Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşiniz karnınızı dinledimi hiç benim eşim su sesi geliyor diyor bebek yüzer gibi :) benimi kandırıyor sizde bi deneyin KIZLARRR :)
Arkadaşlar ya ben crinone jel kullaniyorum ama az once bi hapsurdum Afedersiniz baskiyla bisi cikti hisettim tirstim lavaboya bi gittim bi topak jel geri gelmiş sizdede oluyormuydu
Inşallah hepsi bir gün bitecek canım :)Ayyy jel denen seyi gormek istemiyorum artiiik
Ayyy jel denen seyi gormek istemiyorum artiiik
Hala devam progestani vajinal kullaniyorumHalakullaniyomusun benim daha cok var o zaman
Cnm bende 7+5 im dr.um bebisin kalp atisini duymak icin haftaya pzrtesiye cagirdi doktorun erken karar vermis. Kalp atisini duymusmu ki durdu diyo bebek geriden geliyorsa kalpatisina daha var cnm insallah bebegin seninle olsun cnm benim baska doktor dene bence...7+5deyiz canım bugün ama ultrasonda ne kadar geriden geliyo bilmiyorum kanamam yok ilaçlardan belkide bugün bıraktım ilaçları
Bende kullaniyorum cnm bende de cikiyor merak etme cikmasi iyimis bazen yikarken orda olduklarini hissetiyorum ve elimle temizliyorum afedersin :)Arkadaşlar ya ben crinone jel kullaniyorum ama az once bi hapsurdum Afedersiniz baskiyla bisi cikti hisettim tirstim lavaboya bi gittim bi topak jel geri gelmiş sizdede oluyormuydu
Başka doktora gidicem canım en azından içimin rahatlaması için doktorum küçükte olsa hiç açık kapı bırakmadı bugün sabaha karşı 4de bi sancıyla uyandım ama hala kanamamda yok kafam iyice karıştı napıcam bilemedimCnm bende 7+5 im dr.um bebisin kalp atisini duymak icin haftaya pzrtesiye cagirdi doktorun erken karar vermis. Kalp atisini duymusmu ki durdu diyo bebek geriden geliyorsa kalpatisina daha var cnm insallah bebegin seninle olsun cnm benim baska doktor dene bence...
Insallah cnm iyi haberler alacagini hissediyorum moralini bozma hayirlisi neyse o olsun opuyorum cnmBaşka doktora gidicem canım en azından içimin rahatlaması için doktorum küçükte olsa hiç açık kapı bırakmadı bugün sabaha karşı 4de bi sancıyla uyandım ama hala kanamamda yok kafam iyice karıştı napıcam bilemedim
ensu bu topikte degil :)Merhaba güzel anne adayları, tamda ihtiyacım olan konu. Bende 5. tüp bebek denememde başarabildim 8. hafta içindeyim, ve merak ettiğim çok şey var, ensu progesteron alıyomusun canım, progesteron çok baş ağrısı yapıyor
ensu bu topikte degil :)
Ooo hemde nasıl oluyordu bide sabah kalkincs olurdu ama bizim surem8z doldu bıraktık:)Arkadaşlar ya ben crinone jel kullaniyorum ama az once bi hapsurdum Afedersiniz baskiyla bisi cikti hisettim tirstim lavaboya bi gittim bi topak jel geri gelmiş sizdede oluyormuydu
Canım gebeliğin hayırlı olsun Ultrasonla bebekleri gördüğünde öğrenirsin ikizmi tekmi.İkinci testimizde iki katına katlandı çok şükür :) hatta geçti bile acaba ikiz mi :) ne zaman ogrencez tek mi ikiz mi çatlıcam ben :)