2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ne guzel yeni annelrr gelmis h.geldiniz hepiniz kizlar mide bulantisi beni her yerde tutuyor haptta icsem fayda yok ne kadar surcek bilmiyorum birden cikaracakmis gibi oluyorum :) yol sokak cok kotu oluyor hersey kokuyor midesi bulanmayanlar bence hiic sesinizi cikamayin sanslisiniz :)

canım sen keseyi görmeye gittinmi?

Bende pco luyum canim ilk seferde tuttu elhamdulillah
inşallah benimde ilk denemede tutarrr her gece allahima dua ediyorummm biraz heycan biraz korku bendeki tek korkum yumurtaliklarin gelişmiycegi korkusu bide sigarayi birakabilsemmmm hergece onun hayaliyle yatip kalkiyorumm nolur banada dua edinnn şuan tek ihtiyacim olan duaa ALLAHIM hepinizden razi olsunn bilgi verdiginiz beni aydinlattiniz icin

Tamam canım cok sağol . o zaman bende 18 ekimi baz alıyorum.4 hafta 5 gün oluyor o zaman
Ama bana öyle demediler normal hamilelik gibi hesaplanıyor dediler. Bu arada canım haftamız aynı, ne güzel. Sende de adet olacakmışsın gibi kasıklarında 5 dk süren bir ağrı filan girip sonra geçiyor mu?

Tamam canım cok sağol . o zaman bende 18 ekimi baz alıyorum.4 hafta 5 gün oluyor o zaman
benimde transferimde geçikme olmuştu. SAT tarihim normalde 30 eylüldü. transferim 21 ekimde oldu. doktor keseyi görmeye gittiğimde bana SAT'ı 5 ekim olarak hesaplayacaksın bundan sonra dedi. bebeğimde o yüzde 6 hafta 3 günlük oluyor.

Bak
Bak iste snin dr.unda benimki gibi hesaplamis dogrusu da buymus

Seninki nasil oluyor oyle tam tersi olmus is. Bana son adet tarihini ve transfer tarihini soyler misin merak ettim
Söylerim tabiki:). 17 ekim son adetim. 1 kasım transferim. Dün keseyi gördük ultrasondan sonra dedi doktor 5+ 5 sin diye. O heycanla aklıma gelmedi adetime göre bir hafta ileri demek... Bu arada dondurulmuş embriyoydu

Ama bana öyle demediler normal hamilelik gibi hesaplanıyor dediler. Bu arada canım haftamız aynı, ne güzel. Sende de adet olacakmışsın gibi kasıklarında 5 dk süren bir ağrı filan girip sonra geçiyor mu?
Canım ara ara oluyor ama 2- 3 gündür cok az . yani canımı cok dinlemesem farkına bile varmam.
Bu arada senin transfer tarihin ne zamandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…