- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
Kızlar selam 14. gün degerim 1506 . tek embriyo transfer edilmişti. Son adet tarihime göre 5. haftanın içindeyim . keseyi ne zaman görebilirim?
Günaydın :)
Arkadaşlar ben 5+3'teyim ve hiç ama hiçbir bulantı vs yok, iştahım da gayet yerinde.. bu kötü birşey mi?
Ay bu konuları öğrendimde artık soranlara cevap veriyorumKızlar selam 14. gün degerim 1506 . tek embriyo transfer edilmişti. Son adet tarihime göre 5. haftanın içindeyim . keseyi ne zaman görebilirim?
İnşaallah canım . rabbim kucağımıza saglıklı bir sekilde almayı nasip etsin .Tebrik ederim değerin maşallah süper. Keseyi bir kaç gün içinde görürsün ama bebek ve kalp atışını beraber görmek istersen 7. haftanın içindeyken git. Vajinal muayenede hepsi belli oluyor.
Bana da yüksek geldi . Tek istedik biz ama Allahın taktiri bir şey diyemeyiz ikiz olunca da . kısmetiyle gelirler inşaallah.Ay bu konuları öğrendimde artık soranlara cevap veriyorum
Öncelikle test sonucun hayırlı olsun , Allah kucağına almayı nasip eder inşallahVajinal ultrasonla bu aralar görebilirsin , ama görülmezsede üzülme bazan geç görülüyor. Doktorun gerekeni söyler sana.
Benimki geç görülmüştü , hatırlıyorumda çok üzülmüştüm o günlerde.
Bu arada betaHCG yüksek gibi , belkide ikizdir
Hem annesine hemde eşinize MaşallahBana da yüksek geldi . Tek istedik biz ama Allahın taktiri bir şey diyemeyiz ikiz olunca da . kısmetiyle gelirler inşaallah.
Acaba diyorum birde eşimin ailesindeki doğumlar hep 4 bucuk kilonun üstünde olmuş . Benim ki de babası gibi tosuncuk mu olcak acaba. 6 kiloya yakın doğmuşta eşim :)
Bu sonuçla kesen gözükür canımKızlar selam 14. gün degerim 1506 . tek embriyo transfer edilmişti. Son adet tarihime göre 5. haftanın içindeyim . keseyi ne zaman görebilirim?
ne annesinde ne de eşimde hiç bir sorun yokmuş, bir de normal doğum :) hatta doktorlar bütün testleri yapmış ama tosun gibi çıkmış bizimki :)Hem annesine hemde eşinize Maşallah
Biliğim şu , gebelikte diyabet olursa eğer bebek kilolu doğuyor. Genetik olarakta bebek iri olabilir sanırım.
İnşaallah merak içindeyim önce kese sonra kalp atışı sonrasında ise rahatlıkla gebeyim diyebileceğim :)Bu sonuçla kesen gözükür canım
Inşallah canım benim :) kaç embriyo transfer edildiİnşaallah merak içindeyim önce kese sonra kalp atışı sonrasında ise rahatlıkla gebeyim diyebileceğim :)
Bir tane 5. gün transfer edildi. Ama diğerlerine göre gelişimi çok ileriymiş .Hatta Embriyolog kardeşlerini arkada bıraktı ve resmen beni secin ddedirtecek kadar gelişmişti dedi:) ben diyorum bu tosun olacak herhalde babası gibi:)Inşallah canım benim :) kaç embriyo transfer edildi
Inşallah canım :) kese kalp atışı sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimBir tane 5. gün transfer edildi. Ama diğerlerine göre gelişimi çok ileriymiş .Hatta Embriyolog kardeşlerini arkada bıraktı ve resmen beni secin ddedirtecek kadar gelişmişti dedi:) ben diyorum bu tosun olacak herhalde babası gibi:)
6 kilo bebeği normalmi doğurmuşne annesinde ne de eşimde hiç bir sorun yokmuş, bir de normal doğum :) hatta doktorlar bütün testleri yapmış ama tosun gibi çıkmış bizimki :)
Evet yaa, ondan önceki de 4,5 kiloymuş. Hamileliğin sonuna kadar ayakta durup, hizmet edip, sürekli hareket halinde olunca insan normal doğum da kolaylaşmış . Biz iki seksen yatıyoz anca:) Eskiden hersey zormuş ya.6 kilo bebeği normalmi doğurmuşulen bizde kadınız diye dolaşıyoruz he
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımGunaydin kizlaar nasilsiniz bu ara pek giremiyorum ama suzi takip ediyorum agrilarim var biraz kasik kol bacak yarin kontrol var bebisi goruceez bakalim insallah :)
Ooooooooo maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) çok sevindim darısı başımızacanlarımmmmm doktora gittimmm
dün akşam ultrasonda ense kalınlıklarımıza bakıldı.
bebişlerim çok hareketliydi teyzeleri
biri 1.3 diğeri 1.2 çıktı cok şükür kan testimizin de sonucu yarın belli olacak..
veeeee
bi cinsiyet tahmini yaptı doktorum erken erken kesin olmamakla birlikte biri kız dedi:)
Ooooooooo maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) çok sevindim darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?