Bu durum gerçekten muamma canım bende artık bulunduğum yerden bulayim diyorum son bi kere daha derken hala tüp doktorundayim kac saat yol yapıyorum sanırım bulcam bi tane ama senin için nasıl rahat ediyorsa aslındakızlar günaydın. bir kez daha tecrübelerinize ihtiyacım var. Gebelik takibini tüp bebek doktorunuzla mı yapıyorsunuz ya da başka bir doktora mı gidiyorsunuz? Eğer başka doktora gidiyosanız kaçıncı haftadan itibaren başladınız? ben de doltor arayışına girdim de.
Allah gönlüne göre versin canım güzel haberlerini bekliyoruzkızlarrrr günaydınnn
Nasılsınız umarım herkes cook iyidir..
Bu aralar işlerim yoğun pek giremiyorum
bugün miniklerimizi görmeye gidicez
çok heyecanlıyım
Cinsiyetlerini de görücez inşallah kuzularım çook iyidir
GÜNAYDIN arkadaşlar. çatlak kremi olarak tavsiye edeceğiniz bir krem varmı? badem yağını tavsiye edenler var ama benim pek içime sinmiyo. sonrasında kıllanma yapabilir diye düşünüyorum.
canım benim hayırlı olsun oğluşumuz geliyo demek ki maaşallah :):):):)Evet gittim canım. İyiyiz çok şükürBoyumuz 7.34 olmuş. İlk gördüğümde korktum. kıpırdamadan yatıyordu. Sonra doktor biraz salladı titretti falan, yazık yavrum bir irkildi tepe taklak oldu içim rahatladı hareketlenince.Sonra kollar bacaklar hareket etmeye başladı hızlı hızlı doktor çok uzun bakmadı, boyunu ölçtü kendisi için bir kaç şeye baktı tam kapatıyordu biz cinsiyet cinsiyet diye bastırınca baktı. şurda bir pipi görünüyor dedi ama henüz net değil dedi. biz de yüzde kaç dedik % 80 dedi oluşum geliyooorrr 2 hafta önce de görmüştük ama bizim doktor çok garantici, tam emin olmadan hiç birşeyi söylemiyor. darısı başına canıım. en kısa zamanda sende öğrenirsin inşallah
GÜNAYDIN arkadaşlar. çatlak kremi olarak tavsiye edeceğiniz bir krem varmı? badem yağını tavsiye edenler var ama benim pek içime sinmiyo. sonrasında kıllanma yapabilir diye düşünüyorum.
canım eğer tüp bebek doktoruna yakınsan ona devam etş, değlisen de ilk 3 ay tüp bebek doktorunun takibinde ol sonra güvendiğin bi kadın doğumcuya başlayabilirsin ben öyle yaptım, ama tüp doktorumdan sonra 3-4 tane doktora gittim daha hala emin değilim güvenemiyorum nedense :):)kızlar günaydın. bir kez daha tecrübelerinize ihtiyacım var. Gebelik takibini tüp bebek doktorunuzla mı yapıyorsunuz ya da başka bir doktora mı gidiyorsunuz? Eğer başka doktora gidiyosanız kaçıncı haftadan itibaren başladınız? ben de doltor arayışına girdim de.
Nerelerdesin armyy hadi bakalım hayırlısı benim randevuma daha 2 hafta varrrkızlarrrr günaydınnn
Nasılsınız umarım herkes cook iyidir..
Bu aralar işlerim yoğun pek giremiyorum
bugün miniklerimizi görmeye gidicez
çok heyecanlıyım
Cinsiyetlerini de görücez inşallah kuzularım çook iyidir
Allah gönlüne göre versin canım güzel haberlerini bekliyoruz
Canim benimde oluyor.hatta suan var.dun dr.uma sordum acaba hareketlerini bu sekildemi hissediyorum diye.o da yok onlar olagan kramplar kasilmalardir dedi.Günaydın kızlar
Benim Karnım ın sağında solunda batma şeklinde ağrı oluyor acaba hareket mi ediyor yoksa başka birşey mi anlamadım
Kullananlarin ve tanidik dr.larin tavsiyesi lierac jel canim.ben 1 aydir her sabah gogus karin bel kalca ve dizlerime kadar ust bacaklarima suruyorum.banyo sonrasida bebe yagiyla tum vucudumu ovuyorum.GÜNAYDIN arkadaşlar. çatlak kremi olarak tavsiye edeceğiniz bir krem varmı? badem yağını tavsiye edenler var ama benim pek içime sinmiyo. sonrasında kıllanma yapabilir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?