• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Allah Allah neden bosaniyorsunuz olur mu öyle şey. . Esin niye böyle diyor hersey çocuk mu. .Rabbim herseyin hayırlısını versin
Ailesi yüzünden sürekli tartışıyoruz sorun da kendinde bende anlamıyorum artık neden dediğini dün akşam beri arıyorum alttan alıyorum barisalim uzatmayalim dedikçe uzatıyor bıraktım artık inceldigi yerden kopsun zorlugunu ben çekiyorum o ailem diyo hiç bi sorunum yok bebeğim olmuyor Sperm sayısı yüzünden bende bilirdim bunu bahane edip bosanmayi keyfi bilir

Cnm bizde cok seyler yasadik kolay degil tabiki ama hersey Allahin takdiri bence saglikli olarak dusunup konusun ins. Ortak noktayi bulursunuz kac yillik evlilik iyi seyler dusunmek gerek bence
Konusulmuyor ki kaç defa aradım bugün bağırıp çağırıp tartışıyor kapatıyor telefonu vazgeçtim bende elimden geleni yaptım ben sorun onda ama sıkıntısını ben çektim üstüne bide bunu yapıyor bana

4 bitti 5.yilin içindeyiz
Canim benim az sabir biz de 4.5 yillik evliyiz ve inan gectiginiz yollardan gectik yasadiklarinizi yasadik. Evliligin ilk 5 yili kritik cogu bitmis azi kalmis. Esin kendisinde sorun oldugu icin mi ayrilmak istiyor. Baska sıkıntilariniz yoksa bunu dert etmeyin. Biz de de durum ayniydi. Birinci denememizde transfer gununun oncesindeki gece kavga ettiktransfere gitmiyordum nerdeyse. Sebep bu isin stresi. Ikinciyi denedik olmadi. Tam dondurulmuslarla deneyecegim adetimi bekledigim gun bambaska bir sebepten ben evimi terkettim. Sonra ben niye gidiyorum o gitsin diye eve geri donup onu gonderdim. 3. Denemem dondurulmus oldugu icin sana ihtiyacim yok kendim yapacam herseyi artik diyerek ayrilma noktasina geldik. Bu onun biseyleri anlamasi icin kirilma noktasi oldu. Neticede 3. Denememde ilk dondurulmus denememde hamile kaldim hemde ikizlerime. Simdi elhamdulillah esimde bebekler de cok iyi ama Rabbim zamanla ne gosterir bilinmez hersey bizler icin. Bu surecler cok yipratici baska ciddi sorunlariniz yoksa sakin boyle bir hataya duameyin. Hem dondurulmuslarin varmis ne guzel. Dondurulmus emb. Transferinde vucut dinlenmis oldugu icin daha az ilac hormon aldigin icin tutunma ihtimali daha yuksek oluyor umidinizi kesmeyin.

Arkadasim buyumus bebek :) tepiniyodu icerde baya hareketlenmis iyi dedi dr kanama alanlari var yine ama aktif degil icerden kalan kanamayi atiyo kahverengi olarak dedi dedim dusuk riski varmi ben görmüyorum oyle risk sen son 2 hafta daha dinlen o kadar dedi iki hafta sonra ikili teste gun verdi sevindik yani :)
Maşallah canım Rabbim korusun:) inşallah o kanamaların da geçecek

Canim benim az sabir biz de 4.5 yillik evliyiz ve inan gectiginiz yollardan gectik yasadiklarinizi yasadik. Evliligin ilk 5 yili kritik cogu bitmis azi kalmis. Esin kendisinde sorun oldugu icin mi ayrilmak istiyor. Baska sıkıntilariniz yoksa bunu dert etmeyin. Biz de de durum ayniydi. Birinci denememizde transfer gununun oncesindeki gece kavga ettiktransfere gitmiyordum nerdeyse. Sebep bu isin stresi. Ikinciyi denedik olmadi. Tam dondurulmuslarla deneyecegim adetimi bekledigim gun bambaska bir sebepten ben evimi terkettim. Sonra ben niye gidiyorum o gitsin diye eve geri donup onu gonderdim. 3. Denemem dondurulmus oldugu icin sana ihtiyacim yok kendim yapacam herseyi artik diyerek ayrilma noktasina geldik. Bu onun biseyleri anlamasi icin kirilma noktasi oldu. Neticede 3. Denememde ilk dondurulmus denememde hamile kaldim hemde ikizlerime. Simdi elhamdulillah esimde bebekler de cok iyi ama Rabbim zamanla ne gosterir bilinmez hersey bizler icin. Bu surecler cok yipratici baska ciddi sorunlariniz yoksa sakin boyle bir hataya duameyin. Hem dondurulmuslarin varmis ne guzel. Dondurulmus emb. Transferinde vucut dinlenmis oldugu icin daha az ilac hormon aldigin icin tutunma ihtimali daha yuksek oluyor umidinizi kesmeyin.
Ya biz 4 yıldır sadece ailesi yüzünden tartışıyoruz üstüne de bebek sorunu çıkınca daha çok sorun yaşamaya başladık ilk denemede tuttu ama 11.hafta da Kalbi durdu şimdi 1 tane dondurulmuş var onu deneyelim diyorduk böyle devam ederse biraz zor tabi

