• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlar ya amniyotik sivi yanlis hareketle patlarmi birseye uzanirken (cok uzakta degildi)bağdas vaziyetteyken karnim bacagimin arasinda sıkıştı acaba bisey olurmu?korkularimiz dogana kadar hic bitmeyecek degilmi:KK43:
Kiiizlaaree
Ayy tatlim ya.inceden hareketlerr basladi.sevdikleri birsey yedigim zaman tepki veriyorlar.simdi simdi daha da guzel oluyor.gerci gecen gun face de gebeliginin 33.haftasindaki ikiz annesi video paylasmis.valla kadinin karnini yirtip cikacaklar gi.bi:KK71::KK71:esimle izleyemedik sonuna kadar.insallah bizde gorecegiz o gunleri.insallah sizden de guzel haberler gelirr cuma gunu
Neredeydi canim o ben cok mersk ediyorum son aylarda ikiz karni nasil olur diye:)

vebahargeldi vebahargeldi gunaydinnnnn.hic merak etme hareketlerini kacirma sansin yok.hani bi sarki var ya icimde kelebekler ucusuyor diye aynen oyle basladi.zamanla durtmelere dogru gidiyor.arada cok kucuk pat pat vuruslar geliyor.@erre sanirim sendin esinize karninizi dinletin diyen.ben dinlettim ama benimki hicbirsey duymadi.ama denerken kiz bi hareket etti esim yuzumde hissettim dedi.tam dogru yeri gosterdi ama daha disaridan hissedilmesi icin kucuk geldi bana biraz.neyse bakalim birazdan gidecegiz dr.a.gelismis mi bizim kuzular

Aksam jeli yaparken ucunu tam kiramadim bi sertlik kaldi yaparkrn cn cok acidi zaten ni kac gündür tahtis olmustum sabah idrari yaparken bi baktım jeller kırmızı ve kahve dusmus doktorumu aramalimiyomki ic camasirima yada tuvalet kagidina gelmiyor sadece idrarla beraber dokulurken icerdw kalanlar kanli gibi

Cnm gunaydin gecmis olsun kirmizilik devam ederse doktorunu ara fazla panik yapma gececektir ilik suyla iyice yika ve tirosyd varsa hafif surebilirsin o yumsatir hem rahatlatir. Iyice kiramadiysan rahmini kanatmis cnm cook gecmis olsun ......

Günaydın güzel anneleeeer :KK55: bugün bizim görüş günümüüüüz :KK73::KK73:bakalım cinsiyetini gösrecekmi bize? nasıl pozlar verecek? nasıl acaba diye gece doğru düzgün uyuyamadım meraktan:KK6:hayırlısı ile akşama öğrenmiş oluruz. Akşamları bende baya şişlik oluyor. Göğüslerimin altından başlıyor şişlik ve rahatsız edici oluyor. nefes almakta zorlanıyorum bazen. Sabaha geçmiş oluyor karnım küçülüyor.Şimdiden böyle olursa ilerki aylarda ne olacak bilemiyorum vallahi. Sizlerde de varmı böyle bir durum?

Kahverengi bir kac damla leke gelmis dr aradim koyu kivam ve kırmızı degilse sorun degil panik yapma dedi ama artik cok gec ben panik oldum bile

Canım kendini rahatlat. önemli birşey olsa doktorun hemen gel bakalım derdi. Sen rahatlaki bebeğinde rahatlasın annesiHoppa Bak burada bir çok arkadaş ne kanamalar yaşadı. Çok şükür gayet sağlıklılar şimdi. :KK24:

Merhaba kızlar bende perşembe günü laparoskopi olacağım sizlere de bunu yaptılar mı? Sorunumuz şuan eşimin sperm azlığı direkt tüp bebeğe yönlendirdiler bizi. Aralık sonu gibi adet olmayı bekliyorum. Ocak'ta transferim yapılacak allahın izniyle. İlk tüp bebek denememiz olucak yaşım 27, eşim 32. Tutma şansı nedir sizce benim tüm test sonuçlarım temiz. Lütfen bana yardımcı olun. Sonra bende gelicem aranıza inşallah.

