- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- 333
Amin canımÇok üzgünümAllah sabır versin..
Evet canım kullandım ama kan pıhtılaşmasi var diye bi teşhis konulmadi yani öyle bi test yapılmadıCanim ya.cok uzuldum Cok cok gecmis olsun.rabbim insallah en kisa surede nasip eder.pihtilasma icin kan sulandirici igne veya aspirin kullaniyormuydun
Yok canım kullanmadım kan sulandirici hibor ve coraspin kullandım ama test yapılmadı kan pıhtılaşmasi var diye ihtimal üzerine verdi o ilaçlarıCook gecmis olsun canim rabbim diğerinde yuzunu guldursun insallah.sen clexane kullaniyormuydun kan sulandirici acaba pihtilasmami oldu
Canım çok geçmiş olsun bende hibor kullanıyorum Coraspin i kanamam olunca bıraktım. Sen kaçıncı haftada bıraktın o igneyi ?Yok canım kullanmadım kan sulandirici hibor ve coraspin kullandım ama test yapılmadı kan pıhtılaşmasi var diye ihtimal üzerine verdi o ilaçları
Benim de öyleydi fakat kanama olunca bıraktırdıBna doktor 8 aya kadar çorasprin îçeceksin dedi
arkadaşım bende pıhtılaşma var ve genetik tahlilde çıktı sonra faktörler de çıktı ve her hafta pazartesi günü de aptt kanı veriyorum pıhtlaşma nın dozunu takip ediyor doktorumYok canım kullanmadım kan sulandirici hibor ve coraspin kullandım ama test yapılmadı kan pıhtılaşmasi var diye ihtimal üzerine verdi o ilaçları
Bebeği kaybedince bıraktım Hamilelik 9.hafta da başladım 11.hatfada kalbi durmuş 13.hafta da kontrole gidince öldüğünü anladık bırak dedi doktorCanım çok geçmiş olsun bende hibor kullanıyorum Coraspin i kanamam olunca bıraktım. Sen kaçıncı haftada bıraktın o igneyi ?
Canim kafama göre kullanmadım doktor verdiği için kullandım ama test yaparak vermedi o ilaçlarıarkadaşım bende pıhtılaşma var ve genetik tahlilde çıktı sonra faktörler de çıktı ve her hafta pazartesi günü de aptt kanı veriyorum pıhtlaşma nın dozunu takip ediyor doktorum
corapsinde kullanıyorum 35 haftaya kadar devam edeceğim kafanıza göre kullanmak ta doğru değil kanı çok sulandırmak da düşük sebebi dedi doktor ama pıhtılaşmayı çözmezsek ada bebeğin tutunmasını engeleye bilir demişti bana
Anladım canım ben transfer den beri kullanıyorum 12. Haftada kes demişti. Fakat kanama yaşadığım için devam et dedi. Senin için hayırlısı buymus demekki inşallah dondurulmuş ile sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. ..Bebeği kaybedince bıraktım Hamilelik 9.hafta da başladım 11.hatfada kalbi durmuş 13.hafta da kontrole gidince öldüğünü anladık bırak dedi doktor
anladım canım yani size doktor tahlil yapmadan nasıl vermiş ona takılmıştım ben sadece bana yapılan pıhtılaşma testlerini yazdım bilginiz olsun diyeCanim kafama göre kullanmadım doktor verdiği için kullandım ama test yaparak vermedi o ilaçları
Cnm endiselenme benimde bir kere cok az kanamam olmustu dr.ma soyledim bidaha kanama olursa aspirini kesecegiz dedi nekadar oldu kesileli bir sorun olmazmis...Simdi ben anlamadim normal tup bebek yaptirirken bakiliyo dimi bu kan pihtilasmasina ben coraspin kullaniyodum kanama olunca biraktim aklima kotu seyler geliyo hic bisey icmiyorum kan icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?