- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
Selam canım.yaptım evet:) oğluşlarım oldu iki tane.15 gün oldu doğum yapalı,36+2 de doğdular.şuan alışma evrelerindeyiz.sen nasılsın,nadıl gidiyorMerhaba canım nasılsın? Doğum yaptınmı? Seni merak ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım.yaptım evet:) oğluşlarım oldu iki tane.15 gün oldu doğum yapalı,36+2 de doğdular.şuan alışma evrelerindeyiz.sen nasılsın,nadıl gidiyorMerhaba canım nasılsın? Doğum yaptınmı? Seni merak ettim.
Maşallah canım gözünüz aydın :) hayırlı evlat olsunlar inşallah. Bizde iyiyiz çok şükür. 2 aylık olduk. Kucakcı biraz huysuz ama çok tatlı oğluşumla uğraşıyorum :))Selam canım.yaptım evet:) oğluşlarım oldu iki tane.15 gün oldu doğum yapalı,36+2 de doğdular.şuan alışma evrelerindeyiz.sen nasılsın,nadıl gidiyor
Benimkilerin de biri öyle,napıcam bilmem.çok vaktimi alıyor.diğerine daha az vakit kalıyor.zamanla düzene girer belki .şu aralar çok yorucu günler geçiriyorum.2 bebek cidden büyük zorluk.Allah cümlemizin yardımcısı olsunMaşallah canım gözünüz aydın :) hayırlı evlat olsunlar inşallah. Bizde iyiyiz çok şükür. 2 aylık olduk. Kucakcı biraz huysuz ama çok tatlı oğluşumla uğraşıyorum :))
Allah kolaylık versin canım. Ben 1 taneyle çok zorlanıyorum vallahi. 40 nız çıksın biraz düzene girer inşallah. Sağlıkları yerinde olsunda bu günler geçer. Yardımcı kimse varmınyanında?Benimkilerin de biri öyle,napıcam bilmem.çok vaktimi alıyor.diğerine daha az vakit kalıyor.zamanla düzene girer belki .şu aralar çok yorucu günler geçiriyorum.2 bebek cidden büyük zorluk.Allah cümlemizin yardımcısı olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/41978006/Benimkilerin de biri öyle,napıcam bilmem.çok vaktimi alıyor.diğerine daha az vakit kalıyor.zamanla düzene girer belki .şu aralar çok yorucu günler geçiriyorum.2 bebek cidden
Merhabalar,Aaaa sonunda buldum birini, ya zahhmet vermezsem biraz anlatabilir misin? doktorunun tavrı vs nasıl oldu, kaçıncı haftada gildi bebeğin, Allah bebeğini güle güle büyütmek nasip etsin.
Evet canım biliyorum yurtdışında normal doğum oluyo genelde malesef ülkemizde bu ihmal ediliyo biraz bize iş düşüyo bazen kolay bi doğum olsada evde doğursam diyorum doktorlara güvenemiyorm son anda bebeğin sağlığını bahane gösteriyo çoğu ve anne hemen sezeryana ikna ediliyo, inşallah sağlıkla normal doğum yapabilirim.Merhabalar,
Doktorun tavri nasil oldu sorusuna bir yanit veremeyecegim cünkü Almanya'da dogum sayet anne veya bebek icin herhangi ölümcül bir risk söz konusu degilse normal dogumla gerceklestiriliyor. tüp bebek olmus veya olmamis hic farketmiyor. dogumun seklinin tüp bebekle alakasi yok anlayacagin. bende 28.ci haftada hamilelik sekeri tespit ettiler ve SIKI bir diyete soktular doguma kadar. yanliz 38.ci haftada doktorum bebegin biraz iri oldugundan süphelenerek suni sanci ile dogumu baslatti. 4 Mart sabah saat 10'da ilaci verdiler, aksam 7 gibi suyum geldi ve 5 Mart 03.38'de oglum dünyaya geldi. Ciddi sanciyi saat 23.00 ile dogum arasinda yasadim ki suni sanci ile yapilan dogumlar icin bu gercekten cok kisaymis.
Bu arada deginmeden edemeyecegim ben 42 yasinda dogum yaptim. yani normalde risk grubunda olmama ragmen doktor kesinlikle hicbir risk görmedi :)))
Ne yazik ki Türkiye'de sezeryanla dogum artik moda halini aldi. hem doktorlarin hem de pek tabii ki anne adaylarinin rahati icin. ama unutmamak gerekir ki adi üzerinde NORMAL Dogum her doktorun tavsiye etmesi gereken sey. bazen düsünüyorum da hipokrat yeminlerine ne oldu diye. doktorun isine geliyor sezeryan, gir cik 15 dakikada islem tamam. normal dogumda sancilarin ne zaman gelecegi ve dogumun ne kadar sürecegi sadece bebege bagli. ayrica normal dogumda bebek dogum kanalindan gectigi icin bircok bakteriye karsi bagisiklik kazaniyormus denildi.
Uzun lafin kisasi bu dünyada her kadina normal dogumu tavsiye ederim. Umarim senin de dogumun kolay ve güzel olur. kendin icin dogru karari verecegine eminim :)))
canim benim bebegin saglikla gelsin aslinda gerisi cok da önemli degil. Allahim sana güc kuvvet versin insallah bir avazda dogurursun :) büyükler böyle dermis taklit ettim. güzel temennilerin icin de ayrica cok tesekkürler. sana da bebisinle ve kocanla muhtesem bir hayat dilerim :)))Evet canım biliyorum yurtdışında normal doğum oluyo genelde malesef ülkemizde bu ihmal ediliyo biraz bize iş düşüyo bazen kolay bi doğum olsada evde doğursam diyorum doktorlara güvenemiyorm son anda bebeğin sağlığını bahane gösteriyo çoğu ve anne hemen sezeryana ikna ediliyo, inşallah sağlıkla normal doğum yapabilirim.
sanada bebeğinle sağlıklı mutlu bir ömür dilerim.
Bilgilerine yazdığın gibi Rabbim ol desin ve olsun inşallah benimde hiçbir belirtim olmamıştı sadece ilk Günler'de hafif bel ağrısı 11.gun test yaptığımda sonuç pozitifti az kalmış içini ferah tut inşallah olumlu haberlerini alırızBenim 8 günüm hiç belirtim yok sizin belirtileriniz nelerdi
İnşallah bu mutluluk haberini bekleyen yakiBilgilerine yazdığın gibi Rabbim ol desin ve olsun inşallah benimde hiçbir belirtim olmamıştı sadece ilk Günler'de hafif bel ağrısı 11.gun test yaptığımda sonuç pozitifti az kalmış içini ferah tut inşallah olumlu haberlerini alırız
İnşallah rabbim gönlünuze göre versin dua da istiyorum sizdenBilgilerine yazdığın gibi Rabbim ol desin ve olsun inşallah benimde hiçbir belirtim olmamıştı sadece ilk Günler'de hafif bel ağrısı 11.gun test yaptığımda sonuç pozitifti az kalmış içini ferah tut inşallah olumlu haberlerini alırız
Yaşadığım için biliyorum bu duyguyu o Yüzden bizi bizim gibi olanlar anlıyo galiba inşallah Bebeğin seninledirİnşallah bu mutluluk haberini bekleyen yaki
İnşallah rabbim gönlünuze göre versin dua da istiyorum sizden
Annem vardı,bugün gitti yapayalnızım şuan...Allah kolaylık versin canım. Ben 1 taneyle çok zorlanıyorum vallahi. 40 nız çıksın biraz düzene girer inşallah. Sağlıkları yerinde olsunda bu günler geçer. Yardımcı kimse varmınyanında?