Aminnn... Hayırlısıyla kalp atısınıda bi duysaydım:)
Inşallah duyacaksın canım benim sakin ol sen rabbim güzel bir hamilelik nasip etsin :)Aminnn... Hayırlısıyla kalp atısınıda bi duysaydım:)
İşte kanıt görmek istiyor canım arada:)Çok aşırı bulantım yok benim hafif hafif oluyo bazen... Şuanda var mesala:) ama derin derin nefes alınca rahatlıyorum... Yaptırma artık test gerek yokki malallah bu güne kadar güzel ilerlemiş... Vence rahat ol hersey yolunda:)
evet çok şükür ki bennn :):):):)kızlar ilk denemede hamıle kalan varmı aranızda? bu arada burda yeniyim :)
Haklısın çok iyi anlıyorum seni:) keseyi ve içindeki yolk kesesini gördük... Bu arada adet tarihime göre 4+6 yım. Ama transfere göre 5+6 yım. Dondurulmuş transferiydi. Dondurulmuş hamilesi olan 2 arkadasımında böyle bir hafta önde gidiyr... Boyu falan normalmiş çok şükürİşte kanıt görmek istiyor canım arada:)
Bu arada boyu falan ne kadardı? sadece kese mi göründü ?
merhaba kızlar
bu topikte olduğuma inanamıyorum şu an çok mutluyum, umarım hepinizle beraber bu mutluluğumuz mutlu sonla biter de meleklerimizi sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütürüz.
1 aşılama 2 negatiften sonra ALLAHIMA çok şükür ikizlerime hamileyim :) darısı bekleyenlere olsun inşallah.
kızlar ilk denemede hamıle kalan varmı aranızda? bu arada burda yeniyim :)
Merhaba arkadaşlarım
Bende geldim :) Size değerlerimi yazayım ilk önce
10 gün 28.18
11 gün 39.99
13 gün 76.11
15 gün 147.08
17 gün 436.81
20 gün 1.356
Size birşey soracağım Son iki gündür gece kasıklarım ağrıyor, adet olmadan önce bile bu kadar ağrımazdı
Ovuyorum filan 10 dk sonra geçiyor. Sizdede oluyor mu bu ağrılar?
Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Seni egunalın topiginde hatırlıyorum. Nisan Mayıs ayında olumsuz olmuştu ikimizde .. inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız :)Merhaba arkadaşlarım
10 gün 28.18
11 gün 39.99
13 gün 76.11
15 gün 147.08
17 gün 436.81
20 gün 1.356
Size birşey soracağım Son iki gündür gece kasıklarım ağrıyor, adet olmadan önce bile bu kadar ağrımazdı
Anladım canım çok teşekkür ederim, bu topik iyimiş ya. Çünkü diğer sayfalarda hamile kalmayı çabalayan arkadaşlar da olduğu için rahat rahat yazamıyordum üzülmesinler diye. Çok teşekkür ederim, bende 28 kasımda kese için doktora gideceğimhoşgeldin tatlım gözünaydın
kasık agrıları ilk haftalar bende de cok olmuştu hatta ben normalde regl agrısı bile çekmeyen biriyim baya korkmuştum sancılar girince hatta dedim kesin ters bişey var... ama bunlar cok normalmiş canım sonuçta vücudumuz değişime ugruyor rahimde bebişler kendilerine yer açıyorlar olsun o kadar...
Hayırlısı olsun canım betaHCG değerlerin gayet iyiMerhaba arkadaşlarım
10 gün 28.18
11 gün 39.99
13 gün 76.11
15 gün 147.08
17 gün 436.81
20 gün 1.356
Benim adet tarihim 9 ekimdi. Adet tarihine göre hesaplama doğru değil sanırım. Transfer tarihine göre olanı genellikle baz alıyorlar . o zaman seninle aynıyız :)Haklısın çok iyi anlıyorum seni:) keseyi ve içindeki yolk kesesini gördük... Bu arada adet tarihime göre 4+6 yım. Ama transfere göre 5+6 yım. Dondurulmuş transferiydi. Dondurulmuş hamilesi olan 2 arkadasımında böyle bir hafta önde gidiyr... Boyu falan normalmiş çok şükür
Benim 17 ekimdi. Nebilim kafam karıştı çözemedim:)Benim adet tarihim 9 ekimdi. Adet tarihine göre hesaplama doğru değil sanırım. Transfer tarihine göre olanı genellikle baz alıyorlar . o zaman seninle aynıyız :)
Teşekkür ederim canım, diğer talihsizlikler içinde Allah korusun.Hayırlısı olsun canım betaHCG değerlerin gayet iyiEmbriyo rahime yerleşirken kasık ağrısı olur. Ayrıca idrar yolu iltihabındada olur , idrar yaparken yanma yada ateş varsa bir idrar tahlili yaptırırsın.
Aslında hepimiz bu yollardan geçtik canım. Rahat ol kafana takma , stresli olursan bebişinide strese sokarsın. Hamileliğin ilk 12 haftasındaki düşüklere birşey yapılamıyor , ayrıca hayırlısı olsun demek lazım çünkü bebek özürlü ise ilk 12 haftada düşüyor ve buda hayırlı oluyor. Bebiş sağlamsa istediği kadar ağrı istediği kadar kanama olsun birşey olmaz.
Kanamalarını , ağrılarını doktoruna bildirirsin söylediğini uygularsın. Sen kafana takma hiçbir şeyi , hamileliğin keyfini çıkar canım. İnşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın
Evet yaa , yeni hamişleri gördükçe o kadar çok mutlu oluyorumki , maşallah diyeyim tekrarAramıza katılan mucizesine kavuşan anneler hoşgeldiniz sayımız hep artsın inşallah kucağımıza aldığımız günler nasip olsun
Amaninn hadi bakalımKızlar bu cin takvimi benim kızım olacağını gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?