Yinede şükür et hiç olmasa ne olacaktı onu düşün. Kaçıncı deneme olması önemli değil Allah ne zaman ol derse o zaman olur:)
gögüslerin kaşınıyosa canım hemen önlemini al cildin müsaitse çatlaklar oluşabilirInşallah ogrenirsin canım cinsiyetini :) bendede oluyor şişlik bide göğüslerim kaşınıyo
Bebek yağı kullanıyorum canım bilmiyorum ki zayifim göğüslerim büyüyorgögüslerin kaşınıyosa canım hemen önlemini al cildin müsaitse çatlaklar oluşabilir
Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)kızlar herkese meraba. ben de aranıza yeni katıldım çiçeği burnunda anne adayı olarak. Tecrübelerinizden yararlanmak istedim. 25 kasımda transfer oldu. şükür ki pozitifi gördük. 18 aralıkta ilk randevum var. transefr sonrası 12 gün geçmek bilmedi, şimdi de 18ine kadar zaman kolay geçmeyecek galiba. Yoksa her doktor randevusundan önce böyle duruyor mu zaman?
bu arada hepinize sağlıklı bebişler, kolay doğumlar, mutlu bir 2015 diliyorum. 2015 bizim yılımız olsuuun
Sorunumuz ayniymis.benim yasim 30 du ilk yaptigimda.sanirim izmirdesin.ben ilkini symrna da ikincisini irenbede yaptirdim.ikiside tutmustu.pozitif ol olumlu dusun.nerede yaptiracagina ve dr na karar verdin miMerhaba kızlar bende perşembe günü laparoskopi olacağım sizlere de bunu yaptılar mı? Sorunumuz şuan eşimin sperm azlığı direkt tüp bebeğe yönlendirdiler bizi. Aralık sonu gibi adet olmayı bekliyorum. Ocak'ta transferim yapılacak allahın izniyle. İlk tüp bebek denememiz olucak yaşım 27, eşim 32. Tutma şansı nedir sizce benim tüm test sonuçlarım temiz. Lütfen bana yardımcı olun. Sonra bende gelicem aranıza inşallah.
Sorunumuz ayniymis.benim yasim 30 du ilk yaptigimda.sanirim izmirdesin.ben ilkini symrna da ikincisini irenbede yaptirdim.ikiside tutmustu.pozitif ol olumlu dusun.nerede yaptiracagina ve dr na karar verdin mi
Sorunumuz ayniymis.benim yasim 30 du ilk yaptigimda.sanirim izmirdesin.ben ilkini symrna da ikincisini irenbede yaptirdim.ikiside tutmustu.pozitif ol olumlu dusun.nerede yaptiracagina ve dr na karar verdin mi
Evet ikincide irenbede yapilmistihakkinda hayirlisi olsun insallah ocakta guzel haberlerini aliriz.Evet İzmirdeyim. Özel Tınaztepe hastanesinde Erdal Aktan'a yaptıracağım canım. Perşembe histeroskopi var sana da yapılmış mıydı? Ocakta transferim.
Evet ikincide irenbede yapilmistihakkinda hayirlisi olsun insallah ocakta guzel haberlerini aliriz.
Merhaba kızlar bende perşembe günü laparoskopi olacağım sizlere de bunu yaptılar mı? Sorunumuz şuan eşimin sperm azlığı direkt tüp bebeğe yönlendirdiler bizi. Aralık sonu gibi adet olmayı bekliyorum. Ocak'ta transferim yapılacak allahın izniyle. İlk tüp bebek denememiz olucak yaşım 27, eşim 32. Tutma şansı nedir sizce benim tüm test sonuçlarım temiz. Lütfen bana yardımcı olun. Sonra bende gelicem aranıza inşallah.
Kakao yagi tavsiye ederim. Biraz surup gibi kokuyor kokusuna dayanabilirsen kim kullandiysa catlak yasamamis. Ben sevemedim kokusunu. Bir de vazalin dedi arkadaslar. Bence vazalin bebe yagindan daha mantikli daha denemedim bende deneyecegimBebek yağı kullanıyorum canım bilmiyorum ki zayifim göğüslerim büyüyor
canım bebişleri gördün mü? nasılmış kuzulaaaaarrrrr :)Evet ikincide irenbede yapilmistihakkinda hayirlisi olsun insallah ocakta guzel haberlerini aliriz.
Vazelin bi tür ilaç zarar verir mi diye düşünüyorumKakao yagi tavsiye ederim. Biraz surup gibi kokuyor kokusuna dayanabilirsen kim kullandiysa catlak yasamamis. Ben sevemedim kokusunu. Bir de vazalin dedi arkadaslar. Bence vazalin bebe yagindan daha mantikli daha denemedim bende deneyecegim
Merhaba, benim de 19 Aralık kalp atışı günü. İkiz mi değil mi çok merak içindeyim:)kızlar herkese meraba. ben de aranıza yeni katıldım çiçeği burnunda anne adayı olarak. Tecrübelerinizden yararlanmak istedim. 25 kasımda transfer oldu. şükür ki pozitifi gördük. 18 aralıkta ilk randevum var. transefr sonrası 12 gün geçmek bilmedi, şimdi de 18ine kadar zaman kolay geçmeyecek galiba. Yoksa her doktor randevusundan önce böyle duruyor mu zaman?
bu arada hepinize sağlıklı bebişler, kolay doğumlar, mutlu bir 2015 diliyorum. 2015 bizim yılımız olsuuun
Histeroskopi olmasın? Bana hem laporoskopi hem histeroskopi yapılmıştı. Lap tüp almak içindi. 10 Eylül de olmuştu, 21 Kasım da dondurulmuş embriyo transferi oldum. Cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim. Darısı başına:)Merhaba kızlar bende perşembe günü laparoskopi olacağım sizlere de bunu yaptılar mı? Sorunumuz şuan eşimin sperm azlığı direkt tüp bebeğe yönlendirdiler bizi. Aralık sonu gibi adet olmayı bekliyorum. Ocak'ta transferim yapılacak allahın izniyle. İlk tüp bebek denememiz olucak yaşım 27, eşim 32. Tutma şansı nedir sizce benim tüm test sonuçlarım temiz. Lütfen bana yardımcı olun. Sonra bende gelicem aranıza inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?