benimde doktorum istemedi ikili taramayı sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılacak 4 aralıkta.ben aile hekimliğindeki hemşireminde ikizleri var ona sorudm gerek yok sonuç kötü çıksa bile hangi bebekte olduğu ayırt edilemiyor ikisinide aldırmayacağına göre hiiiiç gerek yok sadece 20. haftada iyi bir hocaya ayrıntılı usg çektir dediRabbim hayirli sonuclar nasip etsin insallah.o dedigini ben sordum dr a oyle bi tedavi sekli yok dedi bende yaptirmiyorum o zaman dedim
Gunaydinlar tatli anneler! Benim bir sorunum var bogazim kasiniyor ve cok oksuruyorum pzrtsi kontrolum var o zmn doktoruma ilac yazdircam, pzrtesine kdr idareden ne yapabilirim. Birde affedersiniz balgam cikiyor oksurunce. Bebislerinizle beraber guzel h.sonlari gecirmenizi dileriz bizde :)
Cisimi yapmasaydim goruncekmis ☺ test sonucu ciktiginda tekrar bakti. Ama o zaman sıkışıktim ve minnos kesesi gorundu. Sen ne yaptin canim?Evet daha karındsn görülmesi için çok küçük... Azcık daha sabır:)
Ooo çok şükürrr:) keseyi görünce biraz rahatlıyr insan ... Ama kalp atışınıda bi duysaydım... Aralığın 3üne randevu verdi çok geç diilmi yaaa????Cisimi yapmasaydim goruncekmis ☺ test sonucu ciktiginda tekrar bakti. Ama o zaman sıkışıktim ve minnos kesesi gorundu. Sen ne yaptin canim?
Cisimi yapmasaydim goruncekmis ☺ test sonucu ciktiginda tekrar bakti. Ama o zaman sıkışıktim ve minnos kesesi gorundu. Sen ne yaptin canim?
Ooo çok şükürrr:) keseyi görünce biraz rahatlıyr insan ... Ama kalp atışınıda bi duysaydım... Aralığın 3üne randevu verdi çok geç diilmi yaaa????
Maşallah hayırlısı olsun kızlarBen de bugün keseyi gördüm kızlar:) biraz rahatladım..Dış gebelikten çok korkuyordum. Tek kese gördük şükür 8 mm.lik.sizin adınıza da sevindim. Dua ile
Cisimi yapmasaydim goruncekmis ☺ test sonucu ciktiginda tekrar bakti. Ama o zaman sıkışıktim ve minnos kesesi gorundu. Sen ne yaptin canim?
Maşallah kızlar rabbim tamamına erdirsin :)Ben de bugün keseyi gördüm kızlar:) biraz rahatladım..Dış gebelikten çok korkuyordum. Tek kese gördük şükür 8 mm.lik.sizin adınıza da sevindim. Dua ile
Merhaba canım :) hoş geldin aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Herkese mrb. ben yeni katıldım. 8+0 ım bugün. allhım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize ve isteyen herkese inşallah.
Maşallah kızlar rabbim tamamına erdirsin :)
Merhaba canım :) hoş geldin aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Teşekkürler canım.Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasınMaşallah kızlar rabbim tamamına erdirsin :)
Merhaba canım :) hoş geldin aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Gebeliğin hayırlı olsun canım , bebişini kucağına alman nasip olur inşallahiyi akşamlar hanımlar ben dondurulmuş embriyo transferiyle hamile kaldım 11. haftadayım dün kontrolüm vardı ultrasonda 12 haftalık görünüyordu doktor bişey söylemedi ama biraz endişelendim aynı durumda olan varmı ikili test içinde kan verdim
Canım endişelrnme benimde dondurulmuş embriyo bende bir hafta öndeyim 2 arkadasım daha var aynı bizim gibi... Dondurulmus transferi normal teansfere göre bir hafta önce oluyor hemen hemen ondan böyle bizim bebişler biraz önde gidiyolariyi akşamlar hanımlar ben dondurulmuş embriyo transferiyle hamile kaldım 11. haftadayım dün kontrolüm vardı ultrasonda 12 haftalık görünüyordu doktor bişey söylemedi ama biraz endişelendim aynı durumda olan varmı ikili test içinde kan verdim
Gebelik takvimi 1 hafta ileri canim transferden 14 gun oncesini sayip oyle haftani hesaplayacaksin.Kızlar benim transferim 28 Ekim de oldu 10 gün sonra kan değerim 28 di. Benimki büyük ihtimalle geç tutundu. Bu duruma göre kaç haftalığım, gebelik Takvimi sanırsam ileri o hafta olmaması gerekiyormuş. Keseyi gördüm ama 5 mm sanırsam çok küçük ve sadece içi siyah başka birşey güzükmedi. Bu sizdede oldu mu?
Benim ki 4 mm idi gördüğümde ama 10. Gün kan testim 105.7 ydi canım ve benim kesemde öyleydi endişe duymana gerek yok :)Kızlar benim transferim 28 Ekim de oldu 10 gün sonra kan değerim 28 di. Benimki büyük ihtimalle geç tutundu. Bu duruma göre kaç haftalığım, gebelik Takvimi sanırsam ileri o hafta olmaması gerekiyormuş. Keseyi gördüm ama 5 mm sanırsam çok küçük ve sadece içi siyah başka birşey güzükmedi. Bu sizdede oldu mu?
Canım tüp bebekte transfer tarihi 2. hafta olarak hesaplanıyor. Transfer tarihin 28 ekim ise bugün 5+5 haftalıksın.Kızlar benim transferim 28 Ekim de oldu 10 gün sonra kan değerim 28 di. Benimki büyük ihtimalle geç tutundu. Bu duruma göre kaç haftalığım, gebelik Takvimi sanırsam ileri o hafta olmaması gerekiyormuş. Keseyi gördüm ama 5 mm sanırsam çok küçük ve sadece içi siyah başka birşey güzükmedi. Bu sizdede oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?