• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın kızlar:KK73:
Benim Karnım ın sağında solunda batma şeklinde ağrı oluyor acaba hareket mi ediyor yoksa başka birşey mi anlamadım:-)
Canım rahim büyüdükçe bu batmalar da olacak. Rahim bağları rahme göre daha yavaş büyüdüğü için kasık ağrıları olması normal. Hareketlerini ilk başta böyle damar seğirmesi gibi hissedeceksin. Başlarda bebek mi yoksa bağırsak hareketlerim mi acaba diye tereddüt edeceksin. Sonra hareketleri sertleştikçe ikisini ayırt etmeye başlayacaksın. Ben ilk 18.haftamda hissettim. Dışardan daha bir iki haftadır hissedilmeye başlandı.

bne de dün aldım pozitif sonucu.
doktorum tekrar yaptırmana gerek yok dedi ama
ben yarın tekrar yaptırıcam
onbeşgün sonra kontrol dedi.
değerim 12.gün 164,4 sizce nasıl kızlar
hayırlı olsun arkadaşım gözün aydın Allah tamamına erdirsin :) bence de gayet iyi sonucun benim 12. gün 102 çıkmıştı :) beslenme konusunda ilk 3 ay çok önemli değil diyor herkes çünkü bebek ilk 3 ay annedekileri tüketiyor ama yinede sen dikkat et yemene içmene tabiki meyveni bol ye, süt ve süt ürünlerine dikkat et, ekmek ve hamurişi çok tükemmemeye çalış, 3. ayından sonra daha da dikkat etmen gerekecek :):)

hayırlı olsun arkadaşım gözün aydın Allah tamamına erdirsin :) bence de gayet iyi sonucun benim 12. gün 102 çıkmıştı :) beslenme konusunda ilk 3 ay çok önemli değil diyor herkes çünkü bebek ilk 3 ay annedekileri tüketiyor ama yinede sen dikkat et yemene içmene tabiki meyveni bol ye, süt ve süt ürünlerine dikkat et, ekmek ve hamurişi çok tükemmemeye çalış, 3. ayından sonra daha da dikkat etmen gerekecek :):)
teşekkür ederim canım
çok sağol:))

maaşallah maaşallah :):) hayırlı olsun canım çok sevindimsenin adına :) bebişlerimizin cinsiyetlerini öğreniyoruz artık yavaş yavaş isim konularına girebiliriz ama sen karar vermişsin ismine ne güzel :):)
Evet öğrendik bugün müjdeyi Eylül'de almıştık hatta transferin doğum günümde olmyyştu ozmn Eylül benim mucizem oldu bakalım babayında ikna edersek bu isme ;)

kızlar günaydın. bir kez daha tecrübelerinize ihtiyacım var. Gebelik takibini tüp bebek doktorunuzla mı yapıyorsunuz ya da başka bir doktora mı gidiyorsunuz? Eğer başka doktora gidiyosanız kaçıncı haftadan itibaren başladınız? ben de doltor arayışına girdim de.
merhaba canım,
diğer topikten hatırlarsın beni :)
bende şimdilik tüp bebek doktoruma gidiyorum, herhalde 2-3 aylık olana kadar ona giderim, çünkü şuanda bizi en iyisi o bilir. yinede aklımda bi isim var ama şimdilik tüp bebek doktorumdayım canım. inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebeklerimizi. sana da hayırlı olsun diyeyim.

Kizlar oglusum olacak. Dun netlesti artik.kiz cok istemistik hatta adi bile hazirdi.tesellimiz saglikli olmasi sukur.geri kalan 5 ayda da alisiriz artik erkek fikrine :)
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Canım rahim büyüdükçe bu batmalar da olacak. Rahim bağları rahme göre daha yavaş büyüdüğü için kasık ağrıları olması normal. Hareketlerini ilk başta böyle damar seğirmesi gibi hissedeceksin. Başlarda bebek mi yoksa bağırsak hareketlerim mi acaba diye tereddüt edeceksin. Sonra hareketleri sertleştikçe ikisini ayırt etmeye başlayacaksın. Ben ilk 18.haftamda hissettim. Dışardan daha bir iki haftadır hissedilmeye başlandı.
O zaman erken daha canım cevapladigin için teşekkür ederiz :)

Kızlar merhabalar ben de 2aralik da yaptırdım transferimi dün 8.gunumdu V e beta 12.5 çıktı nasıl sizce
çok erken davranmışsın :) sabırlı ol bence, az daha bekle. 12. gün kesin sonuç çıkıyor canım. ama bu sürede kendine dikkat et derim. sakın ağır kaldırma,ilaç alma :)

Back