2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlar ben kendimi bugün kötü hissediyorum bebişimi merak ediyorum karnım herzamankinden daha küçük göründü gözüme gelişmiyor mu iyi mi herşey yolunda mı diye kendimi yiyorum resmen. Hamileliğimi ilk ögrendiğimden bu yana ilk kez böyle umutsuzum sizdede oluyormu hareket etse belki anlıcam ama böyle zaman geçmiyorr hareketlerini hissetmeye başlayan varmı aranızdaa

ortada bir sebep yokken neden evhamlandın birden canım.
hormonlarımızın bir oyunu bu ama hemen defet bu kötü duyguları.
henüz küçük daha.gelişimleri önümüzdeki haftalarda hız kazanacak biliyorsun.
evde misin .öyleyse kendini dinleyecek daha fazla vaktin oluyodur sanırım.

Hiç bilmiyorum durduk yere böyle oldum iyiydim aslında ama hormonlar galiba dediğin gibi :)
Çalışıyorum canım ama fayda etmedi beni oyalamaya.. Sen hissedebiliyormusun bebişi

Sakin ihmal etme boyle birseyi. Onlat ona gore narkiz vs. Veriyorlar zaten. Soyle dusun sezeryannolurken narkoz almiyormuyuz ustelik cok daha fazlasini. Birde nakoz atilsin vs diye beklemeden emziriyoruz. Bebek hem vucudumuzdayken hem de emzirirken narkozlu oluyoruZ. Rahim boyu cok onemli simdi biz dusukten korkuyoruz da artik bundan sonrasi da erken dogum riski oluyor. En buyuk sebebi de rahim agzi yetmezligi. Nolur ihmal etme ama dr.un bana guven vermedi baska dr.a git imkanin varsa tup bebek dr.un bir muayene etsin etmiyorsa da riskli gebelik uzmanina filan git cok onemli ay ben istemiyorum yaptirmayim diyecegimiz bisey degil
bana da erkek demişti 12 haftalıkken 10 gün sonra tekrar gideceğim bakalım ne diyecek hayırlısı bizler için kız erkek fark etmiyor sağlıklı olsunlar o yeter
Canim masalllah pasaya :)
senin haftan benden once sana biseu sormak istiyorum. Benim bi kac gundur ozellikle hani karnimiz yuvarlaklasti ya tam o yuvarlagin bitiminde alt karin mi deniyor kasik degil ama o alt karnimda ve gobek cevremde muhtemelen keselerin oldugu yerlerde kramp gibi agrilarim var. Gelip geciyordu ama bugun daha fazla . Oluyor mu boyle seninde. Sanki boyle cok siki giyinmisim ya da tuvalete cok sikismisimda bicak saplanmis gibi. Kontrolum yarin sabah.

canim sizin haftalarniz benden onde. Tasruk a yazdim yukari boyle agrilariniz oluyor muydu. Yakinimdaki arkadaslar karnin buyuyor ondan diyolar ama cok tedirginim. Evham yapip bugunden gitmek istemiyorum kontrolum yarin.

Gecti cok sukur lekelenmelerde bitti saol arkadasim dusundugun icin :) simdi baska bir dr a gudicem bende

Hiç bilmiyorum durduk yere böyle oldum iyiydim aslında ama hormonlar galiba dediğin gibi :)
Çalışıyorum canım ama fayda etmedi beni oyalamaya.. Sen hissedebiliyormusun bebişi
aslında hissetmeye başladım gibi bu hafta ama erken mi acaba.hiç araştırmadım en erken ne zaman hissedilir.
ama hareketleri takip için çok erken daha bence.sen de acele etme ve bu sebepten de üzme kendini canım.:))

kramp tarzı ağrılar 2 haftadır sıklaştı bende canım.hani bazen gaz sebebi ile filan sancı çekeriz ya karnımdaki ağrıyı öyle hissediyorum.sonra kasıklarımda var ağrı bacaklarıma vuruyor.
ve ilk hamileliğimi de hep böyle geçirdim ben.
bu sebeple bana yabancı değil bu ağrılar.
rahim büyümesi ile ilgili.ama tabiki başkaca şüpheli bir durum yok ise herşey rutinde ise bu ağrılar da rutin ağrılar öyle söyleyeyim.
bazen endişelendirecek kadar ani bıçak saplanması şeklinde olabiliyor.
şimdilik endişelenme bence.dr.una yarın sorarsın.

Evet sanki gazdan ya da tuvaletten dolayi cok sıkısmısım gibi ama oyle bisey yok asla. Ne bileyim iste herseyden korkar durumdayim. Bu sefer sabredicem kontrolden once aramayacam gitmeyecen diye azmediyorum bakalim. Yatin iyi ki erken saatte randevum. Tesekkur ederim

aslında hissetmeye başladım gibi bu hafta ama erken mi acaba.hiç araştırmadım en erken ne zaman hissedilir.
ama hareketleri takip için çok erken daha bence.sen de acele etme ve bu sebepten de üzme kendini canım.:))

İnternette 20. haftadan sonra hareketler başlıyor yazıyor genelde.. doğurana kadar böyle düşünceler olacak galiba kaçınılmaz. Bağırsak hareketlerini andıran pıt pıt şeklinde şeyler oluyor bende de ama daha çok küçük o değildir diyorum. Hayırlı olsun inşallah Rabbim büyük salı günü kontrolümüz var bakalım beklicez

Başım çok ağrıyor galiba migren im tutacak 1tane parol içtim ama banamısın demedi sizce yapabileceğimbirseyler varmı arkadaşlar?

Hic bisey yok arkadasim bendede var migren tutunca karanlik bi odada yatiyorum sessiz karanlik uyuyorum kalkinca biraz iyi hissediyorum kendimi

Inşallah canım iyi dileklerin için tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…