• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

İnşallah çok sagolun içim rahatladi :) onlar yada o iyi olsun da raziyim ben :)
Canim hic dert etme benimde 5. 6. Haftalarda kasik agrim olmustu. Insallah gorursun minigini :) ha benim birde 2. Adet doneminde aynen adet olmusum gibi sancim kasik agrim olmustu. Dr normal demisti. Ama parol aldim biraz onunla rahatladm . bebisin yerini saglamlastiriyo :))

iki kızın varsa sigortalsın, hayatta ortada kalmazsın.
bir kız bir oğlansa bağ-kur'lusun, döner dolaşır kızın bakar.
iki oğlun varsa yeşil kartlısın. devlet bakarsa bakar, yoksa geçmiş olsun :KK31:
:) bunu okumustum bende. Amaan napalim daha 9 tane dondurulmusum var deneriz bi kac kez daha :) belki.kizm da olur :) olmazsa da sorun deil bana. Oglusm saglikla hayirlisiyla gelsn de tek :) gerisine Allah buyuk bakariz artik cnim.

:) bunu okumustum bende. Amaan napalim daha 9 tane dondurulmusum var deneriz bi kac kez daha :) belki.kizm da olur :) olmazsa da sorun deil bana. Oglusm saglikla hayirlisiyla gelsn de tek :) gerisine Allah buyuk bakariz artik cnim.
Seninkinin cinsiyeti belli oldumu canım ?

Günaydın anneler iki gündür su gibi açık kahverengi akıntım var doktora gideyim mi acaba telaş yaptım koku yada kaşıntı yok o_O böyle olan varmi bebeklerime bisey olmaz demi kızlar :KK17:
günaydın canım, korkma öyle kanamalardan ama yine de doktoruna bi git için rahat etsin :):)

bu arada güzel anneler ve anne adayları hepimize günaydın :):) sabah güzel güzel kahvaltımı yaptım, az önce meyvemi ve cevizimi de yedim karnım tok, dün güzelce de dinlendim miss gibi hafta başına başladım bebeğimle :):) siz nasılsınız görüşmeyeli nasıl gidiyo ?? bebişler nasıl :):)

bu arada güzel anneler ve anne adayları hepimize günaydın :):) sabah güzel güzel kahvaltımı yaptım, az önce meyvemi ve cevizimi de yedim karnım tok, dün güzelce de dinlendim miss gibi hafta başına başladım bebeğimle :):) siz nasılsınız görüşmeyeli nasıl gidiyo ?? bebişler nasıl :):)
Ay ay masallah size.bizde kahvalti sonrasi meyva ve cerez yedik.birazdan ogle yemegine cikacagiz.hava kapali tam evde yatmalik.allahtan haftasonu bolca yatmisim:KK48:sukur bizde iyiyiz yani.yarin dr.muayenemiz var insallah o da herseyin yolunda oldugunu soyler:KK51::KK51:mutlulugumuz artar.

Günaydın anneler iki gündür su gibi açık kahverengi akıntım var doktora gideyim mi acaba telaş yaptım koku yada kaşıntı yok o_O böyle olan varmi bebeklerime bisey olmaz demi kızlar :KK17:

Gunaydin kizlar cnm benimde oldu gecen hafta baya benim ara ara hep oluyo en basta rahimde kanama alani vardi sonrada icerdeki o kalintilari atiyor rahim dedi dr bide biz bu hafta progestani dusurduk sanirim ondan :( sende problem varmiydi onceden

Back