• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın :)

Arkadaşlar ben 5+3'teyim ve hiç ama hiçbir bulantı vs yok, iştahım da gayet yerinde.. bu kötü birşey mi?
Ahh caniimm bende ayni sen gibiydim hatta deli gibi 5.haftaya kadar yiyordum nasılki 6.haftaya gectim basladi kusma yok ama hep bulanti umarim sende olmaz kotu bisey.yemek yiyemedigin icin oturup agliyorsun resmen ama hafifledi simdi cok sukur

İnşaallah canım . rabbim kucağımıza saglıklı bir sekilde almayı nasip etsin .
Bu arada benim değerim biraz yüksek geldi bana . Çift embriyo transfer ettiren ikiz gebeliklerle aynı seyrediyor. Acaba tek yumurta ikizi olma ihtimali var mı bilemedim . Bir de soyle bir sey olabilir mi ki? Eşimin ailesinde en zayıf doğan bebek 4 bucuk kilo. Eşimde 6 kiloya yakın doğmuş. acaba bizimki tosun mu olacak?
Yok canim benim ikizdi benim 14.gun degerim 3000 gecmisti zannetmem hayırlısı olsun hakkin da ınsallah

canlarımmmmm doktora gittimmm
dün akşam ultrasonda ense kalınlıklarımıza bakıldı.
bebişlerim çok hareketliydi teyzeleri:KK71:
biri 1.3 diğeri 1.2 çıktı cok şükür kan testimizin de sonucu yarın belli olacak..
veeeee
bi cinsiyet tahmini yaptı doktorum erken erken kesin olmamakla birlikte biri kız dedi:)

Masallah Rabbim anne dedikleri gunleride gostersin :)

canlarımmmmm doktora gittimmm
dün akşam ultrasonda ense kalınlıklarımıza bakıldı.
bebişlerim çok hareketliydi teyzeleri:KK71:
biri 1.3 diğeri 1.2 çıktı cok şükür kan testimizin de sonucu yarın belli olacak..
veeeee
bi cinsiyet tahmini yaptı doktorum erken erken kesin olmamakla birlikte biri kız dedi:)

Heyyy... Süper bir haber. :KK68::KK68: Çok sevindim canım. Maşallah :nazar::nazar::nazar: Demek kız, sende kız istiyordun:KK68: allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim :) bir sonraki kontrol ne zaman olacakmış?

İnşaallah canım . rabbim kucağımıza saglıklı bir sekilde almayı nasip etsin .
Bu arada benim değerim biraz yüksek geldi bana . Çift embriyo transfer ettiren ikiz gebeliklerle aynı seyrediyor. Acaba tek yumurta ikizi olma ihtimali var mı bilemedim . Bir de soyle bir sey olabilir mi ki? Eşimin ailesinde en zayıf doğan bebek 4 bucuk kilo. Eşimde 6 kiloya yakın doğmuş. acaba bizimki tosun mu olacak?
ayyyy maşallah.... inşallah tosununu hayırlısıyla kucağına alırsın... hayatım boyunca hep tosun gibi bi bebek doğurmak istemişimdir. inşallah banada nasip olur.

Hadi bakalım . İnşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alır :nazar:
İnşallah hepimizde sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Aminnn :nazar::nazar:
Amin canım Sağol rabbim hepimize göstersin kucağımıza aldığımız günleri

ayyyy maşallah.... inşallah tosununu hayırlısıyla kucağına alırsın... hayatım boyunca hep tosun gibi bi bebek doğurmak istemişimdir. inşallah banada nasip olur.
Aminnnn aminnn cümlemiz inşaallah. Bakalım merakla bekliyoruz ne zaman göreceğiz kesesini diye 1 kasımdaydı benim transferim seninde yakındı sanki bana, yanlış hatırlamıyorsam?Sen gördün değil mi minnoşunu?

Son düzenleme:
Aminnnn aminnn cümlemiz inşaallah. Bakalım merakla bekliyoruz ne zaman göreceğiz kesesini diye 1 kasımdaydı benim transferim seninde yakındı sanki bana, yanlış hatırlamıyorsam?Sen gördün değil mi minnoşunu?
evet canım gördüm mercimek kadar :) çok değişik bir şeymiş ya :) şimdi kalp atışını bekliyoruz. inşallah bu hafta sonu duyabilirimde içim rahatlar :) ne zaman görmeye gidiceksin? gitte gör bakalım sende mercimeğini :)

evet canım gördüm mercimek kadar :) çok değişik bir şeymiş ya :) şimdi kalp atışını bekliyoruz. inşallah bu hafta sonu duyabilirimde içim rahatlar :) ne zaman görmeye gidiceksin? gitte gör bakalım sende mercimeğini :)
benim cumartesi günü 14. gündü 1506 çıktı . Bugun 17. gün 3000 leri geçmişimdir. Görebilir miyim gidersem?

Back