3.denemede kaç tane transfer edildi ki ikizleriniz oldu merak ettim de :)

Iki tane canim zaten iki tane dondurulmus kalmisti. . Bak ne guzel Rabbim nasib etmis demekki baska sorunlar yok. evet sonu kotu olmus ama en azindan baska saglik sorunlarinizin olmadigi i gormussunuz. Bizde dr.lar tutacak gozuyle bakip tutmadigi icin baya baya ciddi sorunlarin olabileceginden bahsetmislerdi. Rabbim aldiysa eminim daha hayirlisiyla verecektir. Yerinde olsam esine duygularini anlatan bir yazi yazardim her konuda ama mesaj yada watsapp degil kagida okumasini saglardim. Bazen ucurumlari biz kendimiz koyuyoruz aramiza. Bebek de olmayinca esin aile oldugunun farkina varamamis demekki . Anne babasina bu kadar takildigina gore. Eminim esini seviyorsundur. Duzeltebilmek icin elinden geleni yap derim ben.
3.denemede kaç tane transfer edildi ki ikizleriniz oldu merak ettim de :)

Ailesi yüzünden sürekli tartışıyoruz sorun da kendinde bende anlamıyorum artık neden dediğini dün akşam beri arıyorum alttan alıyorum barisalim uzatmayalim dedikçe uzatıyor bıraktım artık inceldigi yerden kopsun zorlugunu ben çekiyorum o ailem diyo hiç bi sorunum yok bebeğim olmuyor Sperm sayısı yüzünden bende bilirdim bunu bahane edip bosanmayi keyfi bilir
Onun da canı sıkılıyordur canım .. Ama ne yapsın içi içini yiyordur kim bilir. Rabbim yardımcınız olsun

Konusulmuyor ki kaç defa aradım bugün bağırıp çağırıp tartışıyor kapatıyor telefonu vazgeçtim bende elimden geleni yaptım ben sorun onda ama sıkıntısını ben çektim üstüne bide bunu yapıyor bana

vebahargeldi vebahargeldi arkadasim seni okuyunca beni gordum :) bendede erkek inf. Problem birincide calistik beraber para biriktirdik o kadar dukkan borclari odedik bi yandan yaptirdik iki tane konuldu tutmadi tabi bu surecte cok yiprandik ikincide ben hast. Arastirorum diye esim daha yeni yaptirdik suan yaptiramayiz dedi cok uzuldum ok dedim cocuk istemiyorum sonra kredi cekmis benden habersiz ertesi gun bya soylenmistim ben uzuldum diye dayanamamis neyse tabi tedaviye basliycagimz gun yine sikintilar vardi cok kizdim istemedim arkadasim dedi anlatti yapma boyle tutar insallah falan başladık oldu hayirlisiyla yani H haticee21 inanki herkes zor seyler yasiyo ama pes etmek en kolayi yapma bence tabi en iyisini sen bilirsin ama uzulmeni istemem :(

vebahargeldi vebahargeldi arkadasim seni okuyunca beni gordum :) bendede erkek inf. Problem birincide calistik beraber para biriktirdik o kadar dukkan borclari odedik bi yandan yaptirdik iki tane konuldu tutmadi tabi bu surecte cok yiprandik ikincide ben hast. Arastirorum diye esim daha yeni yaptirdik suan yaptiramayiz dedi cok uzuldum ok dedim cocuk istemiyorum sonra kredi cekmis benden habersiz ertesi gun bya soylenmistim ben uzuldum diye dayanamamis neyse tabi tedaviye basliycagimz gun yine sikintilar vardi cok kizdim istemedim arkadasim dedi anlatti yapma boyle tutar insallah falan başladık oldu hayirlisiyla yani H haticee21 inanki herkes zor seyler yasiyo ama pes etmek en kolayi yapma bence tabi en iyisini sen bilirsin ama uzulmeni istemem :KK43:
Oyle gercekten hem maddi hem manevi cok yipranmisiz. Rabbim hayra cikarsin cok zor surecler. Arkadasin esi de umarim farkina varir. Bu donemde daha anlayisli olunmasi lazim da iste beyler anlayamiyor bunu

Back