Hayırlısı olsun cnm. Bnm tek embriyoydu ama ben de keseyi görmek istiyorum. Hala inanaılmaz geliyo çünküMerhaba, benim de 19 Aralık kalp atışı günü. İkiz mi değil mi çok merak içindeyim:)
Ayy hicc korkmadim cokda guzeldi tabii onu insanin kendi mahremiyetinde gormesi daha makbul ama merakımi giderdim en azindan:)Tatlim illa bakacagim diyosan face de kaline vargas profiline gir goreceksin.korkunc ama gercekten.yasamak keyifli olabilir ama izlemek biras korkunc
Gordum teyzesicanım bebişleri gördün mü? nasılmış kuzulaaaaarrrrr :)
Yok canim ya. Elimize surdugumuz nrmlendirici daha mi masum. Ya da ultrason jeli. Hatta bir arkadas ultrason jelini de catlaklar ixin kullandigini soyledi. Ya da eczaneden catlak icin alinan onca krem cok mu dogal ama tabi sen bilirsin insanin icinin rahat olmasi onemli.Vazelin bi tür ilaç zarar verir mi diye düşünüyorum
Canım histeroskopiymiş zaten ben yanlış yazmışım şuan terimlere yabancılık çekiyorum yaşadıkça daha iyi öğrenicem sanırım. Bu arada hepinizinkini allah sizlere bağışlasın inşallah benimde serüvenim sizin gibi mutlu sonla biter.Histeroskopi olmasın? Bana hem laporoskopi hem histeroskopi yapılmıştı. Lap tüp almak içindi. 10 Eylül de olmuştu, 21 Kasım da dondurulmuş embriyo transferi oldum. Cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim. Darısı başına:)
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Böyle yorumlar içimi rahatlatıyor.İnşallah sağlıcakla gelir bebeğin. sorun erkekte olunca tüp bebekte tutma şansı daha yüksek oluyo diye duymuştum. inşallah bir an önce katılırsın aramıza..
SERENAD_1 canım doktora gittin mi? Merak ettim. ..
Maşallah canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) bende cuma gidiyorum bakalım bizimki ne alemdeEvet gittim canım. İyiyiz çok şükürBoyumuz 7.34 olmuş. İlk gördüğümde korktum. kıpırdamadan yatıyordu. Sonra doktor biraz salladı titretti falan, yazık yavrum bir irkildi tepe taklak oldu içim rahatladı hareketlenince.Sonra kollar bacaklar hareket etmeye başladı hızlı hızlı doktor çok uzun bakmadı, boyunu ölçtü kendisi için bir kaç şeye baktı tam kapatıyordu biz cinsiyet cinsiyet diye bastırınca baktı. şurda bir pipi görünüyor dedi ama henüz net değil dedi. biz de yüzde kaç dedik % 80 dedi oluşum geliyooorrr 2 hafta önce de görmüştük ama bizim doktor çok garantici, tam emin olmadan hiç birşeyi söylemiyor. darısı başına canıım. en kısa zamanda sende öğrenirsin inşallah
Ben geçen sene elimde egzama var cildiye doktoruna gittim. Bana eczaneden bir Vazelin karışımı hazırlattı. Ondan sordum canım.Yok canim ya. Elimize surdugumuz nrmlendirici daha mi masum. Ya da ultrason jeli. Hatta bir arkadas ultrason jelini de catlaklar ixin kullandigini soyledi. Ya da eczaneden catlak icin alinan onca krem cok mu dogal ama tabi sen bilirsin insanin icinin rahat olmasi onemli.
Bu arada vazeline niye ilac dedin ki eskilerin nemlendiricisi o. Annelerimizin zamanindan olan bisey. Nesi ilac ki
Evet sağlıklı olsun yeter :) canım Rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinYarın bizde cinsiyetini öğrenmeye gidiyoruz kızlar :) kalbimden nedense erkek geçiyor sağlıklı olsunda
Valla benim koca meraklı bende öyle arada bir çocuk görmeye gidiyoruz insan özlüyorArkadaslar siz iki haftada bir mi gidiyorsunuz kontrole en son hep beraber gitmiştik simdi siz tekrar gidiyorsunuz benin daha iki haftam var.kiskaniyorum ama
O zaman bisey diyemeyecem tek basina vazalinin ustinde bebeklere de kullanilabildigi yaziyorBen geçen sene elimde egzama var cildiye doktoruna gittim. Bana eczaneden bir Vazelin karışımı hazırlattı. Ondan sordum canım.
Ben korkuyorum surekli gitmeye dr.nezamana randevu veriyorsa o zaman gidiyoruz ama cookkk ozluyoruzz.birazda meraklanmayi seviyormuyum neValla benim koca meraklı bende öyle arada bir çocuk görmeye gidiyoruz insan özlüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?