2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Cook gecmis olsun canim rabbim diğerinde yuzunu guldursun insallah.sen clexane kullaniyormuydun kan sulandirici acaba pihtilasmami oldu
Yok canım kullanmadım kan sulandirici hibor ve coraspin kullandım ama test yapılmadı kan pıhtılaşmasi var diye ihtimal üzerine verdi o ilaçları

Yok canım kullanmadım kan sulandirici hibor ve coraspin kullandım ama test yapılmadı kan pıhtılaşmasi var diye ihtimal üzerine verdi o ilaçları
Canım çok geçmiş olsun bende hibor kullanıyorum Coraspin i kanamam olunca bıraktım. Sen kaçıncı haftada bıraktın o igneyi ?

Canim masalllah pasaya :)
senin haftan benden once sana biseu sormak istiyorum. Benim bi kac gundur ozellikle hani karnimiz yuvarlaklasti ya tam o yuvarlagin bitiminde alt karin mi deniyor kasik degil ama o alt karnimda ve gobek cevremde muhtemelen keselerin oldugu yerlerde kramp gibi agrilarim var. Gelip geciyordu ama bugun daha fazla . Oluyor mu boyle seninde. Sanki boyle cok siki giyinmisim ya da tuvalete cok sikismisimda bicak saplanmis gibi. Kontrolum yarin
yok canım ne ağrı ne sancı bende bir şey yok göbeğim var sadece hareketinide hissetmedim daha 15 haftaya girdim bende

arkadaşım bende pıhtılaşma var ve genetik tahlilde çıktı sonra faktörler de çıktı ve her hafta pazartesi günü de aptt kanı veriyorum pıhtlaşma nın dozunu takip ediyor doktorum
corapsinde kullanıyorum 35 haftaya kadar devam edeceğim kafanıza göre kullanmak ta doğru değil kanı çok sulandırmak da düşük sebebi dedi doktor ama pıhtılaşmayı çözmezsek ada bebeğin tutunmasını engeleye bilir demişti bana

Canım çok geçmiş olsun bende hibor kullanıyorum Coraspin i kanamam olunca bıraktım. Sen kaçıncı haftada bıraktın o igneyi ?
Bebeği kaybedince bıraktım Hamilelik 9.hafta da başladım 11.hatfada kalbi durmuş 13.hafta da kontrole gidince öldüğünü anladık bırak dedi doktor

Canim kafama göre kullanmadım doktor verdiği için kullandım ama test yaparak vermedi o ilaçları

Bebeği kaybedince bıraktım Hamilelik 9.hafta da başladım 11.hatfada kalbi durmuş 13.hafta da kontrole gidince öldüğünü anladık bırak dedi doktor
Anladım canım ben transfer den beri kullanıyorum 12. Haftada kes demişti. Fakat kanama yaşadığım için devam et dedi. Senin için hayırlısı buymus demekki inşallah dondurulmuş ile sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. ..

Çok fazla kasık agrım var resmen sabah kıvrandın.sonra tuvalete gittim.sanırım mesaneme baskı yapıyor ama bu kadar ağrı normal mi bilemedim.gün içinde alt seviyede agrım devam ediyor.mens olmaktan korkuyorum

Simdi ben anlamadim normal tup bebek yaptirirken bakiliyo dimi bu kan pihtilasmasina ben coraspin kullaniyodum kanama olunca biraktim aklima kotu seyler geliyo hic bisey icmiyorum kan icin
Cnm endiselenme benimde bir kere cok az kanamam olmustu dr.ma soyledim bidaha kanama olursa aspirini kesecegiz dedi nekadar oldu kesileli bir sorun olmazmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…