Herkese merhaba uzun zamandır üyeyim ve sürekli takipteyim . Anca yorum yapmak bugüneymiş ..
33 yaşındayım 6 yıllık evliyim ve eşimle hiç korunmadık. evliliğn 2. senesinde yumurtalık ksti ameliyatı geçirdim. sonrasında yapılan testlerde amh hormonu 1 , fsh 14 lerde geziyordu.. bu arada hiç çocuk yapma düşüncemiz yoktu. 2 senedir çocuk için yanıp tutuşuyoruz. bu sene itibari ile istanbulda ünlü olan bir
tüp bebek merkezine gittik yapılan tahliller sonucu fsh ve diğer hormonlarımda gözle görülür biçimde düşüş olduğunu öğrendim. ancak eşimin spermiyogramında morfolojisi bozuk çıktı. ilk tüp bebek denememiz için 15 yumurta toplandı 14 ü döllendi ve 5 tanesi 5. güne kadar yani blastosist devam etti. herşey okadar güzel gidiyorduki ama malesef sonuç negatif. hemen akabinde 3. regl dönemimde dondurulmuşlarla şansımı denemek istedim(dondurulmuşlarım 6. gün embriyosu). hocamıza binbir ısrarla 2 embriyo yerleştirildi..
transferim ayın 5 inde yapıldı normalde test günüm 15 i ama ben dayanamayıp transferin 5. günü yani p.tesi evde test yaptım ve 2. çizgiyi görünce dayanamayıp eşimle beta hcg için hastanenin yolunu tuttuk. o 1 saat hiç geçmek bilmedi testin sonucunu öğrendiğimde hıçkıra hıçkıra ağladım.. evet 5. gün değerim 31,67 çıkmıştı. şimdi asıl test günüm olan c.tesiyi bekliyorum. Umarım sorunsuz bir şekilde atlatırım.