Günaydın güzel anneleeeer :KK55: bugün bizim görüş günümüüüüz :KK73::KK73:bakalım cinsiyetini gösrecekmi bize? nasıl pozlar verecek? nasıl acaba diye gece doğru düzgün uyuyamadım meraktan:KK6:hayırlısı ile akşama öğrenmiş oluruz. Akşamları bende baya şişlik oluyor. Göğüslerimin altından başlıyor şişlik ve rahatsız edici oluyor. nefes almakta zorlanıyorum bazen. Sabaha geçmiş oluyor karnım küçülüyor.Şimdiden böyle olursa ilerki aylarda ne olacak bilemiyorum vallahi. Sizlerde de varmı böyle bir durum?
Inşallah ogrenirsin canım cinsiyetini :) bendede oluyor şişlik bide göğüslerim kaşınıyo o_O:KK58:

Merhaba kızlar bende perşembe günü laparoskopi olacağım sizlere de bunu yaptılar mı? Sorunumuz şuan eşimin sperm azlığı direkt tüp bebeğe yönlendirdiler bizi. Aralık sonu gibi adet olmayı bekliyorum. Ocak'ta transferim yapılacak allahın izniyle. İlk tüp bebek denememiz olucak yaşım 27, eşim 32. Tutma şansı nedir sizce benim tüm test sonuçlarım temiz. Lütfen bana yardımcı olun. Sonra bende gelicem aranıza inşallah.
Canım inşallah aramıza katilirsin :) benim eşimde sperm yoktu yok denecek kadar azdı 5 10 tane sağlam çıkıyordu :) çok şükür ikinci denemede kavuştum... sana tavsiyem tedavi boyunca pozitif olman .. " HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK" bu düşünce ile başlarsan oluyor Allahın izni ile:KK19:.

merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza taze anne adayıyım rabbim hepimizin evladını sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah sizler birşey danışmak istiyorum dün gece ben sabaha kadar ateşlendim sizinde başınıza geldimi ateş bebeğime zarar verirmi

merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza taze anne adayıyım rabbim hepimizin evladını sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah sizler birşey danışmak istiyorum dün gece ben sabaha kadar ateşlendim sizinde başınıza geldimi ateş bebeğime zarar verirmi
Aramıza hoş geldin canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) zarar vereceğini düşünmüyorum stres yapma yat dinlen yeter

Canım inşallah aramıza katilirsin :) benim eşimde sperm yoktu yok denecek kadar azdı 5 10 tane sağlam çıkıyordu :) çok şükür ikinci denemede kavuştum... sana tavsiyem tedavi boyunca pozitif olman .. " HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK" bu düşünce ile başlarsan oluyor Allahın izni ile:KK19:.

Canım desteğin için çok teşekkür ederim. Eşimin spermiogram sonucu 200 bin çıktı önce Martta düşündük çünkü bir yurtdışına seyahatimiz vardı sevgililer gününde ama sonra maddi olarak çok sarsılacağımızı düşünüp seyahatimizi iptal ettik ve tüp bebek tedavimizi öne çektik. Aranızda erkek infertilitesi yüzünden tüp bebek yaptırıp ilk denemede başarılı olanlar var mı? Bana tavsiye edeceğiniz birşeyler var mı? Perşembe günü laparoskopi olucak kısmetse allahında izniyle ocakta transferim gerçekleşecek. Çok heyecanlıyım inşallah yeni yılda bende aranıza katılabilirim.

Canım desteğin için çok teşekkür ederim. Eşimin spermiogram sonucu 200 bin çıktı önce Martta düşündük çünkü bir yurtdışına seyahatimiz vardı sevgililer gününde ama sonra maddi olarak çok sarsılacağımızı düşünüp seyahatimizi iptal ettik ve tüp bebek tedavimizi öne çektik. Aranızda erkek infertilitesi yüzünden tüp bebek yaptırıp ilk denemede başarılı olanlar var mı? Bana tavsiye edeceğiniz birşeyler var mı? Perşembe günü laparoskopi olucak kısmetse allahında izniyle ocakta transferim gerçekleşecek. Çok heyecanlıyım inşallah yeni yılda bende aranıza katılabilirim.
Yinede şükür et hiç olmasa ne olacaktı onu düşün. Kaçıncı deneme olması önemli değil Allah ne zaman ol derse o zaman olur:)

Back