2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

hmm peki 10. gün değerin kaçtı?
12. günde bakmıştım 350 idi.
Normalde gebelik kesesi , beta HCG 1500 civarı olduğunda vajinal USG ile görülür canım , buda 4.5-5 haftaya denk gelir. Belki bakanın beceriksizliği belki ultrason aletinin kalitesizliği yada yaradanın takdiri 6. haftadan sonrada görülebiliyor işte.

nupeldaa canım tebrik ederim kızçe geliyor demek maşallah sağlıkla kucağına al :)

Sağlıkla inşallah , maşallah

Kızz aklıma şimdi geldi canım , biraz daha zaman geçsinde inşallah bebişler sağlıklı sorunsuz gelişsinde sonra 2015 haziran anneleri gibi bir topikmi açsak :)

Sağlıkla inşallah , maşallah

Kızz aklıma şimdi geldi canım , biraz daha zaman geçsinde inşallah bebişler sağlıklı sorunsuz gelişsinde sonra 2015 haziran anneleri gibi bir topikmi açsak :)
O zaman gelsin oda olur inşallah :)

Gunaydin guzel anne adaylari.hayirli cumalar herkese.benim son 4 gundur falan ayaklarim ve bacaklarimda sislik var.normalde ayaklarim hep usurken simdi ates cikiyor resmen.bacaklarimda gozle gorulen bi sislik veya odem yok ama inanilmaz rahatsizlik veriyo.patlayacak gibi hissediyorum.bu arada toplamda 4 kilo aldim ama gobisim 5 aylik hamile gibi. Eski kiyafetlerimin hicbiri olmuyo.hamile kiyafetleri giyiyorum.var mi benim gibi olan?isin ozu simdiden boyleysem ilerde ne olacagimmerak ediyorum

canım günaydın benim bebeğim seninkine göre daha küçük ama kilo problemi bende de vardı aldığımız ilaçlar da ister istemez şişmemize sebep oluyor, ben bu aralar yememe biraz dikkat ettim o şişlik göbeğimin falan eskisine nazaran daha iyiyim şimdi...

Gunayydinnnn kizlarrrr....
Ben dunden berii cok agri yasiyrum snaci gibi cizzz ediyr.. Yaniyr canim.. Bole.. Arada birde.. Seyrme gibi oluyr.. Soluma sanki bicak sapliyrlar.. Saga yatamiyrum soluma yatamiyrum sirt ustu yatinca rahatliyrum.. Sizdede bole oldumu canlar.. Bebis buyyrmu... Birde bnm bebik 1hfta buyuk cikti suan 13.degil 14 gibi falanim optum cnmlarim hepiniz yawrunuzu saglikli sihhetli kucaginiza alin insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…