• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Arkadaşlar ya ben crinone jel kullaniyorum ama az once bi hapsurdum Afedersiniz baskiyla bisi cikti hisettim tirstim lavaboya bi gittim bi topak jel geri gelmiş sizdede oluyormuydu

Evet canım normal. bende de 2-3 günde bir topak topak gelirdi. özellikle banyoda yumuşar gelir. o topaklar çıknıca rahatlıyor insan ama.

7+5deyiz canım bugün ama ultrasonda ne kadar geriden geliyo bilmiyorum kanamam yok ilaçlardan belkide bugün bıraktım ilaçları
Cnm bende 7+5 im dr.um bebisin kalp atisini duymak icin haftaya pzrtesiye cagirdi doktorun erken karar vermis. Kalp atisini duymusmu ki durdu diyo bebek geriden geliyorsa kalpatisina daha var cnm insallah bebegin seninle olsun cnm benim baska doktor dene bence...

Arkadaşlar ya ben crinone jel kullaniyorum ama az once bi hapsurdum Afedersiniz baskiyla bisi cikti hisettim tirstim lavaboya bi gittim bi topak jel geri gelmiş sizdede oluyormuydu
Bende kullaniyorum cnm bende de cikiyor merak etme cikmasi iyimis bazen yikarken orda olduklarini hissetiyorum ve elimle temizliyorum afedersin :)

Cnm bende 7+5 im dr.um bebisin kalp atisini duymak icin haftaya pzrtesiye cagirdi doktorun erken karar vermis. Kalp atisini duymusmu ki durdu diyo bebek geriden geliyorsa kalpatisina daha var cnm insallah bebegin seninle olsun cnm benim baska doktor dene bence...
Başka doktora gidicem canım en azından içimin rahatlaması için doktorum küçükte olsa hiç açık kapı bırakmadı bugün sabaha karşı 4de bi sancıyla uyandım ama hala kanamamda yok kafam iyice karıştı napıcam bilemedim

Başka doktora gidicem canım en azından içimin rahatlaması için doktorum küçükte olsa hiç açık kapı bırakmadı bugün sabaha karşı 4de bi sancıyla uyandım ama hala kanamamda yok kafam iyice karıştı napıcam bilemedim
Insallah cnm iyi haberler alacagini hissediyorum moralini bozma hayirlisi neyse o olsun opuyorum cnm

İkinci testimizde iki katına katlandı çok şükür :) hatta geçti bile acaba ikiz mi :) ne zaman ogrencez tek mi ikiz mi çatlıcam ben :)
Canım gebeliğin hayırlı olsun :nazar: Ultrasonla bebekleri gördüğünde öğrenirsin ikizmi tekmi.
İkiz gebelikte başlangıç betaHCG si yüksektir , sonra tekiz gebelikte olduğu gibi ikiye katlar. Katlama oranı tekmi ikizmi üçüzmü olduğu hakkında bilgi vermez. Senin 12. gün betaHCG kaçtı ?

Back