- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 35
supermis canım oglusumuz geliyor demekki ne guzel:) hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin insallah :)kızlar ben giremez oldum neteeşim laptopu götürüyo hep iş yerine. telden de karma karışık oluyo. ama yokken yazılan bütün mesajları okudum. umarım hersey yolunda olan annişlerin böyle devam eder. problemleri olan annişleri de Rabbim hayırlısıyla biraönce rahatlatır inşallah.. bize gelince güzel Allahımın verdiğine şükür. şimdilik iyiz. 3. ay bitti bulantılarım başladı hafiften bi kaç kez çıkardım ama sadece. midem hep kalkık iki tane şurup verdi dr biri yanmaya biri bulantıya bi kaç güne bir birer yudum içiyorum. bu arada birde kadın doğumcunun yönlendirmesiyle bi ağrı kesici iğne yapıldı bana. çook şiddetli baş ağrım vardı. sinüzitten dolayı. uyuyamadım iki gece öyle olunca yaptırdım mecburen. Allahım esirgesin kuzucuğumu.. ha bu arada bu gün sırf cinsiyetini öğrenmek için bi dr a gittim.. veee yüzde yüz eminim erkek dedi.. OĞLUŞUMMMMMM geliyo güzel teyzeleri kızda olsa mutluluğum aynı olurdu sadece belirsizlik bitti Allah herkese yaşatsın bumutluluğu inşallah.. ağzım kulaklarımda gezdim bugün gün boyu
kızlar ben giremez oldum neteeşim laptopu götürüyo hep iş yerine. telden de karma karışık oluyo. ama yokken yazılan bütün mesajları okudum. umarım hersey yolunda olan annişlerin böyle devam eder. problemleri olan annişleri de Rabbim hayırlısıyla
biraönce rahatlatır inşallah.. bize gelince güzel Allahımın verdiğine şükür. şimdilik iyiz. 3. ay bitti bulantılarım başladı hafiften bi kaç kez çıkardım ama sadece. midem hep kalkıkiki tane şurup verdi dr biri yanmaya biri bulantıya bi kaç güne bir birer yudum içiyorum. bu arada birde kadın doğumcunun yönlendirmesiyle bi ağrı kesici iğne yapıldı bana. çook şiddetli baş ağrım vardı. sinüzitten dolayı. uyuyamadım iki gece öyle olunca yaptırdım mecburen. Allahım esirgesin kuzucuğumu.. ha bu arada bu gün sırf cinsiyetini öğrenmek için bi dr a gittim.. veee yüzde yüz eminim erkek dedi.. OĞLUŞUMMMMMM geliyo güzel teyzeleri kızda olsa mutluluğum aynı olurdu sadece belirsizlik bitti Allah herkese yaşatsın bumutluluğu inşallah.. ağzım kulaklarımda gezdim bugün gün boyu
kızlar ben giremez oldum neteeşim laptopu götürüyo hep iş yerine. telden de karma karışık oluyo. ama yokken yazılan bütün mesajları okudum. umarım hersey yolunda olan annişlerin böyle devam eder. problemleri olan annişleri de Rabbim hayırlısıyla biraönce rahatlatır inşallah.. bize gelince güzel Allahımın verdiğine şükür. şimdilik iyiz. 3. ay bitti bulantılarım başladı hafiften bi kaç kez çıkardım ama sadece. midem hep kalkık iki tane şurup verdi dr biri yanmaya biri bulantıya bi kaç güne bir birer yudum içiyorum. bu arada birde kadın doğumcunun yönlendirmesiyle bi ağrı kesici iğne yapıldı bana. çook şiddetli baş ağrım vardı. sinüzitten dolayı. uyuyamadım iki gece öyle olunca yaptırdım mecburen. Allahım esirgesin kuzucuğumu.. ha bu arada bu gün sırf cinsiyetini öğrenmek için bi dr a gittim.. veee yüzde yüz eminim erkek dedi.. OĞLUŞUMMMMMM geliyo güzel teyzeleri kızda olsa mutluluğum aynı olurdu sadece belirsizlik bitti Allah herkese yaşatsın bumutluluğu inşallah.. ağzım kulaklarımda gezdim bugün gün boyu
