• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Merhaba canim.. senin dogum tarihin benimki ile ayni sayilir ben 25.7 hesapladjm.ama henuz doktor birsey demedi. Gecen cuma gittigimde minik bisey gorundu ama dis gebelik filan mi anlasilmiyormus henuz...sende durum ne? Ben persembe gidicem insallah

Ben cumartesi günü gittim kese vajinal muayenede görüldü. Yarın ilaclarimi ve iğnelerin yazdırmak için gidince başka bir doktordan muayene olmayı düşünüyorum. Hem progestan iğne, crinone jel ve hibor iğne kullanıyorum. Estrofem,coraspirin ve folik saide de devam ediyorum. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. ? Doktorum 4000 sonra sonuç rahat görülüyor dedi.

Merhaba canim.. senin dogum tarihin benimki ile ayni sayilir ben 25.7 hesapladjm.ama henuz doktor birsey demedi. Gecen cuma gittigimde minik bisey gorundu ama dis gebelik filan mi anlasilmiyormus henuz...sende durum ne? Ben persembe gidicem insallah

İçinizi rahat tutun Bence perşembe günü keseyi net bir sekilde görürsünüz. Güzel haberlerinizi bekliyorum.

Ben cumartesi günü gittim kese vajinal muayenede görüldü. Yarın ilaclarimi ve iğnelerin yazdırmak için gidince başka bir doktordan muayene olmayı düşünüyorum. Hem progestan iğne, crinone jel ve hibor iğne kullanıyorum. Estrofem,coraspirin ve folik saide de devam ediyorum. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. ? Doktorum 4000 sonra sonuç rahat görülüyor dedi.
Ben de gunde 6 tane progesteron icin vajinal kapsul aliykrm ve gunde uc mez estrifam. Folik te uciyorum. Bir de kan dolasimi icin bir igne var hergun onu vuruylrum kendime

İçinizi rahat tutun Bence perşembe günü keseyi net bir sekilde görürsünüz. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Insallah bakalim. Ultrasona gittigimde degerim 715ti oyuzden kucuk oldugu icin bisey gorunmedi ama eger normal bir gebelikse ozamna bu haft degerim 3000 civari olmasi gerek gorunur insallah.. beni. Transfer 30.10 gunu oldu iki gunluk yumurta ile.seninki ne zaman oldu? Hatta bana ilk testi yapturdigimda 13.11. Degeriniz duusk dediler 4p hcg cikmisti. 17.11 yaptirdim test 197 olmustu. 21.11 gunu de iste 715e cikmisti

Eder inşallah. İnsan hep kendine dert edecek bişey buluyo. ama Allaha emanetler. öyle düşününce rahatlıyorum ben. Veren o. koruyacak olan da o. Allahın izniyle duyarsınız yakında. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun canım cümlemizin inşallah.

Inşallah canım 1 tane dondurulmuş var onu dendenicez artık oda olmayacakmis gibi geliyor öyle hissediyorum :KK43:
Cnm cok uzuldum herseyin hayirlisi uzme kendini belki sonra dahada cok uzulcektin allah bilir ama umutsuz olma allahin izniyle dondurulmus bebegini kucagina almayi nasip etsin cnm guzel seyler düşün kendini biran once toparla buda oyle olacak diye hic dusunme hersey guzel olacak cnm

Arkadaşlar dun degerim 10000 cikti normalde keseyi gormeye pazartesi gidecektim. Ama dr sordum deger yuksekmis dedi cumartesi gidebilirsin. Degerij yuksek olmasi olumlu bir seybdegil mi acaba cogul gebelik mi iki transfee olmustu. Hastanedeki 2 aylik dedi degere bakarak oysa 21 gunluk ;) dua edin ins her seyin hayirlisi olur.

Arkadaşlar dun degerim 10000 cikti normalde keseyi gormeye pazartesi gidecektim. Ama dr sordum deger yuksekmis dedi cumartesi gidebilirsin. Degerij yuksek olmasi olumlu bir seybdegil mi acaba cogul gebelik mi iki transfee olmustu. Hastanedeki 2 aylik dedi degere bakarak oysa 21 gunluk :KK66: dua edin ins her seyin hayirlisi olur.
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) kaçıncı gün değerin ? Ikiz de olabilir neden olmasın

allah kolaylık versin canım... merak etme 3.ayından sonra folik asit,estrofem ve crinone jelden kurtulacaksın zaten. ama iğne ve aspirin full devam. bu kezde demir ilacı gelecek. en nefret ettiğim iğne bide sanırım bana doğumdan sonrasına kadar kullandıracaklar bakalım sende ne olacak.:KK66:

İyi akşamlar kızlar Allahın izniyle inş bende 2015 annesi olucam kasım 15 pozitifi gördüm 854 aralık 1de kontrolüm var inş bebeğimide görürüm kalp atışınıda duyarım sorunsuz bi şekilde geçiririz hamileliğimizi

Hayırlı olsun.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım

Back