- 8 Haziran 2013
- 57.074
- 151.588
- 898
Sağol canım amin :)Allah kolaylıkla sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım amin :)Allah kolaylıkla sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım.
hahaha aklıma geldikçe mercimeğimin ultrason resmine bakıyorum. küçücük ama sevmeye doyamıyorum. walla nazar değdiricem bebişime :) allah isteyen herkeze nasip etsin....ay çok heyecanlı ya ultrasonunun cep uygulaması yokmu yaa :) keşke yapsalar. özledikce bakardım :)
Heyyy... Süper bir haber. Çok sevindim canım. Maşallah Demek kız, sende kız istiyordun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim :) bir sonraki kontrol ne zaman olacakmış?
Kızlar ablam doğuma gidiyor lütfen dualarınızı esirgemeyin
canımm cok sagol
bir sonraki kontrolüm 10 aralıkta seninki ne zaman? o zamana kesin söylerim dedi bizim meraklı bakışlarımıza dayanamayarak şimdilik tahminde bulayım dedi
minnoşlar 5 cm olmuşlar, cok belirgndi. birinin ense kalınlığını zor ölçtü cok hareketliymiş..
Sağol canım inşallah bizde o günleri görürüz :)ay ne güzel ablanla arka arkaya doğum yapcaksınız:)
allah yardımcısı olsun saglıkla kucagına alsın canım ablan..
Masallah masallahyeter ki saglikla sihhatle dogsunlar ama bir kiz bir oglan super ya.butun duygulari yasamak hem kiz hem oglan anasi olmak.ayuzlu canım erkek daha kolay belli oluyormuş ama işte bilemiyoruz dünkü tahminler 10 aralıkta kesinleşicek ama benim içimden biri kız biri erkek diye geçiyor..
bebeklerim 5 cm çıktı ikiside başabaş gidiyor önceki kontrolde biri 2 mm öndeydi arayı kapatmış diğeri teyzesi.. başabaş gidiyolar minnoşlarım
saglıkla büyüsün yavrularımız cok güzel duygular bunlar..
canım çok sevindim doktor emin olmasa söylemezdi zaten demek ki biri kesin kızzz maaşallah diyelim öncelikle Rabbim nazarlardan korusun kız erkek hiç fark etmez sağlıklı sıhhatli yanımıza gelsinler de :)canımm cok sagol
bir sonraki kontrolüm 10 aralıkta seninki ne zaman? o zamana kesin söylerim dedi bizim meraklı bakışlarımıza dayanamayarak şimdilik tahminde bulayım dedi
minnoşlar 5 cm olmuşlar, cok belirgndi. birinin ense kalınlığını zor ölçtü cok hareketliymiş..
canım senin meleklerin cinsiyetleri belli mi ??Masallah masallahyeter ki saglikla sihhatle dogsunlar ama bir kiz bir oglan super ya.butun duygulari yasamak hem kiz hem oglan anasi olmak.
Kızlar ablam doğum yaptı boncuk gözlü bir kızımız oldu
Allah analı babalı büyütsün canım... Darısı buradaki herkesin başına....
Sağolun arkadaşlar darısı hepimizin başına inşallah :)Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah :)
Ne guzel masallah darisi basimiza. Saglikla buyusun ins.Kızlar ablam doğum yaptı boncuk gözlü bir kızımız oldu
Amin canım inşallah :) evet aynı yaşta olacaklar nasipse 7 buçuk ay olacak aralarında çok tatlı maşallah meme emiyor prensesNe guzel masallah darisi basimiza. Saglikla buyusun ins.
Ne guzel canim sen de stajyerlik yapardin ablanin yaninda ne guzel olmus :)
hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla büyür inşallahKızlar ablam doğum yaptı boncuk gözlü bir kızımız oldu
Sağol canım amin rabbim bize de nasip etsin :)hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla büyür inşallah
Hadi bakalım , maşallah Allah analı babalı büyütsün ve şanslı olsunKızlar ablam doğum yaptı boncuk gözlü bir kızımız oldu