Benim dr um birakabilirsin dedi ben tedbiri elden bırakmamak icin devam etmek istiyorum dedim tamam dedi:)Bu iğne ne zaman bitecek
Ayy canım maşallah oğlan anası olacaksın demekkızlar ben giremez oldum neteeşim laptopu götürüyo hep iş yerine. telden de karma karışık oluyo. ama yokken yazılan bütün mesajları okudum. umarım hersey yolunda olan annişlerin böyle devam eder. problemleri olan annişleri de Rabbim hayırlısıyla biraönce rahatlatır inşallah.. bize gelince güzel Allahımın verdiğine şükür. şimdilik iyiz. 3. ay bitti bulantılarım başladı hafiften bi kaç kez çıkardım ama sadece. midem hep kalkık iki tane şurup verdi dr biri yanmaya biri bulantıya bi kaç güne bir birer yudum içiyorum. bu arada birde kadın doğumcunun yönlendirmesiyle bi ağrı kesici iğne yapıldı bana. çook şiddetli baş ağrım vardı. sinüzitten dolayı. uyuyamadım iki gece öyle olunca yaptırdım mecburen. Allahım esirgesin kuzucuğumu.. ha bu arada bu gün sırf cinsiyetini öğrenmek için bi dr a gittim.. veee yüzde yüz eminim erkek dedi.. OĞLUŞUMMMMMM geliyo güzel teyzeleri kızda olsa mutluluğum aynı olurdu sadece belirsizlik bitti Allah herkese yaşatsın bumutluluğu inşallah.. ağzım kulaklarımda gezdim bugün gün boyu
Canım öncelikle hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Hiç üzülme bende senin durumundayım. 13+2 bebeğim diğeri 6+4 de kaldı. Oda duruyor kalp atışı yok incelerek kağıt bebek olacak. Hiç canını sıkmaMerhabalar bu sayfayı takip ediyordum ama ilk kez yazma fırsatım oldu.. Tup bebişle 11 haftalık hamileyim.. İkiz bebeklere hamileydim fakat dünkü kontrolde bir tanesinin gelişmediğini gördükküçücük kalmış 3 hafta önceki kadar oysaki kalp atışını duymuştuk.. doktorum giderek kaybolacağını söyledi.. çok üzüldüm ama yapacak bişey yok inşallah diğer yavrum benimle kalır.. 3 hafta sonra kontrolüm var.. Endişeli geçecek hep bundan sonrası korkularım olacak.. bi de drum ikili test önermedi.. hormonların hala ikiz gebeliğe göre olabilir yanlış çıkabilir sonucu dedi.. siz yaptırdınız mı kızlar?
Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar nihayet ben de araniza girmek istiyorum. 3.5 senelik 2 asilama 5 tüp bebek denemesi ardindan Rabbime binlerce kez hamdusenalar olsun hamileyim. Daha minigiz ama sevimliyiz bence :)
Tesekkurler cnm hepimizde ufak tefek moral bozukluklari oluyor tabi insallah en kisa zamanda atlatiriz. Bu arada tebrik ederim oğluşunu :) hamile oldugumdan beri iki kez ruya gordum ikisinde de oglusum olmus :) bakalim hayirlisi olsun.......kızlar ben giremez oldum neteeşim laptopu götürüyo hep iş yerine. telden de karma karışık oluyo. ama yokken yazılan bütün mesajları okudum. umarım hersey yolunda olan annişlerin böyle devam eder. problemleri olan annişleri de Rabbim hayırlısıyla biraönce rahatlatır inşallah.. bize gelince güzel Allahımın verdiğine şükür. şimdilik iyiz. 3. ay bitti bulantılarım başladı hafiften bi kaç kez çıkardım ama sadece. midem hep kalkık iki tane şurup verdi dr biri yanmaya biri bulantıya bi kaç güne bir birer yudum