2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Sağol canım teşekkür ederim deneyip görelim inşallah şifa olur :)

Evet canım az kaldı hastanelik olcam zaten tek avantajim çok su içiyorum ben gün icinde sadece sıvı tuketiyorum aynı benimde köpük ve safra yediklerimde geliyo serum almadan atlatmaya çalışıyorum ama zor gibi önümüzdeki hafta kontrolüm var dayanmaya çalışıyorum iste

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) ben progestan iğne kullanıyorum 10. Haftaya kadar dedi doktorum fakat kanama yaşadığım için devam et dedi

Hayirli olsun sağlıkla kucagina almak nasip olsun insallah crinone jel estrofem bende kullanıyorum canım ne kadar kullancam bilmiyorum önümüzdeki hafta kontrolüm var o zaman söyler heralde doktorum

Hayirli olsun sağlıkla kucagina almak nasip olsun insallah crinone jel estrofem bende kullanıyorum canım ne kadar kullancam bilmiyorum önümüzdeki hafta kontrolüm var o zaman söyler heralde doktorum
yaklaşık 30 gündür kullanıyorum crinone jeli. iyice tiksindiriyo beni artık. bir an önce ilaçlardan kurtulmak istiyorum. bebeğim dışında başka bir şey için bu kadar ilaç verselerdi hayatta kullanmazdım. inşallah uğraşlarımız boşa gitmez

Amiin cnm hayirli olsun bebegin insallah bende gorurum haftaya, kalp atisi goruluyormu 6.haftada. Ben crinone jel ve climara forte bant kullaniyorum bende henuz bilmiyorum cnm ne zmn kesecez :)

Günaydın kuzu :) Maşaallah diyelim maşaallah, mini bir annesin ne güzel sen 100 kilo olacağım dersen ben 130 u görürüm heralde Tedavi başladığından şu ana kadar toplamda 4 kilo aldım tek güvendiğim ise beden olarak kalıplıyım.aynı benim kalıpta arkadaşım hamile kaldığında doguma kadar hamile oldugu anlaşılmıyordu sadece kilolu görünüyordu bende inşaallah öyle olurum vede sağlıklı.Sende nefes durumu nasıl eşim takılıyor bana muşul muşul nefes alıyorsun diye

Gebeliğin hayırlı olsun canım, hamileleri görünce çok seviniyorum Bende bebeğim için çok ilaç kullandım , halende kullanıyorum. Kese görülene kadar hergün estrodiol hap kullandım. Hergün progesteron iğne vuruldum.Crinonene jeli sabah akşam olmak üzere günde 2 defa kullanıyordum dün bıraktım. Hergün clexane iğne vuruluyorum , haftada birde proluton depot 500 iğne vuruluyorum. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.

Tesekkur ederim cnm bugun iyim :)

Hayirli olsun xanim progestan igne ve bant disinda digerlerini bende kullandim estrodiol dedigin ilac estrofem kullandim 9.gaftada kesti dr.crinonu 12 haftada clexaneyi doguma kadar kullanican dedi

maşallahhhh..... 10. haftadasın sen öylemi... desene daha çok kullanıcaz yani walla başka bir şey için olsa hayatta kullanmam. her şey kuzum için :)

Hayirli olsun xanim progestan igne ve bant disinda digerlerini bende kullandim estrodiol dedigin ilac estrofem kullandim 9.gaftada kesti dr.crinonu 12 haftada clexaneyi doguma kadar kullanican dedi
evet canım estrofem hapı diyorum. günde 6 tane kullanıyorum. allah yardın etsin diyelim :) desene daha çok morluklar oluşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…