2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Oyle gercekten hem maddi hem manevi cok yipranmisiz. Rabbim hayra cikarsin cok zor surecler. Arkadasin esi de umarim farkina varir. Bu donemde daha anlayisli olunmasi lazim da iste beyler anlayamiyor bunu

Onlarda cok bunaliyorlar ve kendilerini hakli goruyorlar o kadar stresli donemlerki bir kivilcim yetiyo ortaligin karismasina birbirini cok iyi taniyip merhametli olmak en onemli hususlar iyi yonunden bakmaya calismak insallah anlasirlar ve her sey yoluna girer :)

Canim yazim de eşim yanımda değil ki şehir dışında çalışıyor mesaj atmaktan başka çarem yok ki ben arayana kadar arama dedi aramiyorum bende sakinlessin biraz sakinlesince döner diye bekliyorum

Pes etmek değil o düşünsün artık yoruldum ben ister istemez uzuluyosun

bende altlı üstlü oturuyoruz kaynanayla aman ne zor geçinmek onlarla bide biz sabah yukarı evine çıkıyoruz akşam yatmaya iniyoruz bir gün çıkma işe güce bakma tavrından laf sokmasından geçilmiyor allahtan bizim kocalar onlara uymuyor yoksa bende çoktan boşanmıştım yani çekilecek gibi olmuyor yani bazen benim eşimde şehir dışına gidiyor çalışmaya zor bir durum hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…