• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

günaydın kızlar,
şu aspirin kullanma işi kafama takıldı doktor bana da test yapmadan verdi bu ilacı her gün kullan dedi.

Merhaba canım. Bana da artık aspirini bırakabilirsin dedi. 1 ay sonrada folbiol' ü bırakıcakmışım. ama ben çocuk aspirinini çok sevdiğim için, elimdeki kutuyu bitirip bıraksam olur mu dedim, olur dedi :KK39: Bir sonraki kontrol de sor, kafan rahatlasın canım.

Anladım canım ben transfer den beri kullanıyorum 12. Haftada kes demişti. Fakat kanama yaşadığım için devam et dedi. Senin için hayırlısı buymus demekki inşallah dondurulmuş ile sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. ..
Sanmıyorum canım dünden beri eşimle tartışıyoruz bosanalim diyo öyle de olacak galiba

anladım canım yani size doktor tahlil yapmadan nasıl vermiş ona takılmıştım ben sadece bana yapılan pıhtılaşma testlerini yazdım bilginiz olsun diye
Evet canım bize yapılmadan verdi vazgeçtim zaten artık hayatıma bakacam olmuyorsa olmuyor zorlamanin anlamı yok hayatım da evliligimde alt üst oldu

Benim eşim şehir dışında çalışıyor ben evimde yalnız kalıyorum kaynanamlar sürekli arayıp niye buraya gelmiyor niye aramiyor deyip sürekli dolduruyorlar eşimi oda tabi bana patlıyor çocuk da olmuyor sorun kendin de o yüzden tartışıyoruz sürekli bosanalim diyo yoruldum yiprandim kaldiramiyorum artık keyfi bilir

Benim eşim şehir dışında çalışıyor ben evimde yalnız kalıyorum kaynanamlar sürekli arayıp niye buraya gelmiyor niye aramiyor deyip sürekli dolduruyorlar eşimi oda tabi bana patlıyor çocuk da olmuyor sorun kendin de o yüzden tartışıyoruz sürekli bosanalim diyo yoruldum yiprandim kaldiramiyorum artık keyfi bilir

Kac yillik evlisiniz ? Zor bu kaynana doldurmalari

Bebeğin nasıl canım ?
Arkadasim buyumus bebek :) tepiniyodu icerde baya hareketlenmis iyi dedi dr kanama alanlari var yine ama aktif degil icerden kalan kanamayi atiyo kahverengi olarak dedi dedim dusuk riski varmi ben görmüyorum oyle risk sen son 2 hafta daha dinlen o kadar dedi iki hafta sonra ikili teste gun verdi sevindik yani :)

Back