• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hoşgeldin canım. İlk 3 değerin güzel katlamış , 4. değerin az yükselmiş ama yükselmiş. Bence kimyasal gebelik olsaydı değerlerin böyle her seferinde yükselmezdi. Benimde böyle düzensizlikler vardı ama her ölçümde yükseliyordu , doktorum olabilir normal diyordu. Bence seninkide normal :nazar: Şimdi sırada keseyi görmek var. Hayırlısı neyse o olsun canım.
çok teşekkür ederim canım allah sena sağsalim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah devam eder zaten benim tedirginliğim de son testeki sonuçlar allah büyük inşallah kısmetimizden kesilmez devam eder

kızlar bir şey soracağım, cuma kontrole gideceğim o zamana kadar temizlenmem gerek ağdaya gitmemde bir sakınca var mı genital temizlikte olacak siz yaptınız mı yoksa gitmemem mi lazım
canım ben transferden sonra ki ilk muayene için ağda yaptırmıştım ve sağolsun yapan abla öyle bi yaptı ki :KK45::KK45: patt pattt yapıştırıp yapıştırıp çekti ağdayı öyle canım acıdı ki söyleyemedim de durumum böyle böyle diye bebek var kadın yavaş ol biraz demek geldi içimden sinirden kıpkırmızı oldum ama çok şükür bebeğime bişey olmadı :) bir çok kişi ağda yapmayın diyor ama ben ondan sonra da iki kere yaptırdım, yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum bence bi sorun olmaz canım :)

günaydınnn kızlar öncelikle öğretmen olan tüm arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum..
Evimizde tadilat olduğundan dolayı haftasonu hiç bakamadım.. Bi süreliğine kayınvalidmde kalıyırz çok şükür bitti sadece temizlik yapılcak..
İkili test sonucum düşük risk çıktı doktorum gayet iyi olduğunu söyledi..
çok mutluyum

:nazar::nazar::nazar::nazar: bu arada teyzelerimize ve arkadaşlarımıza günaydın demek istedik biz bugün :):):)

Eklentiler

• Adsız11.png
    Adsız11.png
    676,5 KB · Görüntüleme: 84
canım ben transferden sonra ki ilk muayene için ağda yaptırmıştım ve sağolsun yapan abla öyle bi yaptı ki :KK45::KK45: patt pattt yapıştırıp yapıştırıp çekti ağdayı öyle canım acıdı ki söyleyemedim de durumum böyle böyle diye bebek var kadın yavaş ol biraz demek geldi içimden sinirden kıpkırmızı oldum ama çok şükür bebeğime bişey olmadı :) bir çok kişi ağda yapmayın diyor ama ben ondan sonra da iki kere yaptırdım, yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum bence bi sorun olmaz canım :)
Tamam canım mecbur bende yaptıracağım ve kendisini uyaracağım zaten kendisi de 3 kere tüp yaptı

Tamam canım mecbur bende yaptıracağım ve kendisini uyaracağım zaten kendisi de 3 kere tüp yaptı
Cnmm seni gordugume öyle sevindimki anlatamam..onceki tedavide birlikteydik senin kimyasaldi cok uzulmustum ama neyseki bu tedavi olumlu sonuclanmis nasil sevindim anlatamam rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

günaydınnn kızlar öncelikle öğretmen olan tüm arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum..
Evimizde tadilat olduğundan dolayı haftasonu hiç bakamadım.. Bi süreliğine kayınvalidmde kalıyırz çok şükür bitti sadece temizlik yapılcak..
İkili test sonucum düşük risk çıktı doktorum gayet iyi olduğunu söyledi..
çok mutluyum
Çok şükür canım iyi çıktığına sevindim darısı bana ve diğer arkadaşlara :)

Cnmm seni gordugume öyle sevindimki anlatamam..onceki tedavide birlikteydik senin kimyasaldi cok uzulmustum ama neyseki bu tedavi olumlu sonuclanmis nasil sevindim anlatamam rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım çok teşekkür ederim, maşallah doğuma az kalmış demek bende hamile kalmış olsaydım senin gibi olacakmışım. İnşallah bu sefer yüzüm güler. Cuma günü kontrole gideceğim inşallah kese mi görürüm.

kızlar bir şey soracağım, cuma kontrole gideceğim o zamana kadar temizlenmem gerek ağdaya gitmemde bir sakınca var mı genital temizlikte olacak siz yaptınız mı yoksa gitmemem mi lazım
Ya bu konu daha once konusulmustu.kimi arkadaslar doktora sordu.bende sordum.ilk 3 ay yaptirma dedi.diger arkadaslarin doktoruda ayni sekilde cevap vermisti.sen bilirsin tabi.kendini nasil daha iyi hissedersen

I

Cnm geçmiş olsun.. Ben 1,5 ay çektim gribi. Bir öksürüyordum ki sanıyodum doğuracam. Allah korusun tabi.. Bol ıhlamur, bol nişasta, bol c vitamini almalısın... Doktorum tandum verde ve bepanthene pastil verdi... İşe yaradılar mı bilmiyorum ama kullandım onları da. Ama dinlenmeden hiçbiri işe yaramıyot. Hazır hafta sonu da yat dinlen bol bol. Bi de gribe en iyi tavuk suyu çorbası geliyormuş.. Bol limonla iç.. Tekrar geçmiş olsun..
Sagol cnm benim allah korusun. Oksurugum baya cogaldi bugun dr gittim ilac yazdi insallah iyi gelir. Cnm bu dogal caylar zararli degilmi bize ben oyle okudum biyerden de kas gevsetiyormus o yuzden hic icmiyorum :)

Canım çok teşekkür ederim, maşallah doğuma az kalmış demek bende hamile kalmış olsaydım senin gibi olacakmışım. İnşallah bu sefer yüzüm güler. Cuma günü kontrole gideceğim inşallah kese mi görürüm.
Cnm demekki senin hakkinda boylesi daha hayirliymis oyle diyelim :) olsun kavustuk icimizde ya bebisler rabbim isteyen herkese tattirsin insallah..gorursun gogrursun keseyi merak etme korkular hic bitmiyoki bndan sonra kalp atisi sonra ikili uclu dortlu tarama testleri tam 3 4 ay bitiyor hareketler badliyo bu seferde neden az ediyor bugun niye az hareket var :) kac kere boyle doktora gittim ama sukur 29 u gordum darisi kucagimiza almaya..senden haber bekliycem insallah dua edicem hersey yolunda ilerliycek..surekli elini karnina koy oku icinden ne geliyosa bildigin sure dua bn oyle yapiyorum :)

Back