• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Herkese merhaba uzun zamandır üyeyim ve sürekli takipteyim . Anca yorum yapmak bugüneymiş ..

33 yaşındayım 6 yıllık evliyim ve eşimle hiç korunmadık. evliliğn 2. senesinde yumurtalık ksti ameliyatı geçirdim. sonrasında yapılan testlerde amh hormonu 1 , fsh 14 lerde geziyordu.. bu arada hiç çocuk yapma düşüncemiz yoktu. 2 senedir çocuk için yanıp tutuşuyoruz. bu sene itibari ile istanbulda ünlü olan bir tüp bebek merkezine gittik yapılan tahliller sonucu fsh ve diğer hormonlarımda gözle görülür biçimde düşüş olduğunu öğrendim. ancak eşimin spermiyogramında morfolojisi bozuk çıktı. ilk tüp bebek denememiz için 15 yumurta toplandı 14 ü döllendi ve 5 tanesi 5. güne kadar yani blastosist devam etti. herşey okadar güzel gidiyorduki ama malesef sonuç negatif. hemen akabinde 3. regl dönemimde dondurulmuşlarla şansımı denemek istedim(dondurulmuşlarım 6. gün embriyosu). hocamıza binbir ısrarla 2 embriyo yerleştirildi..

transferim ayın 5 inde yapıldı normalde test günüm 15 i ama ben dayanamayıp transferin 5. günü yani p.tesi evde test yaptım ve 2. çizgiyi görünce dayanamayıp eşimle beta hcg için hastanenin yolunu tuttuk. o 1 saat hiç geçmek bilmedi testin sonucunu öğrendiğimde hıçkıra hıçkıra ağladım.. evet 5. gün değerim 31,67 çıkmıştı. şimdi asıl test günüm olan c.tesiyi bekliyorum. Umarım sorunsuz bir şekilde atlatırım.
Canım gözün Aydın ah o duyguyu ancak bizler biliriz o anını inşallah kat kat artsın değerlerin

Slm kızlar ne zamandır yazamadım size tüm sayfaları okudum herşey güzel gidiyor
J janas canım tbr katlanarak artar inş
C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. canım yarın herşey çok güzel çıkacak
O OzlTzk oyyy oyy güzelller güzeli ikiz anası süper başta korkutur seni ama çok zevklidir ikizlerle yaşamak
kanbolat kanbolat rabbim gönlünüzdekini sağlıkla sıhhatle nasio etsin size

Herkese merhaba uzun zamandır üyeyim ve sürekli takipteyim . Anca yorum yapmak bugüneymiş ..

33 yaşındayım 6 yıllık evliyim ve eşimle hiç korunmadık. evliliğn 2. senesinde yumurtalık ksti ameliyatı geçirdim. sonrasında yapılan testlerde amh hormonu 1 , fsh 14 lerde geziyordu.. bu arada hiç çocuk yapma düşüncemiz yoktu. 2 senedir çocuk için yanıp tutuşuyoruz. bu sene itibari ile istanbulda ünlü olan bir tüp bebek merkezine gittik yapılan tahliller sonucu fsh ve diğer hormonlarımda gözle görülür biçimde düşüş olduğunu öğrendim. ancak eşimin spermiyogramında morfolojisi bozuk çıktı. ilk tüp bebek denememiz için 15 yumurta toplandı 14 ü döllendi ve 5 tanesi 5. güne kadar yani blastosist devam etti. herşey okadar güzel gidiyorduki ama malesef sonuç negatif. hemen akabinde 3. regl dönemimde dondurulmuşlarla şansımı denemek istedim(dondurulmuşlarım 6. gün embriyosu). hocamıza binbir ısrarla 2 embriyo yerleştirildi..

transferim ayın 5 inde yapıldı normalde test günüm 15 i ama ben dayanamayıp transferin 5. günü yani p.tesi evde test yaptım ve 2. çizgiyi görünce dayanamayıp eşimle beta hcg için hastanenin yolunu tuttuk. o 1 saat hiç geçmek bilmedi testin sonucunu öğrendiğimde hıçkıra hıçkıra ağladım.. evet 5. gün değerim 31,67 çıkmıştı. şimdi asıl test günüm olan c.tesiyi bekliyorum. Umarım sorunsuz bir şekilde atlatırım.

bendensin sende :) bende 7. gün yapıp silik çizgiyi görmüştüm. sonra ertesi gün hemen bhcg. hayırlı olsun arkadaşım.. Rabbim sevincini tamamına erdirsin kucağına aldığın günleri göstersin inşallah...

