2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

@bebeqimyolda canım doktora gittin mi ? Merak ettim

evet gittim canım kesem 8 mm olmuş haftaya tekrar gitcem henüz bebeği göremedi doktor ama kesede Bi kalp atışı vardı doktor bebegin mi kalp atışı mı yoksa senden mi kaynaklanıyor anlayamam şuan dedi ve geçen doktorun kürtaj kararı içinde erken olduğunu söyledi sonuçta henüz 6.haftadayım

Ayy inşallah canım bebeğin seninledir :)

Tesekkur ederim canim
10. Gun 91 12. Gun 227 cikti transfer son ana kadar bekletildi 6. Gün yapildi
on gün sonra cagirdilar bakalim güzel haberler aliriz insallah
Zannetmem canim ikiz değildir benim 12.gun degerim 763.64 tu ikiz olunca tedirginlikler korkularda ikiz oluyor rabbim hayirli etsin insallahhhh

Arkadas eger bebek oluşursa git o doktora dava ac surundur serefsizi

Arkadas eger bebek oluşursa git o doktora dava ac surundur serefsizi

Ben Allaha havale ediyorum Benn bebegime kavusayimda zaten bana bunu soyleyen tup bebek doktoru belkide korkutup muanelerim
orda olayim da Para kazansin diye yalan soyledi tabi bilemem neyse hayirlisi

ayuzlu inşallah saglikli olsun da canim farketmez Allah hepimize saglikli hayirli evlat versin embriyonun biri az bisey daha zayif demişlerdi artik on gün sonra yazarim sonucu :)
günaydın, hayırlı olsun canım... 10 gün sonra kese görebilirsin ama kalp atışı duyamazsın ki...neden hemen 10 gün sonra çağırırlar ki?benim 10.gün 570, 12.gün 1150 idi..3 hafta sonra gel dedi..3 hafta sonra gittiğimizde hem keseleri hem de kalp atışlarını duyduk. şimdi seni 10 gün sonra çağırınca muayene ücreti alacak, sonra 10 gün sonra bu kez kalp atışı için çağıracak bir muayene ücreti daha alacak herhalde..(kese görünce bu sefer de kalp atışını duymak isteyeceksin.sana usg ye göre bebeğin hafta-gününü söyleyecek..esas mesele bu bence..)ondan sonra da normal takibe geçeceksin.

Günaydın canım , kuzucuk yatıyor maşallah
Dün bende 2 li test için kan verdim. Tırsa tırsa ultrasona girdim şükür kalbi atıyordu miniciğimin , ense kalınlığını biraz zor ölçtü bebek uygun pozisyona gelmedi bir türlü , sonra bir daha ölçmek için uğraştı ama ölçemedi , 1.7mm dedi sonunda. Bakalım artık sonucu bekleyeceğim.
Yeni bir kan testinden bahsetti amniosentezin yerine geçiyormuş , kan yurtdışına gönderiliyormuş , 1500 liraymış. Bilgisi olan yada yaptıran varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…