• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Vazelin bi tür ilaç zarar verir mi diye düşünüyorum
Yok canim ya. Elimize surdugumuz nrmlendirici daha mi masum. Ya da ultrason jeli. Hatta bir arkadas ultrason jelini de catlaklar ixin kullandigini soyledi. Ya da eczaneden catlak icin alinan onca krem cok mu dogal ama tabi sen bilirsin insanin icinin rahat olmasi onemli.
Bu arada vazeline niye ilac dedin ki eskilerin nemlendiricisi o. Annelerimizin zamanindan olan bisey. Nesi ilac ki

Histeroskopi olmasın? Bana hem laporoskopi hem histeroskopi yapılmıştı. Lap tüp almak içindi. 10 Eylül de olmuştu, 21 Kasım da dondurulmuş embriyo transferi oldum. Cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim. Darısı başına:)
Canım histeroskopiymiş zaten ben yanlış yazmışım şuan terimlere yabancılık çekiyorum yaşadıkça daha iyi öğrenicem sanırım. Bu arada hepinizinkini allah sizlere bağışlasın inşallah benimde serüvenim sizin gibi mutlu sonla biter.

Merhaba kizlar uzaktan takip ediyorum sizleri esimde sperm azligi bendeyse hiçbir sorun yok direk tup bebek dediler cesaretim var ama kendimize zaman verdimm cunku yaklasik 50 gundur eşim keçiboynuzu iciyor ve macun yiyor bende soğan kurune basladim bitmek uzere belki ssayimiz artar umudum var olmazsa bende aranıza gelicem birbirimize umut olalim diye: )

SERENAD_1 SERENAD_1 canım doktora gittin mi? Merak ettim. ..

Evet gittim canım. İyiyiz çok şükür :nazar::nazar::nazar: Boyumuz 7.34 olmuş. İlk gördüğümde korktum. kıpırdamadan yatıyordu. Sonra doktor biraz salladı titretti falan, yazık yavrum bir irkildi tepe taklak oldu:KK9:içim rahatladı hareketlenince.Sonra kollar bacaklar hareket etmeye başladı hızlı hızlı :KK48: doktor çok uzun bakmadı, boyunu ölçtü kendisi için bir kaç şeye baktı tam kapatıyordu biz cinsiyet cinsiyet diye bastırınca baktı. şurda bir pipi görünüyor dedi ama henüz net değil dedi. biz de yüzde kaç dedik % 80 dedi :KK73:oluşum geliyooorrr:KK36::KK36::KK36: 2 hafta önce de görmüştük ama bizim doktor çok garantici, tam emin olmadan hiç birşeyi söylemiyor. darısı başına canıım. en kısa zamanda sende öğrenirsin inşallah :KK36:

Evet gittim canım. İyiyiz çok şükür :nazar::nazar::nazar: Boyumuz 7.34 olmuş. İlk gördüğümde korktum. kıpırdamadan yatıyordu. Sonra doktor biraz salladı titretti falan, yazık yavrum bir irkildi tepe taklak oldu:KK9:içim rahatladı hareketlenince.Sonra kollar bacaklar hareket etmeye başladı hızlı hızlı :KK48: doktor çok uzun bakmadı, boyunu ölçtü kendisi için bir kaç şeye baktı tam kapatıyordu biz cinsiyet cinsiyet diye bastırınca baktı. şurda bir pipi görünüyor dedi ama henüz net değil dedi. biz de yüzde kaç dedik % 80 dedi :KK73:oluşum geliyooorrr:KK36::KK36::KK36: 2 hafta önce de görmüştük ama bizim doktor çok garantici, tam emin olmadan hiç birşeyi söylemiyor. darısı başına canıım. en kısa zamanda sende öğrenirsin inşallah :KK36:
Maşallah canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) bende cuma gidiyorum bakalım bizimki ne alemde:nazar::KK19:

Yok canim ya. Elimize surdugumuz nrmlendirici daha mi masum. Ya da ultrason jeli. Hatta bir arkadas ultrason jelini de catlaklar ixin kullandigini soyledi. Ya da eczaneden catlak icin alinan onca krem cok mu dogal ama tabi sen bilirsin insanin icinin rahat olmasi onemli.
Bu arada vazeline niye ilac dedin ki eskilerin nemlendiricisi o. Annelerimizin zamanindan olan bisey. Nesi ilac ki
Ben geçen sene elimde egzama var cildiye doktoruna gittim. Bana eczaneden bir Vazelin karışımı hazırlattı. Ondan sordum canım. o_O

Arkadaslar siz iki haftada bir mi gidiyorsunuz kontrole en son hep beraber gitmiştik simdi siz tekrar gidiyorsunuz benin daha iki haftam var.kiskaniyorum ama:KK61::mad::mad:
Valla benim koca meraklı bende öyle arada bir çocuk görmeye gidiyoruz insan özlüyor:KK48::KK60:

Sanırım bende 3 hafta sonra ogrenebilcem tam olarak cinsiyetleri dün lekenme için gidince birinin erkek olduğunu söyledi öbürü göstermiyor yine kız olabilir demişti ama cok üstünde durmadı bebeğin eşi birinin biraz asadaymis onun için olmuş lekelenme yukarı çıkarmış inşallah istirahat dedi çalışıyorum rapor aldım haftasonuna kadar aspirini biraktirdi bir fitil bide igne verdi inşallah bişey olmaz bebeklerde bir sorun yokmuş cok şükür

kızlar günaydın. bir kez daha tecrübelerinize ihtiyacım var. Gebelik takibini tüp bebek doktorunuzla mı yapıyorsunuz ya da başka bir doktora mı gidiyorsunuz? Eğer başka doktora gidiyosanız kaçıncı haftadan itibaren başladınız? ben de doltor arayışına girdim de.

Back