Kizlaar cuma degerim 80.66 cikmisti bahsetmistim ve dun 835.64 cikti. 27.10.2014 transferim gerceklesti tek embriyo konulmuştu. 5. Haftadayim sali ilk kontrol olacak doktorum tekrar test bile istemedi ikinci testi kendi istegimle yapmis oldum. Bide nette gezerken boş gebelik diye bisey okudum bu benim moralimi cok bozdu. Insan ister istemez dusunyor. Degerim nasl sizce?
bende ilk günlerde boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik vs.. hep korkuyordum. bi arkadaşım demişti ki sakın öyle şeyler düşünüp kötüyü çağırma demişti.. güzel düşün canım benim aklına getirmemeye çalış. hamişsin ne güzel tdını çıkar :KK19::anneadayı:

Selam hanimlar bugun uzun zamandan sonra ilk defa masa hazirlayip duzgun bir aksam yemegi yedim cok mutluyum. Yine severek yemesem de en azindan yemek hazirlayip masa kurabildim. Esimi karsiladim. Cok ozrlmisim duzenimi. Cok ozeniyorum benum hic midem bulanmiyor diyen arkadaslara ama az kaldi ins. hayirlisiyla bunlar da gececek. Paylasayim istedim. Buna bile sevinir haldeyim :oops:

bugün bende ilk defa sofra hazırladım eşime:KK74:kahvaltıları hazırlıyordum da akşam yemeğini ya kayınvalidem ne yapmışsa ondan yiyorduk yada eşim dışardan bişeler getiriyordu.. ama benim midem bulanmıyo arada midem kalkıyordu hiç çıkarmamıştım öğürmedim bile. bana kanamadan sonra eşim hiç bi iş yaptırmıyordu. kahvaltıyı da ondan erken uyandığımda o uyanmadan hazırlıyordum. ilk defaaa bu akşam çıkardım valla mutlu oldum diyebilirim.:confused: dr da annem de bulantın olmadığı için şanslısın diyorlardı. ben üzülüyordum bebişimi hissedemiyorum diye. şimdiden 3 kilo aldım ben:oops:sonumu çok merak ediyorum 53 le tedaviye başladım. transferden sonra 55dim. 58oldum :( 100e dayanırım boyle devam edersem. çook kıpır kıpırdım yerimde durmuyordum. birden bire eve kapandım bulantıda olmayınca sonuç 58 :KK70:

canım belli oldu mu hayırlı olsun bizim icin cinsiyetin onemi yok tabi ama merak iste :)[/QUOTtup bebek dr.um daha cok erken belli olmuyo dedi.dogum evindeki dr.um net degil ama erkege benziyo.gerci daha erken dedi.bilemedim yani.ama allah biliyo ya tum sulaleyle birlikte hepimiz kiz istiyoruz ama tabi oncelik saglik
allah ne verirse hayirlisini verir.

Slm kızlar ne zamandır yazamadım size tüm sayfaları okudum herşey güzel gidiyor
J janas canım tbr katlanarak artar inş
C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. canım yarın herşey çok güzel çıkacak
O OzlTzk oyyy oyy güzelller güzeli ikiz anası süper başta korkutur seni ama çok zevklidir ikizlerle yaşamak
kanbolat kanbolat rabbim gönlünüzdekini sağlıkla sıhhatle nasio etsin size
Insallah canim ya.sen nasilsin. Hamislik nasil gidiyor

Hayirli olsun @nupeldaa inşallah bizde goruruz o gunleri :) vebahargeldi vebahargeldi bende oyleyim bulanti duzen falan birakmadi ozellikle sabahlari mahvoluyorum
Mecbur ilac kullanıyorum cunku asiri kasiliyorum istifra edemiyorum oyle bi sikintimvar :KK43:
Insallah canim biran once. Kussan ayri bir dert kusmasan ayri. Aslinda bir hafta bende cok kotu oldum serum vermislerdi beni bir hafta idare etti hic rahatsiz olmadim bir daha mi gitsem
bugün bende ilk defa sofra hazırladım eşime:KK74:kahvaltıları hazırlıyordum da akşam yemeğini ya kayınvalidem ne yapmışsa ondan yiyorduk yada eşim dışardan bişeler getiriyordu.. ama benim midem bulanmıyo arada midem kalkıyordu hiç çıkarmamıştım öğürmedim bile. bana kanamadan sonra eşim hiç bi iş yaptırmıyordu. kahvaltıyı da ondan erken uyandığımda o uyanmadan hazırlıyordum. ilk defaaa bu akşam çıkardım valla mutlu oldum diyebilirim.:confused: dr da annem de bulantın olmadığı için şanslısın diyorlardı. ben üzülüyordum bebişimi hissedemiyorum diye. şimdiden 3 kilo aldım ben:oops:sonumu çok merak ediyorum 53 le tedaviye başladım. transferden sonra 55dim. 58oldum :KK43: 100e dayanırım boyle devam edersem. çook kıpır kıpırdım yerimde durmuyordum. birden bire eve kapandım bulantıda olmayınca sonuç 58 :KK70:
kahvalti nerdee daha ona gelemedim. Sanki bir ayim daha var kahvaltoya rsim cok erken cikiyor. Birak ona kahvalti hazirlamayi o bana gece ya da sabah kalkip Tost filan yapiyor. Soylemesi ayip benim kusma mesaileri gece uyaninca basliyor 3 gibi
ama simdiden bu kadar kilo aslinda cok iyi degil gibi sanki. Amaaann gerci senin cok kilo almis halin brnim normal zamanim gibi olmusolacak. 63 le basladim simdi 62 yim.

