biraz üstüne gitme belki oda annesine laf söyleyemediği için sana yükleniyordur zor bir durum allah sana sabır ve dayanma gücü versinPes etmek değil o düşünsün artık yoruldum ben ister istemez uzuluyosun
hayırlı olsun allah devamını da nasip etsinSelamlar bende Allahin izniyle taze bir hamisim
6. Gün 27.4
9. Gün 100.9
14. Gün 638.9
Persembe günü kismetse kontrolüm var inşallah kuzu yada kuzulari görürüm....
Aynen öyle canım yapacak bişey yokbende altlı üstlü oturuyoruz kaynanayla aman ne zor geçinmek onlarla bide biz sabah yukarı evine çıkıyoruz akşam yatmaya iniyoruz bir gün çıkma işe güce bakma tavrından laf sokmasından geçilmiyor allahtan bizim kocalar onlara uymuyor yoksa bende çoktan boşanmıştım yani çekilecek gibi olmuyor yani bazen benim eşimde şehir dışına gidiyor çalışmaya zor bir durum hayırlısı neyse o olsun
Hiç bi zaman soyleyemedi ki zaten alıştık artık ben Bebeğimi kaybettim millet ne dertte amin canım sagolbiraz üstüne gitme belki oda annesine laf söyleyemediği için sana yükleniyordur zor bir durum allah sana sabır ve dayanma gücü versin
Aramıza hoş geldin canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)Selamlar bende Allahin izniyle taze bir hamisim
6. Gün 27.4
9. Gün 100.9
14. Gün 638.9
Amin amin cnm hepimizin insallahhhAramıza hoş geldin canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
anladim canim o zaman hic uzerine gitme dur bakalim. Herkesin aciyi yasama sekli farklidir. Ben de icimde yasarim kimse annem babam dahil duaun kimse benle konusmasin teselli etmesin beni kendi halime biraksin isterim. Sen kendini iyi hissedecek seyler yap. Kimseye takilma. Kayinvalide mevzusu her turlu can sikar. Gitsen de canini sikacaklar gitmesen de. Seni ne iyi hissettiriyorsa onu yap. Bak 4. Ayimdayim ogluyla hergun konusuyorlar 7 kat yabancilar hayirli olsun diye aradi. Kayinvalidem beni aramadi esimle konusurken bahar yanimda diyince 4 ayda ilk defa ver onunda sesini duyayim dedi. Herkes kendi havasinda bosver. Herseyi ama herseyi dersini insanlari gonlunu Rabbime havale et ona birakCanim yazim de eşim yanımda değil ki şehir dışında çalışıyor mesaj atmaktan başka çarem yok ki ben arayana kadar arama dedi aramiyorum bende sakinlessin biraz sakinlesince döner diye bekliyorum
Hamilesin bence rahat olİnşallah hepimize kısmet olur pazartesi test günüm ama dayanamayıp evde yaptim silik bi çizgi cikti :)
Hayırlı olsunSelamlar bende Allahin izniyle taze bir hamisim
6. Gün 27.4
9. Gün 100.9
14. Gün 638.9
Dediğini yaptım canım uzun oldu ama mesaj attım bakalım dönecek mi benim kaynanam da beni aramadi oğluyla konuştu beni aramadi bile ben aramayinca aramiyor diye şikayet etmeyi biliyor ama dediğin gibi allaha bıraktım umrumda da değil benim bebeğim olsun da sağlıkla kucağıma alayım da kaynanam da aramasin umrumda bile değil tek derdim o değil daha önemli sorunlarım var benimanladim canim o zaman hic uzerine gitme dur bakalim. Herkesin aciyi yasama sekli farklidir. Ben de icimde yasarim kimse annem babam dahil duaun kimse benle konusmasin teselli etmesin beni kendi halime biraksin isterim. Sen kendini iyi hissedecek seyler yap. Kimseye takilma. Kayinvalide mevzusu her turlu can sikar. Gitsen de canini sikacaklar gitmesen de. Seni ne iyi hissettiriyorsa onu yap. Bak 4. Ayimdayim ogluyla hergun konusuyorlar 7 kat yabancilar hayirli olsun diye aradi. Kayinvalidem beni aramadi esimle konusurken bahar yanimda diyince 4 ayda ilk defa ver onunda sesini duyayim dedi. Herkes kendi havasinda bosver. Herseyi ama herseyi dersini insanlari gonlunu Rabbime havale et ona birak
Sabret canim 12.hafta nın sonunda tamamen geciyor.sadece biraz sabir:)Merhaba arkadaslar benim mide bulantılarim ve baş dönmelerim hala şiddetli şekilde devam ediyor. Sizde bulantı durumları ne halde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?