Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ki normal canım :)Evet altada vuruyo benimde sanki sol yumurtaligim zonklar gibi agriyo
Canim hic dert etme benimde 5. 6. Haftalarda kasik agrim olmustu. Insallah gorursun minigini :) ha benim birde 2. Adet doneminde aynen adet olmusum gibi sancim kasik agrim olmustu. Dr normal demisti. Ama parol aldim biraz onunla rahatladm . bebisin yerini saglamlastiriyo :))İnşallah çok sagolun içim rahatladi :) onlar yada o iyi olsun da raziyim ben :)
:) bunu okumustum bende. Amaan napalim daha 9 tane dondurulmusum var deneriz bi kac kez daha :) belki.kizm da olur :) olmazsa da sorun deil bana. Oglusm saglikla hayirlisiyla gelsn de tek :) gerisine Allah buyuk bakariz artik cnim.iki kızın varsa sigortalsın, hayatta ortada kalmazsın.
bir kız bir oğlansa bağ-kur'lusun, döner dolaşır kızın bakar.
iki oğlun varsa yeşil kartlısın. devlet bakarsa bakar, yoksa geçmiş olsun
evet benim oluyor bazen yoğun bi şekilde bazen daha hafif, ve arada bir karnım da kasılıp kalıyo ya ondan çok korkuyorumMerhaba kizlar kasik agrisi olan var mi sizde :) ne komik sordum
Seninkinin cinsiyeti belli oldumu canım ?:) bunu okumustum bende. Amaan napalim daha 9 tane dondurulmusum var deneriz bi kac kez daha :) belki.kizm da olur :) olmazsa da sorun deil bana. Oglusm saglikla hayirlisiyla gelsn de tek :) gerisine Allah buyuk bakariz artik cnim.
Oğlu oluyorSeninkinin cinsiyeti belli oldumu canım ?
Kızlar ya karnım agriyo benim bacaklarim da regl olcakmisim gibi uyuşuyo korktum doktora gitmeye
Bence hemen doktorunu ara yada git ihmal etme ve ağır bir şey kaldırmaGünaydın anneler iki gündür su gibi açık kahverengi akıntım var doktora gideyim mi acaba telaş yaptım koku yada kaşıntı yok böyle olan varmi bebeklerime bisey olmaz demi kızlar
günaydın canım, korkma öyle kanamalardan ama yine de doktoruna bi git için rahat etsin :):)Günaydın anneler iki gündür su gibi açık kahverengi akıntım var doktora gideyim mi acaba telaş yaptım koku yada kaşıntı yok böyle olan varmi bebeklerime bisey olmaz demi kızlar
Maşallah Nede çabuk belli olmuş öyleOğlu oluyor
Ay ay masallah size.bizde kahvalti sonrasi meyva ve cerez yedik.birazdan ogle yemegine cikacagiz.hava kapali tam evde yatmalik.allahtan haftasonu bolca yatmisimsukur bizde iyiyiz yani.yarin dr.muayenemiz var insallah o da herseyin yolunda oldugunu soylermutlulugumuz artar.bu arada güzel anneler ve anne adayları hepimize günaydın :):) sabah güzel güzel kahvaltımı yaptım, az önce meyvemi ve cevizimi de yedim karnım tok, dün güzelce de dinlendim miss gibi hafta başına başladım bebeğimle :):) siz nasılsınız görüşmeyeli nasıl gidiyo ?? bebişler nasıl :):)
Günaydın anneler iki gündür su gibi açık kahverengi akıntım var doktora gideyim mi acaba telaş yaptım koku yada kaşıntı yok böyle olan varmi bebeklerime bisey olmaz demi kızlar