ama ssk lı olmak istiyorum açık konuşmak gerekirse:) Sağlıklı hayırlı olsunda cinsiyeti farketmez aslında hepsi evlat ne olsaSağol canım senin bakış açın da ayrı bir enteresansen ssklı mısın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?