2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kilo muhim degil ama dedigin gibi ilaclardan da sistik galiba ama bebekde olabilir bende aldim hamile kiyafetleri cunku normal pantolonlar sıkıyo artik bu pantolonlar cok rahatmis

O nasıl oluyor sen ne zaman gidiyorsun ikili testte ben 2 aralık
İkili test tarihim 3 aralık.
Testteki değerlere göre cinsiyet tahmini yapılabiliyormuş , şimdilik ayrıntı bilmiyorum ama bizim gibi araştırmacılardan kaçmaz test tarihine kadar konuyu öğrenirim diye düşünüyorum

Hemen araştırmaliyim

benim karnım kocaman geçen biri 6 aylık mı baya büyük dedi bende yok dedim kadın seslen medi geri ama ben hala hissetmiyorum belki 16 . hafta da filan hissetmeye başlarım inşallah
Ya ayni bensin.daha oncede yazmistim min.5 aylik gibiyim.gecen gun bi har3ketlilik hissettim.nasil heyecanlandim anlatamam.hemen kalp atisima bakiyorum benim kalbim mi bebeklerler ilgili mi diye?neyse 5 dk sonra bi gaz cikardimgecti butun hepsi

Ya ayni bensin.daha oncede yazmistim min.5 aylik gibiyim.gecen gun bi har3ketlilik hissettim.nasil heyecanlandim anlatamam.hemen kalp atisima bakiyorum benim kalbim mi bebeklerler ilgili mi diye?neyse 5 dk sonra bi gaz cikardimgecti butun hepsi
Ay bazen çok gülüyorum halimize

Ayyy hosgeldin.seni diger topikten hatirliyorum.sanirim bi negatifin vardi.cok ama cok sevindim.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Kilo muhim degil ama dedigin gibi ilaclardan da sistik galiba ama bebekde olabilir bende aldim hamile kiyafetleri cunku normal pantolonlar sıkıyo artik bu pantolonlar cok rahatmis
Biz gobegimiz ciktikca seviniyhoruz kilo aldik dfiye doktorfum kizdi bana kilo iyi deghil ilk aylardan dedi ilaçlar çok kilo yapmaz dedi yemeyhi azalt yürüyüş ve hareket halinde olmalisin herşey normal olursa normal doğumun zor olur biraz dikkat et dedi az aman napim 10 yilda bir hamile kaldik napim doğum sanrasdi kiloda gider elbet

Bacim hayirli olsun saglikla büyüyüp kucagina alman nasip olsun inşallah

kızlar ya ne zor zamanlardan geçtik ne güzel şimdi hamilelik muhabbetleri yapıyoruz bazen bir rüyada olduğumu düşünüyorum allah bozmasın mutluluğumuzu
maşallahh hepimize
Ay evet ya.amin canim .ama benim ruyam cocuklarimi saglikla kucagima alana kadar bitmeyecek.

Ben 12 haftalikti doktorun yüzde 90 san erkek dedi

Benim adet tarihim 9 ekimdi. Adet tarihine göre hesaplama doğru değil sanırım. Transfer tarihine göre olanı genellikle baz alıyorlar . o zaman seninle aynıyız :)
Tup bebekle hamilr kalanlar adete bakmayacak. Transfer gununden 14 gun oncesinden hesap yapmaya baslayacak hafta hesaplamak icin. Atiyorum 30 unda transfrr oldumayin 15 ini baz alacagiz

Phala sen 2014te tup bebek yaptiracaklarin topigindeydin degilmi masalkah sana hayirli olsun canimmm

Bendede transferden sonra olmustu canim bebegin yerleşmesinin belirtisiymis korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…