Sağol canım teşekkür ederim deneyip görelim inşallah şifa olur :)Ay masallah sizemoraller super enerjimizde super olsun.ilik suya surekli limon sikarak iciliyo.boylece hem vucudun hem bogazlarin mikrobu oluyo.tabii abartilmiyor yoksa tansiyonla sikinti yasanabilir allah korusun.eve gelir gelmez yatip dinleniliyor.bu programi 2 gun uyguluyorsun haftasonu iyisin insallah
Evet canım az kaldı hastanelik olcam zaten tek avantajim çok su içiyorum ben gün icinde sadece sıvı tuketiyorum aynı benimde köpük ve safra yediklerimde geliyo serum almadan atlatmaya çalışıyorum ama zor gibi önümüzdeki hafta kontrolüm var dayanmaya çalışıyorum isteSen benden daha kotusun. Benim afedersin gece ve sabah uyandigimda sadece kopuk ve safra geliyor.kustuktan sonra bir ara bi rahatliyorum o ara hemen bir iki lokma bisey atistiriyorum yoksa daha kotu bulaniyor. Sonra sabah kalkincada ayni benim basucumda su leblebi bazen elma ayva bulunuyor bunlari bir iki lokma alinca bastiriyor. Ginde 5 6 kere cikariyorsan kesinlikle dr.a girmelisin. Bana acilde mide bulantiis icin bir serum verdiler bir hafta kusmadim. Bence seninde aara ara alman lazim. Bu kadar kusarsan gidayi gectim susuz kalirsin
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) ben progestan iğne kullanıyorum 10. Haftaya kadar dedi doktorum fakat kanama yaşadığım için devam et dediarkadaşlar merhaba. ben dün bebişimin kesesini gördüm. çok heycanlıyım. inşallah rabbim hepimize kucağımıza almayıda nasip etsin. arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim. aranızda crinone jel,progestan iğne,clexane iğne, estrodiol hap ve bandını kullanan varmı? kullananlar varsa ne kadar süre kullandınız acaba.
Hayirli olsun sağlıkla kucagina almak nasip olsun insallah crinone jel estrofem bende kullanıyorum canım ne kadar kullancam bilmiyorum önümüzdeki hafta kontrolüm var o zaman söyler heralde doktorumarkadaşlar merhaba. ben dün bebişimin kesesini gördüm. çok heycanlıyım. inşallah rabbim hepimize kucağımıza almayıda nasip etsin. arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim. aranızda crinone jel,progestan iğne,clexane iğne, estrodiol hap ve bandını kullanan varmı? kullananlar varsa ne kadar süre kullandınız acaba.
yaklaşık 30 gündür kullanıyorum crinone jeli. iyice tiksindiriyo beni artık. bir an önce ilaçlardan kurtulmak istiyorum. bebeğim dışında başka bir şey için bu kadar ilaç verselerdi hayatta kullanmazdım. inşallah uğraşlarımız boşa gitmezHayirli olsun sağlıkla kucagina almak nasip olsun insallah crinone jel estrofem bende kullanıyorum canım ne kadar kullancam bilmiyorum önümüzdeki hafta kontrolüm var o zaman söyler heralde doktorum
Amiin cnm hayirli olsun bebegin insallah bende gorurum haftaya, kalp atisi goruluyormu 6.haftada. Ben crinone jel ve climara forte bant kullaniyorum bende henuz bilmiyorum cnm ne zmn kesecez :)arkadaşlar merhaba. ben dün bebişimin kesesini gördüm. çok heycanlıyım. inşallah rabbim hepimize kucağımıza almayıda nasip etsin. arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim. aranızda crinone jel,progestan iğne,clexane iğne, estrodiol hap ve bandını kullanan varmı? kullananlar varsa ne kadar süre kullandınız acaba.
