• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlar bugün transferden sonra 14.günüm ve biraz ayakta kalmıştım ikindinden beri belim ağrıyor.
canım sıkkın.....normal mi.... lütfen bilgilendirirseniz sevinirim.
14.değerim 396 sizce nasıl kızlar...
bel agrısı normal canım. degerin de çok guzel hayırlı olsun :)

Kizlar herkese iyi aksamlar.Biraz okudum da kiyafetlerden konu acılmıs ben de bugun LCW dan 3 adet örme pelerin aldim nasil rahat bilemezsiniz altina ne giyerseniz giyin ustunuzu tamamen kamufle ediyor çok rahatladım ve tavsiye ederim koca kışı bunlarla geçirebilirim gobek mobek gorunmuyor ve bol duruyor cok guzeller...

Canım öncelikle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sonrada darısı başıma olsun inşallah. Bana da bugün histeroskopi yapıldı sabah. Şükür hemen toparladım. Ameliyathanede bile güldük eğlendik ekiple çok şanslıyım ki doktoru, hastaneyi ve ekibi çok sevdim. İnşallah bebeğimi kucaklamama vesile olurlar. Sonuçlarımda tertemiz çıktı inşallah yerleşir bebeğim. Ocak ortası nasıl gelcek sonra o 12 gün nasıl geçicek hiç bilmiyorum. Böyle ilk denemede tutanları okuyunca bana çok büyük bir umut oluyor, teşekkürler...
benim eşimdede aynı sorun vardı bendede sorun vardı ikl denemede tuttu hatta bugün kalp atışlarını bile gördük.herr zaman pozitif düşün en önemli bu İNŞALLAH hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Kizlar herkese iyi aksamlar.Biraz okudum da kiyafetlerden konu acılmıs ben de bugun LCW dan 3 adet örme pelerin aldim nasil rahat bilemezsiniz altina ne giyerseniz giyin ustunuzu tamamen kamufle ediyor çok rahatladım ve tavsiye ederim koca kışı bunlarla geçirebilirim gobek mobek gorunmuyor ve bol duruyor cok guzeller...
Bende almayı düşünüyorum canım onumuz kış :)

Kizlaarrr bende gittim bugun dra:))sizi kiskandim:)korkularimda vardi 2 hafta kim bekliycek gorumcemin arkadasiydi devlet hast.parada odemedim ohh gittim kuzularım i gordum cookk sukurr iyilerdi biri kesin kiz oteki gostermiyor olssuun en azindan bagkurluyum:))
Maşallah sizeee rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Şükürler olsunki bebegimin kalp atislarini duydum gördüm darisi bekelyen herkesin başına insalla rabbim emeklerimizin karsiligini versin
Canim seni diger forumdan hatirladim ekim kasim tup bebek yaptircaklardan:) masallah duymussun kalp atisini ne kadar oldu ki senin? Ben daha cok yeniyim 12. Gunun bugun pozitifi gordum ama sukur:nazar:

Vay yy kız sen ne ara gittin doktora bi ben ogrenemedim. .. HAyırlısı olsun kuzum prenses geliyor demek gözünüz aydın darısı bana ve diğer arkadaşlara:KK31::KK31:
Saol caniim cok mutlu olduk artik darisi senin ve diger arkadaslarin basina :) haberlerinizi bekliyorum kiz bu aksam ikili teste gittik ya ense kalinligi ve burun olcusude iyi cok sukur teyzesi

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ilki tuttu çok şükür sanırım sonunda kendime göre bir topik de buldum, hepinizinki hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsîn progestone iğneye ne kadar devam ettiniz ben 31 Ekim'de transfer oldum progestan iğnesi vajinadan kullanılan kapsül ve corasprine devam ediyorum cırasprin kafamı karıştırıyor sizlerde içmiş miydîniz acaba doktorum kes demeyi mi unuttu diyorum bir daha ki randevum 3 Ocak ve o zmn a kadar devam dedi beni aydınlatırsanız sevinirim :)

Be
Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ilki tuttu çok şükür sanırım sonunda kendime göre bir topik de buldum, hepinizinki hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsîn progestone iğneye ne kadar devam ettiniz ben 31 Ekim'de transfer oldum progestan iğnesi vajinadan kullanılan kapsül ve corasprine devam ediyorum cırasprin kafamı karıştırıyor sizlerde içmiş miydîniz acaba doktorum kes demeyi mi unuttu diyorum bir daha ki randevum 3 Ocak ve o zmn a kadar devam dedi beni aydınlatırsanız sevinirim :)
n hala devam ediyorum corasprine hatta 30. Haftaya kadar devam defi

Hoşgeldin aramiza canım hayirlı ugurlu olsun.Sakin doktorunun lafindan cikma o ne diyorsa onu kullan ve kafanda karışmasın.Corasprini hepimiz 12 haftalik olana kadar kullandik o ilac kaninin pihtilasmasini önlüyor ve bebeğin beslenmesini sagliyor.Progestan da herkes icin.farkli kullanilabiliyor.Mesela ben hiç kullanmadim yerine estrofem sabahlari 3 tane yutuyordum.Son haftalarda haftada bir progesteron igne verdi.Kisiden kisiye kullanim degisiyor.Bide tup bebek doktoru disindaki doktorlar bu uygulamanhakkinda cok bilgiye sahip olmadigi icin.sen.tedavini tamamlayana kadar tup doktorunun lafindan cikma yoksa bebegini kaybedersin yazik olur.

Back