• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

<p>herkese iyi akşamlar kızlar. cuma gunu ikili testimiz vardı ense kalınlıggı 1.2 &ccedil;ıktı onda sorun yok dedi doktor, kan sonu&ccedil;larım henuz cıkmadı pazartesi arayıp bilgi verecekler. ama bi sıkıntı var dedi doktor bebegin eşi rahim agzına yerlesmis dogum kanalını tıkamıs bu ilerde sorun yaratabilir ama sen sezeryanı tercih edersin buyuk ihtimalle o zaman sıkıntı yasamazsın dedi. bugun internetten arastırdım biraz korktum acıkcası. bebegin gelisimini etkiler anne icin hayati risk falan yazıyodu. bu internet cogu zaman iyi de bugun cok canımı sıktı</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>z korktum acıkcasi bebegin gelisimini etkiler hayati risk falan</p>

<p>herkese iyi akşamlar kızlar. cuma gunu ikili testimiz vardı ense kalınlıggı 1.2 &ccedil;ıktı onda sorun yok dedi doktor, kan sonu&ccedil;larım henuz cıkmadı pazartesi arayıp bilgi verecekler. ama bi sıkıntı var dedi doktor bebegin eşi rahim agzına yerlesmis dogum kanalını tıkamıs bu ilerde sorun yaratabilir ama sen sezeryanı tercih edersin buyuk ihtimalle o zaman sıkıntı yasamazsın dedi. bugun internetten arastırdım biraz korktum acıkcası. bebegin gelisimini etkiler anne icin hayati risk falan yazıyodu. bu internet cogu zaman iyi de bugun cok canımı sıktı</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>z korktum acıkcasi bebegin gelisimini etkiler hayati risk falan</p>
Canım sen şimdiden Canını sıkıp kendınıde meleğinide üzme... Çok dua et inşllh rabbım senide meleğinide koruyacaktır

Canım senin rahim ölçün ne sen biliyormusun?Benim en son 35 çıkti.normali 40mış ama qmeliyat 25in altinda olanlara öneriliyormus int.ki araştırmalarima göre...

cnm benımkını cmrtesi ölçmeye başlıcak 12. haftamda yani. ben sana yazarım cnm.

günaydınnn tatlı annelerr:KK54:
kızlar utanarak bişey sormam lazım sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.
cinsellik konusunda ne düşünüyorsunuz? doktorum 20. haftadan sonra olmasın dedi. Biz zaten bu tüp bebek serüvenine başladığımız zamandan beri hiç olmamıştı bende 3 ayımı doldurmuş olmanın verdiği güvenle bir kez denedim. Hiç agrı sızı yasamadım ama tedirgin oldum. Eşim istememişti aslında ama cok ara vermek ne kadar doğru bilemiyorum.

cinsellik konusunda ne düşünüyorsunuz? doktorum 20. haftadan sonra olmasın dedi. Biz zaten bu tüp bebek serüvenine başladığımız zamandan beri hiç olmamıştı bende 3 ayımı doldurmuş olmanın verdiği güvenle bir kez denedim. Hiç agrı sızı yasamadım ama tedirgin oldum. Eşim istememişti aslında ama cok ara vermek ne kadar doğru bilemiyorum.

bizde 10 haftlaık falandı denedik ama çok temkinli oldu. Bi daha denemedik korkuyoruz ya bişey olursa diye ama bilemiyorum doktorum yasaklamamıştı

cinsellik konusunda ne düşünüyorsunuz? doktorum 20. haftadan sonra olmasın dedi. Biz zaten bu tüp bebek serüvenine başladığımız zamandan beri hiç olmamıştı bende 3 ayımı doldurmuş olmanın verdiği güven
le bir kez denedim. Hiç agrı sızı yasamadım ama tedirgin oldum. Eşim istememişti aslında ama cok ara vermek ne kadar doğru bilemiyorum.
:confused::confused::confused:
Canim utanilacak bisey yok. Seni anliyorum ozellikle 12. Hafta14. Hafta arasi cok yogun duygular icinde oluyorsun. Hatta aksam aklima geldi simdi 16. Haftadayim bir kac hafta once ne kadar farkliydi. Simdi bisey hissetmiyorum. Benim ikiz gebelik dr.a sorma geregi duymadim hic. Transferden itibaren kanka kanka takiliyoruz biz. Hatta dun aksam bi ara haci gelsene diye seslendim esime dusun o kadar :KK60::KK60:
Ama tek bebekse kanaman yoksa normal diye biliyorum. Ne guzrl iste sıkınti da yasamamissin tadini cikar

Hanimlar bu arada benim mide bulantilarim gecmisti ama iki gundur yine basladi. Ne olacak boyle anlamadim ben. Haftasi ileri olanlar sizde durumlar nasil.