içiyorum. bu arada birde kadın doğumcunun yönlendirmesiyle bi ağrı kesici iğne yapıldı bana. çook şiddetli baş ağrım vardı. sinüzitten dolayı. uyuyamadım iki gece öyle olunca yaptırdım mecburen. Allahım esirgesin kuzucuğumu.. ha bu arada bu gün sırf cinsiyetini öğrenmek için bi dr a gittim.. veee yüzde yüz eminim erkek dedi.. OĞLUŞUMMMMMM geliyo güzel teyzeleri kızda olsa mutluluğum aynı olurdu sadece belirsizlik bitti Allah herkese yaşatsın bumutluluğu inşallah.. ağzım kulaklarımda gezdim bugün gün boyu
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGünaydın annisler:) bizimde oğlumun olacak ve de doktor 12+1 de söyledi cinsiyetini.. ( masallah)erkekte kendini çabuk belli ediyor karatas at :) bu arada nem hamile kaldigimdan beri nerdeyse sürekli rüyamda yemekler görüyorum ve yiyorum benim gibi olan var miii
Ben yaptirmadim canim herhangi tedavi durumu anne karninda olamiyor bi problem olsa da aldirmayacagima gore yapgirmaninda luzumsuz olsugunu düşündümMerhabalar bu sayfayı takip ediyordum ama ilk kez yazma fırsatım oldu.. Tup bebişle 11 haftalık hamileyim.. İkiz bebeklere hamileydim fakat dünkü kontrolde bir tanesinin gelişmediğini gördükküçücük kalmış 3 hafta önceki kadar oysaki kalp atışını duymuştuk.. doktorum giderek kaybolacağını söyledi.. çok üzüldüm ama yapacak bişey yok inşallah diğer yavrum benimle kalır.. 3 hafta sonra kontrolüm var.. Endişeli geçecek hep bundan sonrası korkularım olacak.. bi de drum ikili test önermedi.. hormonların hala ikiz gebeliğe göre olabilir yanlış çıkabilir sonucu dedi.. siz yaptırdınız mı kızlar?
kızlar ben giremez oldum neteeşim laptopu götürüyo hep iş yerine. telden de karma karışık oluyo. ama yokken yazılan bütün mesajları okudum. umarım hersey yolunda olan annişlerin böyle devam eder. problemleri olan annişleri de Rabbim hayırlısıyla biraönce rahatlatır inşallah.. bize gelince güzel Allahımın verdiğine şükür. şimdilik iyiz. 3. ay bitti bulantılarım başladı hafiften bi kaç kez çıkardım ama sadece. midem hep kalkık iki tane şurup verdi dr biri yanmaya biri bulantıya bi kaç güne bir birer yudum içiyorum. bu arada birde kadın doğumcunun yönlendirmesiyle bi ağrı kesici iğne yapıldı bana. çook şiddetli baş ağrım vardı. sinüzitten dolayı. uyuyamadım iki gece öyle olunca yaptırdım mecburen. Allahım esirgesin kuzucuğumu.. ha bu arada bu gün sırf cinsiyetini öğrenmek için bi dr a gittim.. veee yüzde yüz eminim erkek dedi.. OĞLUŞUMMMMMM geliyo güzel teyzeleri kızda olsa mutluluğum aynı olurdu sadece belirsizlik bitti Allah herkese yaşatsın bumutluluğu inşallah.. ağzım kulaklarımda gezdim bugün gün boyu
Kizlar nihayet ben de araniza girmek istiyorum. 3.5 senelik 2 asilama 5 tüp bebek denemesi ardindan Rabbime binlerce kez hamdusenalar olsun hamileyim. Daha minigiz ama sevimliyiz bence :)
Günaydın annisler:) bizimde oğlumun olacak ve de doktor 12+1 de söyledi cinsiyetini.. ( masallah)erkekte kendini çabuk belli ediyor karatas at :) bu arada nem hamile kaldigimdan beri nerdeyse sürekli rüyamda yemekler görüyorum ve yiyorum benim gibi olan var miii
Günaydın canım nasılsınGunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?