Kilo muhim degil ama dedigin gibi ilaclardan da sistik galiba ama bebekde olabilir bende aldim hamile kiyafetleri cunku normal pantolonlar sıkıyo artik bu pantolonlar cok rahatmisbence ikisi de canım karışık bizler bide ilaç filan kullandığımızdan normallere göre göbüşlerimiz büyüdü aman olsun sağ sağlim kucağımıza alalım da yavrularımızı kilolar la baş ederiz sonra
Sağlıklı olsunda ben inanmıyorum öyle şeylereAmaninn hadi bakalımBende kız istiyorum hayırlısıyla
İkili testte cinsiyet konusunda ipucu veriyormuş :)
O nasıl oluyor sen ne zaman gidiyorsun ikili testte ben 2 aralıkAmaninn hadi bakalımBende kız istiyorum hayırlısıyla
İkili testte cinsiyet konusunda ipucu veriyormuş :)
Evet bilimsel bir karşılığı yokmuş , ama tam zamanında 12. haftada ikili test yapılırsa deneyeceğim , bakalım tutacakmıSağlıklı olsunda ben inanmıyorum öyle şeylere
Uzun degil canim ben bi hafta sonra gittim kalbi atiyodu ama sesi yoktu bi hafta daha sonra gittim duydum kalp atisini merak etme doktor duyucagin zamani iyi biliyorKalp atışı için 2 hafta çok uzun değilmi
İkili test tarihim 3 aralık.O nasıl oluyor sen ne zaman gidiyorsun ikili testte ben 2 aralık
İkili test tarihim 3 aralık.
Testteki değerlere göre cinsiyet tahmini yapılabiliyormuş , şimdilik ayrıntı bilmiyorum ama bizim gibi araştırmacılardan kaçmaz test tarihine kadar konuyu öğrenirim diye düşünüyorum
kızlar bugün sol göğsümden su gibi bişe aktıyapışkan bişe. annemi arayıp soracaktım vazgectim. dillere düştüm zaten şu normal mi boyle oldu bişe olur mu diye. bide düştüğüm günkü annemin halini gördüm ultrason bakılırken. kurban olurum eli yüreğindeydi. kalbini duyuncaki ohh çok şükürünü unutamıyorum hala. anacığımı da yerli yersiz telaşlandırmak istemiyorum artık. çok önce kimyasal gebeliğimde komşulardan biri demişti hatırlıyorum. adetin 40 günden fazla geçince göğsünden ilk süt gelir diye ona yoruyorum. gerçi sütten ziyade su gibi bişeydi bu. normaldir inşallah...
Ya ayni bensin.daha oncede yazmistim min.5 aylik gibiyim.gecen gun bi har3ketlilik hissettim.nasil heyecanlandim anlatamam.hemen kalp atisima bakiyorum benim kalbim mi bebeklerler ilgili mi diye?neyse 5 dk sonra bi gaz cikardimbenim karnım kocaman geçen biri 6 aylık mı baya büyük dedi bende yok dedim kadın seslen medi geri ama ben hala hissetmiyorum belki 16 . hafta da filan hissetmeye başlarım inşallah
Ay bazen çok gülüyorum halimizeYa ayni bensin.daha oncede yazmistim min.5 aylik gibiyim.gecen gun bi har3ketlilik hissettim.nasil heyecanlandim anlatamam.hemen kalp atisima bakiyorum benim kalbim mi bebeklerler ilgili mi diye?neyse 5 dk sonra bi gaz cikardimgecti butun hepsi
Ayyy hosgeldin.seni diger topikten hatirliyorum.sanirim bi negatifin vardi.cok ama cok sevindim.allah saglikla kucagina almayi nasip etsinMerhaba arkadaşlarım
Bende geldim :) Size değerlerimi yazayım ilk önce
10 gün 28.18
11 gün 39.99
13 gün 76.11
15 gün 147.08
17 gün 436.81
20 gün 1.356
Size birşey soracağım Son iki gündür gece kasıklarım ağrıyor, adet olmadan önce bile bu kadar ağrımazdı
Ovuyorum filan 10 dk sonra geçiyor. Sizdede oluyor mu bu ağrılar?
Biz gobegimiz ciktikca seviniyhoruz kilo aldik dfiye doktorfum kizdi bana kilo iyi deghil ilk aylardan dedi ilaçlar çok kilo yapmaz dedi yemeyhi azalt yürüyüş ve hareket halinde olmalisin herşey normal olursa normal doğumun zor olur biraz dikkat et dedi az aman napim 10 yilda bir hamile kaldik napim doğum sanrasdi kiloda gider elbetKilo muhim degil ama dedigin gibi ilaclardan da sistik galiba ama bebekde olabilir bende aldim hamile kiyafetleri cunku normal pantolonlar sıkıyo artik bu pantolonlar cok rahatmis
Bacim hayirli olsun saglikla büyüyüp kucagina alman nasip olsun inşallahMerhaba arkadaşlarım
10 gün 28.18
11 gün 39.99
13 gün 76.11
15 gün 147.08
17 gün 436.81
20 gün 1.356
Size birşey soracağım Son iki gündür gece kasıklarım ağrıyor, adet olmadan önce bile bu kadar ağrımazdı
Ay evet ya.amin canim .ama benim ruyam cocuklarimi saglikla kucagima alana kadar bitmeyecek.kızlar ya ne zor zamanlardan geçtik ne güzel şimdi hamilelik muhabbetleri yapıyoruz bazen bir rüyada olduğumu düşünüyorum allah bozmasın mutluluğumuzu
maşallahh hepimize
Ben 12 haftalikti doktorun yüzde 90 san erkek dediİkili test tarihim 3 aralık.
Testteki değerlere göre cinsiyet tahmini yapılabiliyormuş , şimdilik ayrıntı bilmiyorum ama bizim gibi araştırmacılardan kaçmaz test tarihine kadar konuyu öğrenirim diye düşünüyorum
Amin insallahkızlar ya ne zor zamanlardan geçtik ne güzel şimdi hamilelik muhabbetleri yapıyoruz bazen bir rüyada olduğumu düşünüyorum allah bozmasın mutluluğumuzu
maşallahh hepimize
Tup bebekle hamilr kalanlar adete bakmayacak. Transfer gununden 14 gun oncesinden hesap yapmaya baslayacak hafta hesaplamak icin. Atiyorum 30 unda transfrr oldumayin 15 ini baz alacagizBenim adet tarihim 9 ekimdi. Adet tarihine göre hesaplama doğru değil sanırım. Transfer tarihine göre olanı genellikle baz alıyorlar . o zaman seninle aynıyız :)
Phala sen 2014te tup bebek yaptiracaklarin topigindeydin degilmi masalkah sana hayirli olsun canimmmMerhaba arkadaşlarım
10 gün 28.18
11 gün 39.99
13 gün 76.11
15 gün 147.08
17 gün 436.81
20 gün 1.356
Bendede transferden sonra olmustu canim bebegin yerleşmesinin belirtisiymis korkmaMerhaba arkadaşlarım
10 gün 28.18
11 gün 39.99
13 gün 76.11
15 gün 147.08
17 gün 436.81
20 gün 1.356
Peki cin takvimine göre ne oluyorBen 12 haftalikti doktorun yüzde 90 san erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?