- 15 Mayıs 2014
- 1.323
- 1.438
- 248
6.bucuk haftada kesildi icmiyorumCnm endiselenme benimde bir kere cok az kanamam olmustu dr.ma soyledim bidaha kanama olursa aspirini kesecegiz dedi nekadar oldu kesileli bir sorun olmazmis...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6.bucuk haftada kesildi icmiyorumCnm endiselenme benimde bir kere cok az kanamam olmustu dr.ma soyledim bidaha kanama olursa aspirini kesecegiz dedi nekadar oldu kesileli bir sorun olmazmis...
günaydın kızlar,
şu aspirin kullanma işi kafama takıldı doktor bana da test yapmadan verdi bu ilacı her gün kullan dedi.
Sanmıyorum canım dünden beri eşimle tartışıyoruz bosanalim diyo öyle de olacak galibaAnladım canım ben transfer den beri kullanıyorum 12. Haftada kes demişti. Fakat kanama yaşadığım için devam et dedi. Senin için hayırlısı buymus demekki inşallah dondurulmuş ile sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. ..
Sanmıyorum canım dünden beri eşimle tartışıyoruz bosanalim diyo öyle de olacak galiba
Evet canım bize yapılmadan verdi vazgeçtim zaten artık hayatıma bakacam olmuyorsa olmuyor zorlamanin anlamı yok hayatım da evliligimde alt üst olduanladım canım yani size doktor tahlil yapmadan nasıl vermiş ona takılmıştım ben sadece bana yapılan pıhtılaşma testlerini yazdım bilginiz olsun diye
Benim eşim şehir dışında çalışıyor ben evimde yalnız kalıyorum kaynanamlar sürekli arayıp niye buraya gelmiyor niye aramiyor deyip sürekli dolduruyorlar eşimi oda tabi bana patlıyor çocuk da olmuyor sorun kendin de o yüzden tartışıyoruz sürekli bosanalim diyo yoruldum yiprandim kaldiramiyorum artık keyfi bilir
Benim eşim şehir dışında çalışıyor ben evimde yalnız kalıyorum kaynanamlar sürekli arayıp niye buraya gelmiyor niye aramiyor deyip sürekli dolduruyorlar eşimi oda tabi bana patlıyor çocuk da olmuyor sorun kendin de o yüzden tartışıyoruz sürekli bosanalim diyo yoruldum yiprandim kaldiramiyorum artık keyfi bilir
4 bitti 5.yilin içindeyizKac yillik evlisiniz ? Zor bu kaynana doldurmalari
Allah Allah neden bosaniyorsunuz olur mu öyle şey. . Esin niye böyle diyor hersey çocuk mu. .Rabbim herseyin hayırlısını versinSanmıyorum canım dünden beri eşimle tartışıyoruz bosanalim diyo öyle de olacak galiba
Bebeğin nasıl canım ?Bende icmiyorum coraspin falan bilmiyorum artik kizlar ben gittim bugun dr a :)
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bebeğini korusunkızlar yardımm plasenta dejanare olmuş dedi doktor.şimdilik bebeğe zarar vermemiş.çok korkuyorum
birşey olurmu ki kalp sesinide duyduk bugün hatta...hafif dejanerasyon olmuş dedi plesantaÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bebeğini korusun
Arkadasim buyumus bebek :) tepiniyodu icerde baya hareketlenmis iyi dedi dr kanama alanlari var yine ama aktif degil icerden kalan kanamayi atiyo kahverengi olarak dedi dedim dusuk riski varmi ben görmüyorum oyle risk sen son 2 hafta daha dinlen o kadar dedi iki hafta sonra ikili teste gun verdi sevindik yani :)Bebeğin nasıl canım ?
kızlar yardımm plasenta dejanare olmuş dedi doktor.şimdilik bebeğe zarar vermemiş.çok korkuyorum
amin canım Allah razı olsun.ne yapmam gerekiyor bu durumda bilmiyorum ki sadece dua ediyorumGecmis olsun cnm inss gecer dua edelimde gecsin uzulme uzuldugunu hissetmesin
Cnm bizde cok seyler yasadik kolay degil tabiki ama hersey Allahin takdiri bence saglikli olarak dusunup konusun ins. Ortak noktayi bulursunuz kac yillik evlilik iyi seyler dusunmek gerek bence4 bitti 5.yilin içindeyiz
amin canım Allah razı olsun.ne yapmam gerekiyor bu durumda bilmiyorum ki sadece dua ediyorum