Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım ilk defa böyle bir şey oluyor su gibi sadece sabahları oluyor 2 gündür var çok açık kahverengi endiselenmeye başladım 12 . Hafatada bütün ilaçları bıraktım vitamin ve aspirin dışında bisey kullanmıyorum bulantilarim azaldi sadece sabahlari çıkarıyorum ne bilim tedirgin oldum inşallah bişey yoktur ikiz benimGunaydin kizlar cnm benimde oldu gecen hafta baya benim ara ara hep oluyo en basta rahimde kanama alani vardi sonrada icerdeki o kalintilari atiyor rahim dedi dr bide biz bu hafta progestani dusurduk sanirim ondan sende problem varmiydi onceden
Canım bende sekiz haftalığım aynı senin gibi su gibi kahve akıntım vardı doktor aspirin yapabilir dedi aspirini kesti. Şimdi yok akıntımHayır canım ilk defa böyle bir şey oluyor su gibi sadece sabahları oluyor 2 gündür var çok açık kahverengi endiselenmeye başladım 12 . Hafatada bütün ilaçları bıraktım vitamin ve aspirin dışında bisey kullanmıyorum bulantilarim azaldi sadece sabahlari çıkarıyorum ne bilim tedirgin oldum inşallah bişey yoktur ikiz benim
Insallah canim randevu aldım yarın tüp doktoruma goruncem bi gel bakalım dedi önemli bişey değildir ama yinede bakmakta fayda var dedi bakalım inşallah sıkıntı yoktur yoksa içim rahat etmiycek içimi rahatlattiniz cok saolunCanım bende sekiz haftalığım aynı senin gibi su gibi kahve akıntım vardı doktor aspirin yapabilir dedi aspirini kesti. Şimdi yok akıntım
İnşsllah yoktur sen içini ferah tut...Insallah canim randevu aldım yarın tüp doktoruma goruncem bi gel bakalım dedi önemli bişey değildir ama yinede bakmakta fayda var dedi bakalım inşallah sıkıntı yoktur yoksa içim rahat etmiycek içimi rahatlattiniz cok saolun
afiyet olsun yarasın üçünüze de :):):) inrşallah yarını da güzel güzel atlatırsınız.. bizim de cuma günü randevumuz var rutin kontroller artık ama ben bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum :):)Ay ay masallah size.bizde kahvalti sonrasi meyva ve cerez yedik.birazdan ogle yemegine cikacagiz.hava kapali tam evde yatmalik.allahtan haftasonu bolca yatmisimsukur bizde iyiyiz yani.yarin dr.muayenemiz var insallah o da herseyin yolunda oldugunu soylermutlulugumuz artar.
canım arada bir bana da aynısı oluyo kasılıp kalıyorum bi süre hareket edemiyorumKizlar bu kasilmami karnimi yanindan cekiyorlar sanki icerden biseyler cekiliyo
Ayy tatlim ya.inceden hareketlerr basladi.sevdikleri birsey yedigim zaman tepki veriyorlar.simdi simdi daha da guzel oluyor.gerci gecen gun face de gebeliginin 33.haftasindaki ikiz annesi video paylasmis.valla kadinin karnini yirtip cikacaklar gi.biesimle izleyemedik sonuna kadar.insallah bizde gorecegiz o gunleri.insallah sizden de guzel haberler gelirr cuma gunuafiyet olsun yarasın üçünüze de :):):) inrşallah yarını da güzel güzel atlatırsınız.. bizim de cuma günü randevumuz var rutin kontroller artık ama ben bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum :):)
Slm cnm aspirinin yerine başka ilac verdimi doktorun. Benimde dr.um bugun aspirini kesti. Cumartrsi acik pembe sulu bisey geldi baya korktum diyebilirim. Aspirinin yerine 1 defalik proluton igne verdi ve 3gun sonra baslanacak diye progestan 200mg ilac verdi bakalim kanamalari keser insallah hep endise korku icindeyiz allah yardimcimiz olsun :)Canım bende sekiz haftalığım aynı senin gibi su gibi kahve akıntım vardı doktor aspirin yapabilir dedi aspirini kesti. Şimdi yok akıntım
