Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olar bebecik nasıl hamilelik nasıl gidiyor :) ?Ben varım olarmii
Valla daha bişi anlamadım daha iyidir inşallah per gelsene görsem Allahın izniyleOlar bebecik nasıl hamilelik nasıl gidiyor :) ?
Gelir inşallah canım sağlıkla dogsun da:)Valla daha bişi anlamadım daha iyidir inşallah per gelsene görsem Allahın izniyle
Iyi aksamlaaarİyi aksamlar kizlarrrr
İyi akşamlar güzel anneler ve anne adayları :)Iyi aksamlaaar
Canım senin rahim ölçün ne sen biliyormusun?Benim en son 35 çıkti.normali 40mış ama qmeliyat 25in altinda olanlara öneriliyormus int.ki araştırmalarima göre...slm cnm benim de senın gibi aynı durumlar söz konusu ben riskli gebelik uzmanına gidiyorum. bebek 12. haftadan sonra ağırlaştığı için hafta hafta takip edip gerekirse yapıcak cnm 15. haftada falan yapılıyor genelde. bana gebelik kaybım olduğu için önlem amaçlı düşünüldü ama yapılacağı kesin değil ama sıkı takip çok önemli. sana tavsiyem doktorunu değiştirip riskli gebelik uzmanına gitmen. bilmiyorum falan demiş demekki kendinden emin bir doktor değil cnm seni de zorda bırakmış,
riskleri de var tabiki mikrop kapabilir dikiş yeri ve bu da keseyi etkileyebilir allah korusun. o yüzden gerçekten gerek varsa bu işlemi yapıyorlar
Haklısın canim beni uyardiğın icin teşekkur ederim.Riskli gebelik uzmani araştırmaya karar verdim.Sakin ihmal etme boyle birseyi. Onlat ona gore narkiz vs. Veriyorlar zaten. Soyle dusun sezeryannolurken narkoz almiyormuyuz ustelik cok daha fazlasini. Birde nakoz atilsin vs diye beklemeden emziriyoruz. Bebek hem vucudumuzdayken hem de emzirirken narkozlu oluyoruZ. Rahim boyu cok onemli simdi biz dusukten korkuyoruz da artik bundan sonrasi da erken dogum riski oluyor. En buyuk sebebi de rahim agzi yetmezligi. Nolur ihmal etme ama dr.un bana guven vermedi baska dr.a git imkanin varsa tup bebek dr.un bir muayene etsin etmiyorsa da riskli gebelik uzmanina filan git cok onemli ay ben istemiyorum yaptirmayim diyecegimiz bisey degil
Canim masalllah pasaya :)
senin haftan benden once sana biseu sormak istiyorum. Benim bi kac gundur ozellikle hani karnimiz yuvarlaklasti ya tam o yuvarlagin bitiminde alt karin mi deniyor kasik degil ama o alt karnimda ve gobek cevremde muhtemelen keselerin oldugu yerlerde kramp gibi agrilarim var. Gelip geciyordu ama bugun daha fazla . Oluyor mu boyle seninde. Sanki boyle cok siki giyinmisim ya da tuvalete cok sikismisimda bicak saplanmis gibi. Kontrolum yarin sabah.
canim sizin haftalarniz benden onde. Tasruk a yazdim yukari boyle agrilariniz oluyor muydu. Yakinimdaki arkadaslar karnin buyuyor ondan diyolar ama cok tedirginim. Evham yapip bugunden gitmek istemiyorum kontrolum yarin.
Canim bende dr degistirdim riskli gebelik uzm. Gidiyorum muayenede gercekten daha farklilar herseyi acikliyorHaklısın canim beni uyardiğın icin teşekkur ederim.Riskli gebelik uzmani araştırmaya karar verdim.
Risk var mı gidiyorsunuz yoksa öylesine tedbir amaçlı mi bende artık tup Dr uma gitmiyorum başka Dr a başladım ama kararsizimCanim bende dr degistirdim riskli gebelik uzm. Gidiyorum muayenede gercekten daha farklilar herseyi acikliyor
Kanama lekelenmelr falan var diye gidiyorum suan riskli yaniRisk var mı gidiyorsunuz yoksa öylesine tedbir amaçlı mi bende artık tup Dr uma gitmiyorum başka Dr a başladım ama kararsizim
Geçmiş olsun cnm ... insllh tez zamn da biter... be nde kararsizim da onun için sordumKanama lekelenmelr falan var diye gidiyorum suan riskli yani