• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın kuzu :) Maşaallah diyelim maşaallah, mini bir annesin ne güzel sen 100 kilo olacağım dersen ben 130 u görürüm heralde:KK70::KK70: Tedavi başladığından şu ana kadar toplamda 4 kilo aldım tek güvendiğim ise beden olarak kalıplıyım.aynı benim kalıpta arkadaşım hamile kaldığında doguma kadar hamile oldugu anlaşılmıyordu sadece kilolu görünüyordu bende inşaallah öyle olurum vede sağlıklı:anneadayı:.Sende nefes durumu nasıl eşim takılıyor bana muşul muşul nefes alıyorsun diye:KK19:

ya karnım büyüsün onu istiyorum da boş boş kilo almış olmak sinirimi bozuyo yaw.. nefes alırken bazen sıkıştığımı hissediyorum ama gece nasılım bi fikrim yok. ben baygın gidiyorum zaten :KK70:eşim de bişe demiyo ama sorcam bi horluyor muyum filan diye :KK70: annem de kardeşime hamile kaldığında kiloluymuş. hatta 70le hamile kaldım dedi 77 ile doğuma girmiş. doğumdan bi kaç gün sonra da 65 geldim dedi :KK73: darısı başımıza şişko anneler olmayalım yahuu.. bebişlerin arkasında koşturcaz daha demi :KK50:

Insallah canim biran once. Kussan ayri bir dert kusmasan ayri. Aslinda bir hafta bende cok kotu oldum serum vermislerdi beni bir hafta idare etti hic rahatsiz olmadim bir daha mi gitsem
kahvalti nerdee daha ona gelemedim. Sanki bir ayim daha var kahvaltoya rsim cok erken cikiyor. Birak ona kahvalti hazirlamayi o bana gece ya da sabah kalkip Tost filan yapiyor. Soylemesi ayip benim kusma mesaileri gece uyaninca basliyor 3 gibi
ama simdiden bu kadar kilo aslinda cok iyi degil gibi sanki. Amaaann gerci senin cok kilo almis halin brnim normal zamanim gibi olmusolacak. 63 le basladim simdi 62 yim.
bulantım olmadığından sanırım ne bulsan yiyorum ben:kk77:. ama dr da uyardı kilo alımına dikkat et diye. hayırlısı artık. ilk günlerdeki gibi de değilim yemek konusunda gereksiz kalorili şeyleri yememeye çalışıyorum :KK31:

mrb hanımlar bende 10 haftalık oldum hiç bulantım halsizliğim aşermem olmadı karnımda aynı hiçbir değişiklik yok en son 7 haftalıkken kontrole gittim endişelenmeye başladım kontrole gitmeye bile cesaret edemiyorum sizdeki belrtileri okudukça yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu düşünmeye başladım

mrb hanımlar bende 10 haftalık oldum hiç bulantım halsizliğim aşermem olmadı karnımda aynı hiçbir değişiklik yok en son 7 haftalıkken kontrole gittim endişelenmeye başladım kontrole gitmeye bile cesaret edemiyorum sizdeki belrtileri okudukça yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu düşünmeye başladım
Benim de hiç biri yok bi kasık ağrım var o kadar canını sıkma kontrole git için rahat etsin

bende senin gibiyim sanki hamile filan değilim ultrasyona girmesem asla inanmam dr a söyledim rahat geçicek o zaman dedi kendi kendine nazarın değer biri sorarsada kötüyüm de geç dedi

Kızlar , gebelerde havuç zararlımı ??

Zararlı olan yiyecekleri bilenler yazarsa iyi olacak sanırım. Benim bildiğim ; maydanos , papatya çayı , kekik , rezene çayı , hemen hemen bütün bitki çayları , karaciğer , çiğ et , salam sucuk sosis sakatat , civa içeren balıklar , kabuklu deniz mahsülleri , çiğ yumurta , pastörize edilmemiş süt , yıkanmamış sebzeler meyveler , alkol sigara , özellikle ilk 12 haftada kafein. Şimdilik aklıma gelenler ve bulabildiklerim bunlar...

Son düzenleme:
Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin

Kizlar herkese iyi akşamlar, bir sorum var dun ve bugün adet sancısı yaşıyorum canim sıkıldı ne güzel böyle sikayetim yoktu hic dikkat etmiyorum kendime galiba bebeğime bisey olursa diye ödüm kopuyor dinlenemiyorum iş e devam is çıkışı derse gidiyorum falan derken sanki hamile degilmisim gibi hissediyorum çünkü ilk zamanlarki belirtilerim yok suan sabah bulantısı hariç. . bu sancilar sizde de var miiii

Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin
Burda sen gibi olup pozitif çıkan arkadaşlar var canım. . Inşallah kanda pozitif çıkar

Aaaa buradaki bi çok arkadaşımız aynı şeyleri yaşadı niye kafana takiyorsun. . Yoğun kanama olmadığı sürece bişey olmaz dedi doktor
Ben almanyadayım gurbetteyim doktorla tam konuşamıyorum birde buradaki doktorlar seri kanlı senin doktorun ne güzel demiş.... Ama baya kişinin başına gelmiş ve atlatmışlar okudum bu bana güç verdi birde sen verdin canım Allah razı olsun :KK36:

Back