2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canimm tarcini cok kullanmayın dusuge sebep olabiliyormus

canım bende kullanıyorum. transfer günümden beri coraspin,folbiol,elevit, estrofem,crinone jel,climarafort bant,clexane iğne ve progestan iğneyi hiç bırakmadım. doktor kontrolünde progestan iğneden sıkılıp kapsüle geçmek istedim bu hafta ama pişman oldum. 5 gün kullandım mide bulantıları ve baş dönmesine sebep oldu. tekrar iğneye başlayacağım hatta. bana 12. haftaya kadar demişlerdi. bakalım o gün gelince ne dicek doktorumuz :)

Merhaba kızlar hastaneden geldim :) % 80 erkek dedi ... Oğlum oluyor rabbim herkese bu güzel duyguları yaşatsın
canım maşallahh... allah hayırlı etsin inşallah :) bakalım bize ne çıkıcak :) ufff daha çok var ya merakla bekliyorum walla... hazırlık yapmak istiyorum çok ağırlaşmadan :)

canım ben gec cevap vermiş oluyorum k. bakma..bizim ilk denememizdi. benim yaş 25 eşim 31..Allahım tamamına erdirir inşallah.. problem eşimdeydi sayısı az ve şekil bozukluğu vardı. tüp bebek tedavisinde eğer kadında bi problem yoksa erkekten kaynaklanan sorunlar tabi uygun sperm bulunursa daha kolay halloluyormuş öyle duymuştum. inşallah sizinde ilk denemede tutunur bebişiniz. dualarımız seninle... Allahım kolaylıklar versin sonu güzel olsun inşallah..

Sağol canım senin bakış açın da ayrı bir enteresan sen ssklı mısın yoksa
yok daha belli değil benimki , ama ssk lı olmak istiyorum açık konuşmak gerekirse:) Sağlıklı hayırlı olsunda cinsiyeti farketmez aslında hepsi evlat ne olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…