• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

O kasik agrilari normalmis kizlar sanki bisey batiriyorlar gibi ben sormustum rahim buyudugu icin ordaki kaslar geriliyomus agri yapiyomus o da ama cok olursa doktora gitmekte fayda var bi de sizin karniniz cikmaya basladi mi :KK54:

kızlar merabalar bende bu ay tüp yaptırcam aranızda olmayı bu tip hamiş sohbetleri yapmayı nasip eder inş rabbim sizide canı gönülden tebrik ediyorum :D
canim benimki de Ocak ayinda olacak insaAllah. arada buraya girip yazilanlari okuyorum ve onlar gibi seviniyorum. insaAllah biz de hayirlisiyla buraya dahil oluruz canim. rabbim hepimizin yardimcisi olsun insaAllah...

Guzel hamislerimiz hepinizin bebisleri hayirli ugurlu olsun insaAllah. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. size bit sorum olacakti: transferden sonra surekli yatip, istirahat etmek mi gerekiyor? benim bir arkadasim 9 ay eline hicbir seye surmedi! hep oturdu veya uzandi. bu ne kadar dogrudur?

kızlar merabalar bende bu ay tüp yaptırcam aranızda olmayı bu tip hamiş sohbetleri yapmayı nasip eder inş rabbim sizide canı gönülden tebrik ediyorum :D

canim benimki de Ocak ayinda olacak insaAllah. arada buraya girip yazilanlari okuyorum ve onlar gibi seviniyorum. insaAllah biz de hayirlisiyla buraya dahil oluruz canim. rabbim hepimizin yardimcisi olsun insaAllah...

kızlar hayırlısı ile bebişleriniz bu tedavilerinizde tutar ve burada sizi sık sık muhabbet ederken görürürzzzzz inşallahhhh :)
canım transferden sonra sürekli yatmak iyi değil rahimde kan dolaşımı artmalı ki bebeğin tutunsun beslensin :) ben 3-4 gün dinlendim ama sürekli yatmadım kendimi yoracak faliyetler yapmadım evin içinde ara ara gezindim :) 4. günden sonra fazla yürümemek şartı ile dışarı çıktım kafeye falan gittim arkadaşlarla muhabbet iyi geldi ama uzun süreli değil 2 saat falan dinlendim ama yatarak değil uzun oturarak tv falan izledim bol bol kabak çekirdeği çitledim booooool proteinli beslendim :)
allahım yardımcınız olsun :)

Canim ben tranferden bir gun once ruyamda oglum oldugunu gormustum. Hatta esim de goruyo musun icine dogmus daha bebek koyulmadan dedi. Esim kiz cok istiyordu. Ama hayirli saglikli evlat versin guzel Allahim. Ben hic ne kizi ne erkegi daha cok istemedim. 8 yilin sonunda Allahin izniyle geliyo ya kuzum. Gerisi onemli deil :) Rabbim tamamina erdirsin insallah. Olmayanlara da versin hep duam bu.
Aynen cnm kiz veya erkek farketmez saglikli olsunlar yeter. Bizim evdekiler hep kizdan yanalar :) esim dahil. bakalim hayirlisi cnm 1 ay sonra bende ogrenirim cinsiyetini allahin izniyle.

pearlheart pearlheart yok canım sürekli yatmadım bende kendini yormadan yürüyebilirsin ki vücutta kan dolaşımı olup bebeği beslemeliymiş ağır kaldırma eğilme çok yorulma yeter ama süreklide yatma inşallah hayırlısı olur bol bol protein ağırlıklı beslen :KK39:

Kızlar ya karnım agriyo benim bacaklarim da regl olcakmisim gibi uyuşuyo korktum doktora gitmeye :KK43:
benimde senin haftalarında bacaklarım uyuşuyodu batmalar oluyodu ama hiç bir sorun yok normalmiş onlar vücut alışana kadar oluyomuş sonra geçiyo ama merak etme canım bi de ultrasonda görünce içinde ukte kalmaz inşallah :KK68::KK68::KK68:

Back