Bir de dr. 12. Haftadan sonra bebegin boyu degil grami onemli dedi gramini olctu ama bize soylemeyi unuttu o ara baska bisey sormus bulundum. Ben 16. Haftadayim. Sizin kuzular kac gram fikir edinelim

günaydın canım.... bu konuyu ben de sormuştum kimisi zararlı dedi, kimisi zararı yok dedi, doktorumda 3. aya kadar tavsiye etmiyoruz dedi. Normal hamileliklerde de doktorlar ilk 3 ay ve son 3 ay tavsiye etmiyolar düşük ve erken doğum riskine karşı galiba. ama kasılmalardan korkuyoruz galiba yoksa bebeğe hiçbir şekilde herhangi bir şeyin ulaşamayacağını biliyoruz, hatta ben hala alttan muayene oluyorum en son gittiğimde doktor bebek hareket etsin diye ultrason cihazını salladı sağa sola ve rahatsız oldu sıpa yer değiştirdi :):) zaten bebeği koruyan zar da kolay kolay yırtılacak bişey değilmiş yani bence ilk aylarda da bi zararı yok aslında sadece tedbir amaçlı bence tavsiye etmiyorlar ama pozisyonlara dikkat ettiğimiz sürece bence bi sıkıntı yaşamayız, sonuçta hamileyiz çok şükür kötü bi rahatsızlığımız, hastalığımız yok... dediğin gibi zaten bu dönemde epey ara verdik :oops::oops:

Hanimlar bu arada benim mide bulantilarim gecmisti ama iki gundur yine basladi. Ne olacak boyle anlamadim ben. Haftasi ileri olanlar sizde durumlar nasil.

Bir de dr. 12. Haftadan sonra bebegin boyu degil grami onemli dedi gramini olctu ama bize soylemeyi unuttu o ara baska bisey sormus bulundum. Ben 16. Haftadayim. Sizin kuzular kac gram fikir edinelim
bugün kontrolüm var bakalımgram olarak bişey söyleyecek mi benim dr?
yazarım.
mide bulantısı azaldı 2 haftadır ama açken bulantım oluyor az da olsa.bişeyler yiyip bastırmaya çalışıyorum.
ben zaten en çok açken mide bulantısından çekmiştim.

bugün kontrolüm var bakalımgram olarak bişey söyleyecek mi benim dr?
yazarım.
mide bulantısı azaldı 2 haftadır ama açken bulantım oluyor az da olsa.bişeyler yiyip bastırmaya çalışıyorum.
ben zaten en çok açken mide bulantısından çekmiştim.
Ay ne guzel hadi hayirli haberlerle gel. Benim de gidip goresim geldi simdi. 16 olmasina ragmen israrla kuzumun biri cinsiyetini gostermedi. Simdiye kadar hic merak etmiyordumda birini ogrenip digerini ogrenemeyince catliycam meraktan. En iyi ihtimal bir dahaki kontrolum 15 gun sonra. Gitmemek icin zor tutuyorum kendimi

Ay ne guzel hadi hayirli haberlerle gel. Benim de gidip goresim geldi simdi. 16 olmasina ragmen israrla kuzumun biri cinsiyetini gostermedi. Simdiye kadar hic merak etmiyordumda birini ogrenip digerini ogrenemeyince catliycam meraktan. En iyi ihtimal bir dahaki kontrolum 15 gun sonra. Gitmemek icin zor tutuyorum kendimi
bakalım öğreneceğiz bugün cinsiyetlerini:))
seni 15 günde bir mi çağırıyor dr.un?
üçlü teste girecek misin canım?

bakalım öğreneceğiz bugün cinsiyetlerini:))
seni 15 günde bir mi çağırıyor dr.un?
üçlü teste girecek misin canım?
Aaaa senin de ikizdi degil mi :)
normlade baslarda 15 gunde birdi. 3. Ay
dolunca 1 ay sonra geldedi ama o ara kanamam oldu kanama kontrol derken maksimum 15 de bir dr.u goruyoruz 15 i asamadik hic :) saglik olsun.

