Geçmiş olsun canım maşallah size doktoruna sordun mu bebek hareket ediyordur belki cinsiyeti belli miGunayydinnnn kizlarrrr....
Ben dunden berii cok agri yasiyrum snaci gibi cizzz ediyr.. Yaniyr canim.. Bole.. Arada birde.. Seyrme gibi oluyr.. Soluma sanki bicak sapliyrlar.. Saga yatamiyrum soluma yatamiyrum sirt ustu yatinca rahatliyrum.. Sizdede bole oldumu canlar.. Bebis buyyrmu... Birde bnm bebik 1hfta buyuk cikti suan 13.degil 14 gibi falanim optum cnmlarim hepiniz yawrunuzu saglikli sihhetli kucaginiza alin insallh
Canim bende senle ayniyim benim ödem degil ama hani cok yol yurursunuzde hamlar ya el degmiyor yalniz degilsin kiyafete gelincede benim de ayni noemal kiyafet giymek imkansiz s3ninde ikizdi d3gilmiGunaydin guzel anne adaylari.hayirli cumalar herkese.benim son 4 gundur falan ayaklarim ve bacaklarimda sislik var.normalde ayaklarim hep usurken simdi ates cikiyor resmen.bacaklarimda gozle gorulen bi sislik veya odem yok ama inanilmaz rahatsizlik veriyo.patlayacak gibi hissediyorum.bu arada toplamda 4 kilo aldim ama gobisim 5 aylik hamile gibi. Eski kiyafetlerimin hicbiri olmuyo.hamile kiyafetleri giyiyorum.var mi benim gibi olan?isin ozu simdiden boyleysem ilerde ne olacagimmerak ediyorum
Gecen hafta gittigimde hickirik tutmustu.. Hikk hikk yapiyrdu :) hareket ediyr ama iste.. Bn hissedemiyrum.. Blkide ayni yere vuruyr esniyr.. Acima yapiyr oda olabilir.. Cinseyeti belli degil.. Canm 27sinde randevum var 15 haftalik olcak ozamn belli olur.. Ama herkes.. Erkk diyr.. Kiz derse doktr hadi canim birdaha bakin derim.. Okadar inndim cunku kimse.kiz demedi :) saglikli olsunda gerisi bos be canimGeçmiş olsun canım maşallah size doktoruna sordun mu bebek hareket ediyordur belki cinsiyeti belli mi
ara ara oluyor bende de.aynen sol tarafımda kasığıma keskin bir sızı saplanıyor.Gunayydinnnn kizlarrrr....
Ben dunden berii cok agri yasiyrum snaci gibi cizzz ediyr.. Yaniyr canim.. Bole.. Arada birde.. Seyrme gibi oluyr.. Soluma sanki bicak sapliyrlar.. Saga yatamiyrum soluma yatamiyrum sirt ustu yatinca rahatliyrum.. Sizdede bole oldumu canlar.. Bebis buyyrmu... Birde bnm bebik 1hfta buyuk cikti suan 13.degil 14 gibi falanim optum cnmlarim hepiniz yawrunuzu saglikli sihhetli kucaginiza alin insallh
Evet ikiz cok sukur.ogle arasinda lcw ye gittim.uygun fiyata bisuru sey var.sevindim.mutlu anne mutlu bebekler diye bebislerimde sevindiCanim bende senle ayniyim benim ödem degil ama hani cok yol yurursunuzde hamlar ya el degmiyor yalniz degilsin kiyafete gelincede benim de ayni noemal kiyafet giymek imkansiz s3ninde ikizdi d3gilmi
Masallah masallahMerhaba herkeseee... Bugün şeker yüklememiz var. Bir de kan uyuşmazlığı için tahlil vericem. İnşallah bir problem olmaz.. Bulantılar bitti derken bir mide yanması başladı ki ben de bir süre sonra aynen bulantıya çeviriyor. Artık sonlara yaklaştığımızı haber veriyor heralde.. Şaka maka 3 ayım kaldı. Zaman çok çabuk geçiyor. Hepsi sağlıkla gelsin inşallah..
yavaş yavaş bakacağız artık hamile giysilerine.Evet ikiz cok sukur.ogle arasinda lcw ye gittim.uygun fiyata bisuru sey var.sevindim.mutlu anne mutlu bebekler diye bebislerimde sevindi
Evet ikiz cok sukur.ogle arasinda lcw ye gittim.uygun fiyata bisuru sey var.sevindim.mutlu anne mutlu bebekler diye bebislerimde sevindi
Ewet cnm bnmm ya aunn ole oluyr gelip gidiyr simdi dune gore daha iyim cok sukur allhim ywrularimizi korusun zarzor kvusuyruz allhim saglikli sihhetli kucagimiza almayi nasip etsin yrin daha iyi olurum insallh sagolasin...ara ara oluyor bende de.aynen sol tarafımda kasığıma keskin bir sızı saplanıyor.
ama ben ilk hamileliğimde de hep böyle geçirdim ioradan bi aşinalığım var.
ama her halükarda normalin üzerinde bir ağrı acı durumund ave uzun süreli ise dr.u bilgilendirmek lazım.
ama gelip geçici sancılar sızılar olacak hep.rahim büyüyor sonuçta.
bi de benim 2 tane olduğu için heralde daha da fazla hissederim gitgide.
Deremmmmmm ewet bnde kilo aldim okadar kilo verdim bebk icin ama ilclrdan.. Geri aldim hamilegimdede 3kilo aldim ohh gidiyruz doktr diyr 9kilo alma hkkin var. Dikkat et dedi ne yplim dikkat etsek ne olurki.. Troidim bozukk 6ayim kldi.. Her ayda 1kilo alsam ytr dogumdan sonra ptr ptr vercem kilolari yine insallh busefer 26 degil 40 vercem.. Ytmiyr.. Bebk icin cok kilo aliyruz .. Hyrlusi allhtnn
Evet canım sağlıklı olsun yeter hiç fark etmez :)Gecen hafta gittigimde hickirik tutmustu.. Hikk hikk yapiyrdu :) hareket ediyr ama iste.. Bn hissedemiyrum.. Blkide ayni yere vuruyr esniyr.. Acima yapiyr oda olabilir.. Cinseyeti belli degil.. Canm 27sinde randevum var 15 haftalik olcak ozamn belli olur.. Ama herkes.. Erkk diyr.. Kiz derse doktr hadi canim birdaha bakin derim.. Okadar inndim cunku kimse.kiz demedi :) saglikli olsunda gerisi bos be canim
canim bi ara bende de oyle bi sanci olmustu doktora gittigimde enfeksiyondan kaynaklandigi ortaya cikti. bu tur agrilar normal degil. sende bi gorun derim.Geçmiş olsun canım maşallah size doktoruna sordun mu bebek hareket ediyordur belki cinsiyeti belli mi
Hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Merhaba kızlar sizleri takip ediyordum ve bugün yazmak aranıza katılmak istedim... Öncelikle hepinizin sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin Rabbim... Bende bebeğimin kalp atışlarını gördüm ama bende kanama alanı var bebekle alakasız yerde progestan kullanıyorum iyi geldi ama sabahları lekem oluyor sonra yok... Hamilelerin duası kabul olur bana dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?