Insallah canim biran once. Kussan ayri bir dert kusmasan ayri. Aslinda bir hafta bende cok kotu oldum serum vermislerdi beni bir hafta idare etti hic rahatsiz olmadim bir daha mi gitsem
kahvalti nerdee daha ona gelemedim. Sanki bir ayim daha var kahvaltoya rsim cok erken cikiyor. Birak ona kahvalti hazirlamayi o bana gece ya da sabah kalkip Tost filan yapiyor. Soylemesi ayip benim kusma mesaileri gece uyaninca basliyor 3 gibi
ama simdiden bu kadar kilo aslinda cok iyi degil gibi sanki. Amaaann gerci senin cok kilo almis halin brnim normal zamanim gibi olmusolacak. 63 le basladim simdi 62 yim.
Canım gebelik takvimine göre hala devam ediyorsa eyvah bana eyvah aynen bende beter durumdayim hiçbirşey yiyemiyorum yedigim sey en fazla yarım saat kaliyor sonra dışarı 5.haftamdan beri böyleyim bende 2 kilo verdim gerçi tedavi boyunca aldiklarimi telafi etmiyor ama en azından bişeyler yemeyi çok isterdim aynı benimde geceleri uyaniyorum bulantilarla günde 5-6 farketmiyo sürekli çıkarıyorum üstelik çalışıyorum bu beni baya zorlamaya başladı azaldiginda banada haber ver canım benimki sanki hic gecmiycek gibi :KK43: yinede şükürler olsun hala benimleler diyorum :KK19: tost yiyebilmene sevindim ben yiyemiyorum hersey kokuyor :63: neyse Allah yardımcımız olsun :KK37:

Canım gebelik takvimine göre hala devam ediyorsa eyvah bana eyvah aynen bende beter durumdayim hiçbirşey yiyemiyorum yedigim sey en fazla yarım saat kaliyor sonra dışarı 5.haftamdan beri böyleyim bende 2 kilo verdim gerçi tedavi boyunca aldiklarimi telafi etmiyor ama en azından bişeyler yemeyi çok isterdim aynı benimde geceleri uyaniyorum bulantilarla günde 5-6 farketmiyo sürekli çıkarıyorum üstelik çalışıyorum bu beni baya zorlamaya başladı azaldiginda banada haber ver canım benimki sanki hic gecmiycek gibi :KK43: yinede şükürler olsun hala benimleler diyorum :KK19: tost yiyebilmene sevindim ben yiyemiyorum hersey kokuyor :63: neyse Allah yardımcımız olsun :KK37:
Sen benden daha kotusun. Benim afedersin gece ve sabah uyandigimda sadece kopuk ve safra geliyor.kustuktan sonra bir ara bi rahatliyorum o ara hemen bir iki lokma bisey atistiriyorum yoksa daha kotu bulaniyor. Sonra sabah kalkincada ayni benim basucumda su leblebi bazen elma ayva bulunuyor bunlari bir iki lokma alinca bastiriyor. Ginde 5 6 kere cikariyorsan kesinlikle dr.a girmelisin. Bana acilde mide bulantiis icin bir serum verdiler bir hafta kusmadim. Bence seninde aara ara alman lazim. Bu kadar kusarsan gidayi gectim susuz kalirsin

Günaydın herkese :)
Biz grip olduk sanırım boğazımızda acıyor :KK43: gece doğru düzgün uyuyamadıkta ... ama olsun bu bizim mutluluğumuzu bozmaz ki :anneadayı::KK73::KK73:
Ay masallah size:nazar::nazar:moraller super enerjimizde super olsun.ilik suya surekli limon sikarak iciliyo.boylece hem vucudun hem bogazlarin mikrobu oluyo.tabii abartilmiyor yoksa tansiyonla sikinti yasanabilir allah korusun.eve gelir gelmez yatip dinleniliyor.bu programi 2 gun uyguluyorsun haftasonu iyisin insallah

arkadaşlar merhaba. ben dün bebişimin kesesini gördüm. çok heycanlıyım. inşallah rabbim hepimize kucağımıza almayıda nasip etsin. arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim. aranızda crinone jel,progestan iğne,clexane iğne, estrodiol hap ve bandını kullanan varmı? kullananlar varsa ne kadar süre kullandınız acaba.

Back