Rabbim gonlune gore versin ins. Diyorum ya hic mi hic merak etmezdimde boyle olunca merak ediyorum simdi. Gormen lazimdi nasil sakladi kendini sanki bilerek yapmis dönmus gibi. 14. Haftada birine erkek dedi digerini goremiyorum dedi. Hadi erkendir normal dedik. 16. Hafta gittik oglani daha net gordu digerine gelince bacaklar caprazdi zaten goremedi sonra benim sipa hemen arkasini dondu dr. Ultrasonla karnina dokunuyor pit pit yok donmuyor. Bekliyor olmuyor. Donuyor bu sefer tersine asagiya dogru donup kapatiyor. En son bi yukari dondu heeh tamam drdik bu sefer gene ayaklatini capraz yapti. Var ya simdiden boyleyse diye dusunuyorum
Digeri de yavrum ellerini kafasina kadar kaldirdi hani gerinirsin ya uyaninca oyle mis gibi hersey meydanda :)

Aaaa senin de ikizdi degil mi :)
normlade baslarda 15 gunde birdi. 3. Ay
dolunca 1 ay sonra geldedi ama o ara kanamam oldu kanama kontrol derken maksimum 15 de bir dr.u goruyoruz 15 i asamadik hic :) saglik olsun.

Rabbim gonlune gore versin ins. Diyorum ya hic mi hic merak etmezdimde boyle olunca merak ediyorum simdi. Gormen lazimdi nasil sakladi kendini sanki bilerek yapmis dönmus gibi. 14. Haftada birine erkek dedi digerini goremiyorum dedi. Hadi erkendir normal dedik. 16. Hafta gittik oglani daha net gordu digerine gelince bacaklar caprazdi zaten goremedi sonra benim sipa hemen arkasini dondu dr. Ultrasonla karnina dokunuyor pit pit yok donmuyor. Bekliyor olmuyor. Donuyor bu sefer tersine asagiya dogru donup kapatiyor. En son bi yukari dondu heeh tamam drdik bu sefer gene ayaklatini capraz yapti. Var ya simdiden boyleyse diye dusunuyorum
Digeri de yavrum ellerini kafasina kadar kaldirdi hani gerinirsin ya uyaninca oyle mis gibi hersey meydanda :)
evet canım ikiz.
benim biri kız biri erkek heralde öyle düşünüyorum ya bakalım hayırlısı artık.
ben ayda bir güdüyorum bakalım ekimden beri.bu 3. muayene.tabi tüp dr. dan sonrakiler.

evet canım ikiz.
benim biri kız biri erkek heralde öyle düşünüyorum ya bakalım hayırlısı artık.
ben ayda bir güdüyorum bakalım ekimden beri.bu 3. muayene.tabi tüp dr. dan sonrakiler.
Hadi ins. Basindan beri bende oyle hissediyordum. Dr.da gkremeyince cok saklayanlar genelde kiz olur dedi bakalim . Esim zaten kaptirdi kendini gisiyor kizim kizim diye. Ne kadar sabirsizlansamda bende bu kadar cok girmeyi istemezdim. Neyse saglik olsun diyorum. Bu arada benden bir hafta oncesin sana bisey sorayim. Benim ikki uc gundur alt karnimda ve gobegimin saginda karnimin ustunde boyle bicak saplanir gibi bir agri var. Senin hersey yolunda gidiyor sanirim masallah subhanallah oluyor mu boyle agrilarin bu hafta ara ara oldu ama karnim da bu hafta birden buyudu. Dr. Onunla ilgisi olmayadabilir tedbirli olmak lazim diyor ama baska sebep soylemiyor

Hadi ins. Basindan beri bende oyle hissediyordum. Dr.da gkremeyince cok saklayanlar genelde kiz olur dedi bakalim . Esim zaten kaptirdi kendini gisiyor kizim kizim diye. Ne kadar sabirsizlansamda bende bu kadar cok girmeyi istemezdim. Neyse saglik olsun diyorum. Bu arada benden bir hafta oncesin sana bisey sorayim. Benim ikki uc gundur alt karnimda ve gobegimin saginda karnimin ustunde boyle bicak saplanir gibi bir agri var. Senin hersey yolunda gidiyor sanirim masallah subhanallah oluyor mu boyle agrilarin bu hafta ara ara oldu ama karnim da bu hafta birden buyudu. Dr. Onunla ilgisi olmayadabilir tedbirli olmak lazim diyor ama baska sebep soylemiyor
daha önce de yazmıştım sanırım senin bu soruna:))
oluyor benzer şekilde.bazen aniden bıçak saplanmış gibi oluyor.
bacaklarıma vuran ağrılarım var benim de.
işyerinde uzun süre sabit hareketsiz oturmak ta yapıyor farkettim.
karnımda ve kasıklarımda hissediyorum ara ara.
ancak ilk gebeliğimde de yaşadığım için fazlaca garipsemiyorum.
ama ikiz olduğu için biraz daha fazla çekeceğiz belli ki bu ağrıları.
ayrıca ben de son 10 günde epey farkettim kilo ve göbek olarak:))

Back