• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canım tüp bebekte transfer tarihi 2. hafta olarak hesaplanıyor. Transfer tarihin 28 ekim ise bugün 5+5 haftalıksın.
Gebelik kesesisinin içerisinde embriyo yoksa içi siyah etrafı parlak görünür , sonra embriyo oluşur.Yolk kesesinin olması yada olmaması önemli değil dedi benim tüpçü.
Embriyo görünene kadar gebelik kesesinin büyüklüğüne göre gebelik haftası hesaplanıyor. Senin gebelik kesen 5mm ise gebelik haftan 5+0
Tesekkur ediyorum canım bilgilendirdiğin için, sana ultrasonu gönderiyorum.
136

Canım tüp bebekte transfer tarihi 2. hafta olarak hesaplanıyor. Transfer tarihin 28 ekim ise bugün 5+5 haftalıksın.
Gebelik kesesisinin içerisinde embriyo yoksa içi siyah etrafı parlak görünür , sonra embriyo oluşur.Yolk kesesinin olması yada olmaması önemli değil dedi benim tüpçü.
Embriyo görünene kadar gebelik kesesinin büyüklüğüne göre gebelik haftası hesaplanıyor. Senin gebelik kesen 5mm ise gebelik haftan 5+0
Gönderemedim maalesef

Resmi galiba göndere bildim bir baka bilir misin

Eklentiler

• IMG-20141121-WA0014.jpeg
    IMG-20141121-WA0014.jpeg
    756,6 KB · Görüntüleme: 100
Resmi galiba göndere bildim bir baka bilir misin
Canım sonuçta kadın doğum uzmanı değilim ama madem resmi gönderdin birşeyler söyleyeyim.
2 gün önce kesen 5.44 mm imiş , gebelik haftan ile uyumlu. Kesenin şekli önemlidir , senin kesen düzgün görünüyor. Bu verilere göre herşey yolunda şimdilik . Bundan sonra embriyoyu görmek için bekleyeceğiz , inşallah hayırlısıyla onuda göreceğiz.

Kızlar sizden bir şey rica etsem 28 ekimde transferim oldu şuan kaç haftalığım söyleye bilir misiniz?
Bugün 5 hafta 5 günlüksün (yani 5+5) . Şöylede söylenebilir 5. haftan bitmiş 6. haftanın içindesin.
Canım kafanı bu gibi şeylerle meşgul etme lütfen. Seni çok iyi anlıyorum ama endişelenirsen stres sıkıntı yaparsan bebişini olumsuz etkilersin. Yolunda giden gebeliğin etkilenir. Rahat ol , gebelik dünyanın en güzel şeyidir keyfini çıkar.

Canım sonuçta kadın doğum uzmanı değilim ama madem resmi gönderdin birşeyler söyleyeyim.
2 gün önce kesen 5.44 mm imiş , gebelik haftan ile uyumlu. Kesenin şekli önemlidir , senin kesen düzgün görünüyor. Bu verilere göre herşey yolunda şimdilik . Bundan sonra embriyoyu görmek için bekleyeceğiz , inşallah hayırlısıyla onuda göreceğiz.
Tesekkur ediyorum canım yorumların için

Bugün 5 hafta 5 günlüksün (yani 5+5) . Şöylede söylenebilir 5. haftan bitmiş 6. haftanın içindesin.
Canım kafanı bu gibi şeylerle meşgul etme lütfen. Seni çok iyi anlıyorum ama endişelenirsen stres sıkıntı yaparsan bebişini olumsuz etkilersin. Yolunda giden gebeliğin etkilenir. Rahat ol , gebelik dünyanın en güzel şeyidir keyfini çıkar.
Tamam canım daha iyi olmaya çalışacağım çok teşekkür ediyorum

canım birşey sormak istiyorum.azosperm için ne yaptınız.nasıl bir tedavi oldu.benimde eşimde azosperm.bu yüzden dikkatimi çekti.hamileliğinde hayırlı olsun bu arada.
Teßekkür ederim canım çok uzun bu konu başlığı altında geçmiş yazılarımda var 2 kisiye ayrı ayrı ayrıntısıyla anlatmıştım incelersen okuyabilirsin...Sevgiler.

Arkadaslar bu gece safer ayina giriyoruz bugeceye ozel bir namaz var yatsi nsmazinin Vitrini kilmadan 4 rekat 1.rekatta fatihadajln sonra 11 kafirun(bilmiyorsanız ihlas okunabilir)2.rekatta fatihadan sonra 11 ihlas 3.rekatta fatihadan sonra 11 felak 4.rekatta 11 nas süresi okunacak allah jabul etsin bizlerede dua edin insallah

Back