2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canım daha önce bebeğimin doğum tarihini 20.07.2014 e göre hesaplamıştım şimdi 27.07.2014 diye hesapladım şuan gebelik takvimim doğru mu? Takvim 1 hafta ileriydi çünkü? yada yapamadıysam bebeğin doğum tarihi olarak kaç hesaplamam lazım?

Suan sen 5+5sin canim ama dondurulmussa ve onlarda hesaplama farkli ise bilemiyorum
Sanada sorayım canım, bebeğimin doğum tarihini 20.07.2014 e göre hesaplamıştım şimdi 27.07.2014 diye hesapladım şuan gebelik takvimim doğru mu? Daha önce ki takvimim sanırsam 1 hafta ileriydi, bu takvimde sanırsam biraz geri oldu, yapamadıysam bebeğin doğum tarihi olarak kaç hesaplamam lazım?
Adet tarihim:12 ekim
transfer tarihim:28 ekim
5. gün embriyosu dondurulmuş değil

canım merhaba aranıza yeni katıldım sana ve buradaki tüm arkadaşlara yücerabbim sağlıklı bir doğumla sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin canım kusurabakmasan sana ve bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum benim transferim 5. gün embriyosu ve değerlerim düşük ilerliyor 10. gün 49 - 12. gün 86 - 14. gün 186 - ve 18. gün 490 normalde çok daha fazla olması lazım moralim çok bozuk lütfen bilginiz varsa yazarmısınız kimyasal olabilirmi sizce

hayır canım değerlerin gayet güzel artmış hiççç kafanı bunlarla meşgul etme önemli olan düzenli bi şekilde artması, seninde maaşallah güyet düzenli bi şekilde artmış neden moralini bozuyosun ki :):) benim de senin gibiydi artışlarım milletin 200-300 küsür değerleri çıkıyodu benim de 52 ile başladı diye çok üzülmüştüm ama bebeğim benimle birlikte şimdi çok şükür :) sen de boşuna stres yapıp bebeğni üzme :) hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)

Hayatım saçmala değerlerin son derece tutarlı. 2 günde bir 1,5 kat veya 2 kat artması gerekiyor zaten. Senin 1,5 kat artmış ve tutarlı gidiyor. 1,5 ve 2 kat en güzel artıştır daha azı veya aynı kalması sorundur.
49x1,5=73,5 ki senin 86
86x1,5=129 ki senin 186
186x1,5=279 o gün tahlil yaptırmamışsın
279x1,5=418 ki senin 490 yani senin değerlerin 1,5 kattan da fazla arttmış

ayy içime su serptin inşallah canım ya yüce rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin öptüm çok

canım çok teşekkür ederim ben 18. gün testinde moralimi bozdum 4 gün arayla yaptırmıştım ikiye katlanacaksa 700 küsür olması lazımdı ki öğle bekliyordum 490 ı görünce şok oldum acaba düşüşemi geçiyor diye düşündüm demekki 2 katı olmuyormuş bazen inşallah öğledir bugün tekrar kan verdim akşama alacam inşallah devam etmiştir yüreğim ağzımda bekliyorum canım çoook öpüyorum

ayy içime su serptin inşallah canım ya yüce rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin öptüm çok
serpilsin tabi sen artık HAMİLESİNNNN minik bebeğini kucağına alacaksın :):) aman aman ne güzel bi duygu Rabbim maaşallah... isteyen herkese nasip et Allah' ım.....

Transfer tarihin 28 ekim 2014 ise , muhtemel doğum tarihin 21 temmuz 2015 canım
Ama ileriki haftalardaki ultrason ölçümlerine göre bu tarih değişecektir. Benim anladığım kadarıyla tıpta hiçbirşey kesin değil , heran herşey değişebilir :)

Eğer o da 1,5 kat artmışsa artık sakın korkma

Ben cuma günü doktora gittim, kese göründü ama içinde birşey yoktu bu normal mi, asıl doktorum zaten bu cumaya çağırmıştı bende bir hafta önce gittim kendisi kanadadaydı bende dayanamadım kendi kadın doktoruma gittim. o gün 5+3 düm kese ise 5 mm idi

Hoşgeldin canım. İlk 3 değerin güzel katlamış , 4. değerin az yükselmiş ama yükselmiş. Bence kimyasal gebelik olsaydı değerlerin böyle her seferinde yükselmezdi. Benimde böyle düzensizlikler vardı ama her ölçümde yükseliyordu , doktorum olabilir normal diyordu. Bence seninkide normal Şimdi sırada keseyi görmek var. Hayırlısı neyse o olsun canım.

Normal canım. Bendede içi boş ve siyah bir kese görünmüştü önce , daha sonra birazda geç olarak bebeği gördüm. Kesen hayırlı olsun canım Sık ultrasona girme bence.

Normal canım. Bendede içi boş ve siyah bir kese görünmüştü önce , daha sonra birazda geç olarak bebeği gördüm. Kesen hayırlı olsun canım Sık ultrasona girme bence.
Tamam canım, çok teşekkür ederim. Öyle deme şimdi bu sefer niye gittim ultrosona girdim diye kafamı takarım valla niye gittim söyliyim değerim hep 2 kat katlanırdı bu sefer 1,5 kat katlanmış doktorumda kanadadaydı korktum bari gidip baktırayım dedim çünkü çok korktum

kızlar bir şey soracağım, cuma kontrole gideceğim o zamana kadar temizlenmem gerek ağdaya gitmemde bir sakınca var mı genital temizlikte olacak siz yaptınız mı yoksa gitmemem mi lazım

ahh canımm seni çok iyi anlıyorum , zamanında bende ne kadar çok korkuyor ne kadar çok endişeleniyordum :) Gerçi şimdide korkmuyor değilim :) Umarım kocan sakindirde biraz dengeler seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…