- 8 Haziran 2013
- 57.086
- 151.615
- 898
Eveeeeeeeeeeet çok güzel olur Allahım hepimize nasip eyleİnsallah C A N O olsunlar buyusunlerde dis cikardiklarinda bizi uyutmadiklarinda da msjlasalim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeeeeeeeeeet çok güzel olur Allahım hepimize nasip eyleİnsallah C A N O olsunlar buyusunlerde dis cikardiklarinda bizi uyutmadiklarinda da msjlasalim :)
Oyle gercekten hem maddi hem manevi cok yipranmisiz. Rabbim hayra cikarsin cok zor surecler. Arkadasin esi de umarim farkina varir. Bu donemde daha anlayisli olunmasi lazim da iste beyler anlayamiyor bunu
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :) :) ayy baska smiley yazmiyor gicik tel :) bu bide buEveeeeeeeeeeet çok güzel olur Allahım hepimize nasip eyle
Bunlarida noktalama isaretiyle kendim yapiyorumAmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :) :) ayy baska smiley yazmiyor gicik tel :) bu bide bu
Hahahahay olsun kız duygunu belli ediyor olsunAmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :) :) ayy baska smiley yazmiyor gicik tel :) bu bide bu
Olurmu daha ne duygularim var belli edemiyorum :) :)Hahahahay olsun kız duygunu belli ediyor olsun
Tüp :)evet tüp senin
olsun canım yaaa tek sorunumuz bu olsun. . Hepimiz iyi olalım bebeklerimiz iyi olsun yeterOlurmu daha ne duygularim var belli edemiyorum :) :)
Amin sen yap benim yerime smileyleri bunlari cok seviyoruum :)olsun canım yaaa tek sorunumuz bu olsun. . Hepimiz iyi olalım bebeklerimiz iyi olsun yeter
26:) aynı kaderi paylaşıyoruz senin yaş kaçtı
Tamam şekerim bu sensin buda bebeginAmin sen yap benim yerime smileyleri bunlari cok seviyoruum :)
Cnmm cok tesekkurler :) :)Tamam şekerim bu sensin buda bebegin
Sende kucuk yaslarda tup bebek seruvenine girmissin :) ne kadarlik evlisinizbende 19 :)
Canim yazim de eşim yanımda değil ki şehir dışında çalışıyor mesaj atmaktan başka çarem yok ki ben arayana kadar arama dedi aramiyorum bende sakinlessin biraz sakinlesince döner diye bekliyorumIki tane canim zaten iki tane dondurulmus kalmisti. . Bak ne guzel Rabbim nasib etmis demekki baska sorunlar yok. evet sonu kotu olmus ama en azindan baska saglik sorunlarinizin olmadigi i gormussunuz. Bizde dr.lar tutacak gozuyle bakip tutmadigi icin baya baya ciddi sorunlarin olabileceginden bahsetmislerdi. Rabbim aldiysa eminim daha hayirlisiyla verecektir. Yerinde olsam esine duygularini anlatan bir yazi yazardim her konuda ama mesaj yada watsapp degil kagida okumasini saglardim. Bazen ucurumlari biz kendimiz koyuyoruz aramiza. Bebek de olmayinca esin aile oldugunun farkina varamamis demekki . Anne babasina bu kadar takildigina gore. Eminim esini seviyorsundur. Duzeltebilmek icin elinden geleni yap derim ben.
Amin canım SağolOnun da canı sıkılıyordur canım .. Ama ne yapsın içi içini yiyordur kim bilir. Rabbim yardımcınız olsun
Pes etmek değil o düşünsün artık yoruldum ben ister istemez uzuluyosun@vebahargeldi arkadasim seni okuyunca beni gordum :) bendede erkek inf. Problem birincide calistik beraber para biriktirdik o kadar dukkan borclari odedik bi yandan yaptirdik iki tane konuldu tutmadi tabi bu surecte cok yiprandik ikincide ben hast. Arastirorum diye esim daha yeni yaptirdik suan yaptiramayiz dedi cok uzuldum ok dedim cocuk istemiyorum sonra kredi cekmis benden habersiz ertesi gun bya soylenmistim ben uzuldum diye dayanamamis neyse tabi tedaviye basliycagimz gun yine sikintilar vardi cok kizdim istemedim arkadasim dedi anlatti yapma boyle tutar insallah falan başladık oldu hayirlisiyla yani H haticee21 inanki herkes zor seyler yasiyo ama pes etmek en kolayi yapma bence tabi en iyisini sen bilirsin ama uzulmeni istemem
bende altlı üstlü oturuyoruz kaynanayla aman ne zor geçinmek onlarla bide biz sabah yukarı evine çıkıyoruz akşam yatmaya iniyoruz bir gün çıkma işe güce bakma tavrından laf sokmasından geçilmiyor allahtan bizim kocalar onlara uymuyor yoksa bende çoktan boşanmıştım yani çekilecek gibi olmuyor yani bazen benim eşimde şehir dışına gidiyor çalışmaya zor bir durum hayırlısı neyse o olsunBenim eşim şehir dışında çalışıyor ben evimde yalnız kalıyorum kaynanamlar sürekli arayıp niye buraya gelmiyor niye aramiyor deyip sürekli dolduruyorlar eşimi oda tabi bana patlıyor çocuk da olmuyor sorun kendin de o yüzden tartışıyoruz sürekli bosanalim diyo yoruldum yiprandim kaldiramiyorum artık keyfi bilir