Muayene etti rahimde kanama akanı yok dedi bebekte kesede iyi dedi. Progestan kullanıyodum ona devam ediyorum ekstra bisey vermedi. Bide ben progestanı fitil olarak kullanıyodum sabah 2 aksam 2 tane. Alerji oldum 20 gündür iğneye döndük belki oda etkili olmuştur. Gercekten çok endişeliyiz en ufak bi ıslaklık hissetsem kendimi tuvalette buluyorum:)Slm cnm aspirinin yerine başka ilac verdimi doktorun. Benimde dr.um bugun aspirini kesti. Cumartrsi acik pembe sulu bisey geldi baya korktum diyebilirim. Aspirinin yerine 1 defalik proluton igne verdi ve 3gun sonra baslanacak diye progestan 200mg ilac verdi bakalim kanamalari keser insallah hep endise korku icindeyiz allah yardimcimiz olsun :)
Hic sorma yaa yine kanamam var bu proluton igneden sonra cok acik pembe degil ama biraz fazla uyuyup kalktiktan sonra oldu birazda jarnim agriyor igne kanama yaparmi acaba off offf yaaaaMuayene etti rahimde kanama akanı yok dedi bebekte kesede iyi dedi. Progestan kullanıyodum ona devam ediyorum ekstra bisey vermedi. Bide ben progestanı fitil olarak kullanıyodum sabah 2 aksam 2 tane. Alerji oldum 20 gündür iğneye döndük belki oda etkili olmuştur. Gercekten çok endişeliyiz en ufak bi ıslaklık hissetsem kendimi tuvalette buluyorum:)
Canım gececek insallah sen yüreğini ferah tut...Hic sorma yaa yine kanamam var bu proluton igneden sonra cok acik pembe degil ama biraz fazla uyuyup kalktiktan sonra oldu birazda jarnim agriyor igne kanama yaparmi acaba off offf yaaaa
ben 3 tane kullandım düşük iğnesi kanamam çoktu iğneden sonra azalarak kesildiKizlaarrr proluton iğne kanama yaparmi ilk bugun oldum zaten bir kerelik verdi dr.um yardimmm daha kontrolden bugun geldik. Cnm cok skkn.......
harmony testine 2000 gibi bir fiyat demislerdi. Dr. Bana notmal gorunuyor ama boyle de bir test var bil ister yaptir ister yaptirma dedi.arkadaşlar, harmony testi yaptıran oldu mu aranızda? benim ikizden teke düştüğü için dr ikili test önermedi, harmony yi burada duymuştum. ücret vs bilgisi olan var mı? 10.haftadan itibaren yaptırlması öneriliyor(amniyosentez düşünmüyorum.)
bence bugun asprin alma ilaclari birakinca benimde oldu kanamam 13. Haftamda oldu o kahverengiler kesiledebilir kirmiziya donedebilir. Varsa evde progestan falan koy bence yatarken aksam bi tane.Hayır canım ilk defa böyle bir şey oluyor su gibi sadece sabahları oluyor 2 gündür var çok açık kahverengi endiselenmeye başladım 12 . Hafatada bütün ilaçları bıraktım vitamin ve aspirin dışında bisey kullanmıyorum bulantilarim azaldi sadece sabahlari çıkarıyorum ne bilim tedirgin oldum inşallah bişey yoktur ikiz benim
ya bu hissetme nasil bisey nasil anladin. 17. Haftamdayim bugun yarin diye bekliyorum resmen. Sanki ilk hareketlerini kaciracakmisim gibi geliyor korkuyorum hissetmezsem diyeAyy tatlim ya.inceden hareketlerr basladi.sevdikleri birsey yedigim zaman tepki veriyorlar.simdi simdi daha da guzel oluyor.gerci gecen gun face de gebeliginin 33.haftasindaki ikiz annesi video paylasmis.valla kadinin karnini yirtip cikacaklar gi.biesimle izleyemedik sonuna kadar.insallah bizde gorecegiz o gunleri.insallah sizden de guzel haberler gelirr cuma gunu
Tesekkur ederim cnm zaten kanamam vardi ara ara aspirin kanama yapiyor diye kesti doktor yerine igne verdi uyudum kalktim baya bir kanamam oldu insallah azalir belimde cok agriyordu simdi biraz agrisi azaldi ya rabbim hayir olsunben 3 tane kullandım düşük iğnesi kanamam çoktu iğneden sonra azalarak kesildi
Ayyyy maşallah bende sizin gazınıza geldim cuma randevu aldım cinsiyet için bakalım ne olacakKizlaaar müjde bebişimin cinsiyetini ogredik bugün! kızımız olacak! eşim de bende kız istiyorduk ne kadar mutlu olduk anlatamam size!!!Rabbim saglığiyla versin insallah kucağıma...Önce gostermedi uyuyordu bir süre bekletti bizi somra hareket.etmeye başladı bir surü pozlar verdi çok tatliydı yaa allahım her isteyene nasip etsin insallah!!! :)