bugün bende ilk defa sofra hazırladım eşimekahvaltıları hazırlıyordum da akşam yemeğini ya kayınvalidem ne yapmışsa ondan yiyorduk yada eşim dışardan bişeler getiriyordu.. ama benim midem bulanmıyo arada midem kalkıyordu hiç çıkarmamıştım öğürmedim bile. bana kanamadan sonra eşim hiç bi iş yaptırmıyordu. kahvaltıyı da ondan erken uyandığımda o uyanmadan hazırlıyordum. ilk defaaa bu akşam çıkardım valla mutlu oldum diyebilirim. dr da annem de bulantın olmadığı için şanslısın diyorlardı. ben üzülüyordum bebişimi hissedemiyorum diye. şimdiden 3 kilo aldım ben sonumu çok merak ediyorum 53 le tedaviye başladım. transferden sonra 55dim. 58oldum 100e dayanırım boyle devam edersem. çook kıpır kıpırdım yerimde durmuyordum. birden bire eve kapandım bulantıda olmayınca sonuç 58
Gebeliğin hayırlı olsun canım, hamileleri görünce çok seviniyorumyaklaşık 30 gündür kullanıyorum crinone jeli. iyice tiksindiriyo beni artık. bir an önce ilaçlardan kurtulmak istiyorum. bebeğim dışında başka bir şey için bu kadar ilaç verselerdi hayatta kullanmazdım. inşallah uğraşlarımız boşa gitmez
Tesekkur ederim cnm bugun iyim :)bende ilk günlerde boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik vs.. hep korkuyordum. bi arkadaşım demişti ki sakın öyle şeyler düşünüp kötüyü çağırma demişti.. güzel düşün canım benim aklına getirmemeye çalış. hamişsin ne güzel tdını çıkar
Vajinal bakılmasına rağmen ben geç gördüm. 6. haftada gördüm canım.Kızlar transferin kaçıncı günü keseyi gördünüz?
Hayirli olsun xanim progestan igne ve bant disinda digerlerini bende kullandim estrodiol dedigin ilac estrofem kullandim 9.gaftada kesti dr.crinonu 12 haftada clexaneyi doguma kadar kullanican dediarkadaşlar merhaba. ben dün bebişimin kesesini gördüm. çok heycanlıyım. inşallah rabbim hepimize kucağımıza almayıda nasip etsin. arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim. aranızda crinone jel,progestan iğne,clexane iğne, estrodiol hap ve bandını kullanan varmı? kullananlar varsa ne kadar süre kullandınız acaba.
Test sonucun inşallah güzel çıkacak canım :)
günaydın :):) hayırlısıyla atlatırsınız inşallah
. Kızlar ölçümler çok şükür güzel çıktı kan sonucumuz 3 gün sonra kuzumuda gördüm rahatladım kıpır kıpırdı cücük :)Aaaa ne varmis heyecanlanacakallahin izniyle kanini ver hayirli sonucunu 3 hafta sonra bizimle paylasirsin
hmm peki 10. gün değerin kaçtı?Vajinal bakılmasına rağmen ben geç gördüm. 6. haftada gördüm canım.
maaşallah canım maaşallah inan böyle güzel haberler alınca çok seviniyorum darısı diğer bekleyen arkadaşlara olsun :). Kızlar ölçümler çok şükür güzel çıktı kan sonucumuz 3 gün sonra kuzumuda gördüm rahatladım kıpır kıpırdı cücük :)
Maşallah canım :) inşallah bizlerde o günlere erişebilirsek güzel çıkar. Kızlar ölçümler çok şükür güzel çıktı kan sonucumuz 3 gün sonra kuzumuda gördüm rahatladım kıpır kıpırdı cücük :)
maşallahhhh..... 10. haftadasın sen öylemi... desene daha çok kullanıcaz yaniGebeliğin hayırlı olsun canım, hamileleri görünce çok seviniyorumBende bebeğim için çok ilaç kullandım , halende kullanıyorum. Kese görülene kadar hergün estrodiol hap kullandım. Hergün progesteron iğne vuruldum.Crinonene jeli sabah akşam olmak üzere günde 2 defa kullanıyordum dün bıraktım. Hergün clexane iğne vuruluyorum , haftada birde proluton depot 500 iğne vuruluyorum. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.
evet canım estrofem hapı diyorum. günde 6 tane kullanıyorum. allah yardın etsin diyelim :) desene daha çok morluklar oluşacakHayirli olsun xanim progestan igne ve bant disinda digerlerini bende kullandim estrodiol dedigin ilac estrofem kullandim 9.gaftada kesti dr.crinonu 12 haftada clexaneyi doguma kadar kullanican dedi
kizlar bizde bugun hastaneye gittik kizimiz olacak ins
. Kızlar ölçümler çok şükür güzel çıktı kan sonucumuz 3 gün sonra kuzumuda gördüm rahatladım kıpır kıpırdı cücük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?