• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ayuzlu ayuzlu canım erkek daha kolay belli oluyormuş ama işte bilemiyoruz dünkü tahminler 10 aralıkta kesinleşicek ama benim içimden biri kız biri erkek diye geçiyor..
bebeklerim 5 cm çıktı ikiside başabaş gidiyor önceki kontrolde biri 2 mm öndeydi arayı kapatmış diğeri teyzesi.. başabaş gidiyolar minnoşlarım
saglıkla büyüsün yavrularımız cok güzel duygular bunlar..

Heyyy... Süper bir haber. :KK68::KK68: Çok sevindim canım. Maşallah :nazar::nazar::nazar: Demek kız, sende kız istiyordun:KK68: allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim :) bir sonraki kontrol ne zaman olacakmış?

canımm cok sagol :KK68:
bir sonraki kontrolüm 10 aralıkta seninki ne zaman? o zamana kesin söylerim dedi bizim meraklı bakışlarımıza dayanamayarak şimdilik tahminde bulayım dedi :KK48:
minnoşlar 5 cm olmuşlar, cok belirgndi. birinin ense kalınlığını zor ölçtü cok hareketliymiş..

bir sonraki kontrolüm 10 aralıkta seninki ne zaman? o zamana kesin söylerim dedi bizim meraklı bakışlarımıza dayanamayarak şimdilik tahminde bulayım dedi :KK48:
minnoşlar 5 cm olmuşlar, cok belirgndi. birinin ense kalınlığını zor ölçtü cok hareketliymiş..

Ayy maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar: iyi olmalarına çok sevindim:KK68: bizim kontrolümüz de 24 kasımda, yani önümüzdeki pazartesi. Ertesi günde ikili test yapılacak. Heyecanla bekliyorum bende :KK24:

ayuzlu ayuzlu canım erkek daha kolay belli oluyormuş ama işte bilemiyoruz dünkü tahminler 10 aralıkta kesinleşicek ama benim içimden biri kız biri erkek diye geçiyor..
bebeklerim 5 cm çıktı ikiside başabaş gidiyor önceki kontrolde biri 2 mm öndeydi arayı kapatmış diğeri teyzesi.. başabaş gidiyolar minnoşlarım
saglıkla büyüsün yavrularımız cok güzel duygular bunlar..
Masallah masallah:nazar::nazar::nazar:yeter ki saglikla sihhatle dogsunlar ama bir kiz bir oglan super ya.butun duygulari yasamak hem kiz hem oglan anasi olmak.:KK60::KK60:

canım çok sevindim doktor emin olmasa söylemezdi zaten demek ki biri kesin kızzz :KK76::KK76: maaşallah diyelim öncelikle Rabbim nazarlardan korusun kız erkek hiç fark etmez sağlıklı sıhhatli yanımıza gelsinler de :)

Kızlar yemek sonrası mümkünse oturun uzun süre yatmayın bulantı daha az oluyor birde ben maden suyu içiyorum

Back
X