Peki cin takvimine göre ne oluyor
canım sen keseyi görmeye gittinmi?Ay canım inşaallah , bir an evvel görsem de hissedebilsem bebegimi. o kadar cok istiyorum ki :)
Gidip tekrar kan testi yaptırasım var degerim ne alemde ögrenip rahatlamak için .
Bu arada iki gündür yemekten hemen sonra bulantı ve kusma basladı bende. sende durumlar nasıl?
inşallah benimde ilk denemede tutarrr her gece allahima dua ediyorummm biraz heycan biraz korku bendeki tek korkum yumurtaliklarin gelişmiycegi korkusu bide sigarayi birakabilsemmmmBende pco luyum canim ilk seferde tuttu elhamdulillah
Tamam canım cok sağol . o zaman bende 18 ekimi baz alıyorum.4 hafta 5 gün oluyor o zamanTup bebekle hamilr kalanlar adete bakmayacak. Transfer gununden 14 gun oncesinden hesap yapmaya baslayacak hafta hesaplamak icin. Atiyorum 30 unda transfrr oldumayin 15 ini baz alacagiz
canım sen keseyi görmeye gittinmi?
Merhaba canım, sen benden 1 hafta ilerisin. Birşey sormak istiyorum sende de adet olacakmış gibi kasıklarında gün içinde bir saatte oluyor mu. Mesela iki akşamdır ağrı giriyor 7 dk içinde geçiyorcanım sen keseyi görmeye gittinmi?
Bilmiyorum bekleyip göreceğizBenimkide kiz oluyo canm acaba cikiyomu
Ama bana öyle demediler normal hamilelik gibi hesaplanıyor dediler. Bu arada canım haftamız aynı, ne güzel. Sende de adet olacakmışsın gibi kasıklarında 5 dk süren bir ağrı filan girip sonra geçiyor mu?Tamam canım cok sağol . o zaman bende 18 ekimi baz alıyorum.4 hafta 5 gün oluyor o zaman
benim çok fazla olmuyo canım. 2-3 günde 1 kere belki. oda 2-3 dakika sürmüyo ...Merhaba canım, sen benden 1 hafta ilerisin. Birşey sormak istiyorum sende de adet olacakmış gibi kasıklarında gün içinde bir saatte oluyor mu. Mesela iki akşamdır ağrı giriyor 7 dk içinde geçiyor
Benim dr.um oyle yapiyor. Baska dr.lar adet gunumu soruyor klasik ozaman 4 gun buyuk cikiyor bebekler. Ben suan kendi dr.uma gore 13+6 yim ama adete gore 14+3 umTamam canım cok sağol . o zaman bende 18 ekimi baz alıyorum.4 hafta 5 gün oluyor o zaman
bende cumartesi inşallah kalp atışını duymaya gideceğim. inşallah duyabilirimGittim ama kapıdan döndüm doktorun acil ameliyatı varmış. Cumartesi gününe randevu aldım. İnşaallah görürüm ve rahatlarım
Bende adete göre 4+6 dr göre 5+ 6 yım kafan karıştıBenim dr.um oyle yapiyor. Baska dr.lar adet gunumu soruyor klasik ozaman 4 gun buyuk cikiyor bebekler. Ben suan kendi dr.uma gore 13+6 yim ama adete gore 14+3 um
benimde transferimde geçikme olmuştu. SAT tarihim normalde 30 eylüldü. transferim 21 ekimde oldu. doktor keseyi görmeye gittiğimde bana SAT'ı 5 ekim olarak hesaplayacaksın bundan sonra dedi. bebeğimde o yüzde 6 hafta 3 günlük oluyor.Tamam canım cok sağol . o zaman bende 18 ekimi baz alıyorum.4 hafta 5 gün oluyor o zaman
Benim ise 6-7 dk filan sürüyor sonra geçiyor.benim çok fazla olmuyo canım. 2-3 günde 1 kere belki. oda 2-3 dakika sürmüyo ...
Seninki nasil oluyor oyle tam tersi olmus is. Bana son adet tarihini ve transfer tarihini soyler misin merak ettimBende adete göre 4+6 dr göre 5+ 6 yım kafan karıştı
Bak iste snin dr.unda benimki gibi hesaplamis dogrusu da buymusbenimde transferimde geçikme olmuştu. SAT tarihim normalde 30 eylüldü. transferim 21 ekimde oldu. doktor keseyi görmeye gittiğimde bana SAT'ı 5 ekim olarak hesaplayacaksın bundan sonra dedi. bebeğimde o yüzde 6 hafta 3 günlük oluyor.
Söylerim tabiki:). 17 ekim son adetim. 1 kasım transferim. Dün keseyi gördük ultrasondan sonra dedi doktor 5+ 5 sin diye. O heycanla aklıma gelmedi adetime göre bir hafta ileri demek... Bu arada dondurulmuş embriyoyduSeninki nasil oluyor oyle tam tersi olmus is. Bana son adet tarihini ve transfer tarihini soyler misin merak ettim
Canım ara ara oluyor ama 2- 3 gündür cok az . yani canımı cok dinlemesem farkına bile varmam.Ama bana öyle demediler normal hamilelik gibi hesaplanıyor dediler. Bu arada canım haftamız aynı, ne güzel. Sende de adet olacakmışsın gibi kasıklarında 5 dk süren bir ağrı filan girip sonra geçiyor mu?
cok heyecanlı ya :) bende en kısa zamanda duyarım inşaallahbende cumartesi inşallah kalp atışını duymaya gideceğim. inşallah duyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?