- 13 Haziran 2024
- 844
- 589
- 18
Ankara canım kısmetseHangi acibadem de olacaksınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankara canım kısmetseHangi acibadem de olacaksınız?
Vezir seninle aynı durumdayız. 27 haftalıkken bir 8 gün yattım.Bulunduğum ilden zar zor ambulansla Malatya’ya sevk oldum.Sonra taburcu etmişlerdiKızlar ben anca telefonu elime alabildim akşamdan beri rezil olduk. Geçen sefer yatış veren doktora geldim yine yatış verdi Saat öğleye doğru yatış yapıldı işte şimdi serum falan yiyorum. Sancılar en son 80lere dayandı ama açılma yok inşallah durur kasılmalar
Allah yardımcınız olsun ,insALLAH sancılarınız durur ikinizin de.Vezir seninle aynı durumdayız. 27 haftalıkken bir 8 gün yattım.Bulunduğum ilden zar zor ambulansla Malatya’ya sevk oldum.Sonra taburcu etmişlerdi
Şimde de perşembeden beri yatış yapıldı.
Sancılarım var. Nst de 80leri bende görüyorum
Psikolojik olarak bitik durumdayım.Servikal uzunluk 25-26 nu iyi diyolar ama karnım sert birde ikiz gebelik.Ağlamamak için zor tutuyorum kendi mi keşke rüya olsa evimde olsam
hamileyken kullanılıyor antıbıyotık bısey olmaz ınsALLAH. enfeksiyon daha sıkıntı . geçer gider inşALLAH.Mrba hanımlar doktora gittim. Bebiş 32 hafta 2 kilo olmuş sorun yoktu. Sol tarafım ağrıyor demiştim. İdrar tahlilimde yoğun enfeksiyon bakteri görüldü. Antibiyotik yazdı. İnşallah sorun olmaz bu ya.
Sakın olun lütfen stresi yönetmeye çalısın zor ama düşünmemeye çalısın herşey güzel olsunVezir seninle aynı durumdayız. 27 haftalıkken bir 8 gün yattım.Bulunduğum ilden zar zor ambulansla Malatya’ya sevk oldum.Sonra taburcu etmişlerdi
Psikolojik olarak bitik durumdayım.Servikal uzunluk 25-26 nu iyi diyolar ama karnım sert birde ikiz gebelik.Ağlamamak için zor tutuyorum kendi mi keşke rüya olsa evimde olsam
Aminn canım Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun ,insALLAH sancılarınız durur ikinizin de.
Duygusalıkk çok ağır basıyor elimden gelenin fazlasını yapacağımSakın olun lütfen stresi yönetmeye çalısın zor ama düşünmemeye çalısın herşey güzel olsun
Kuzumm cokk gecmiş olsun , insallah durur ağrılarınız , herkes zamanında kuvöz olmadan kucagına alsın bebeklerini, herkese duayıcız , sen gene de kendini cok strese sokma , her türlü stres iyice süreci zorlaştırıyor, guzel dusun hersey cok guzel olacak insallahVezir seninle aynı durumdayız. 27 haftalıkken bir 8 gün yattım.Bulunduğum ilden zar zor ambulansla Malatya’ya sevk oldum.Sonra taburcu etmişlerdi
ben de 29. haftada tansiyondan yatırıldım hastaneye. düşmezse acil sezaryene alırız seni dediler. o saatler geçmek bilmedi sizi cok iyi anlıyorum. biraz üzüldüm agladım daha da yükseliyor. kımse anlamıyor o an halımızı ama yine kendi kendimize güçlü olmak zorunda kalıyoruz. kafamı dagıtacak bişeyler izledim falan rahatladım biraz. siz de deneyin . Rabbim kolaylık versin.Duygusalıkk çok ağır basıyor elimden gelenin fazlasını yapacağım
Bir kaç hafta daha dayanmalıyız
ayyy lütfen ciddiye alıp yazmaEvet zorbayım ve seni bu grupta görmek istemiyorum var mı bi diyeceğin. Ayrıca kimse istemiyor aldığın tepkilerden anlamış olman lazım. Dışlamak derken de burada tüm Türk kadınlarını korkak adlettin kör müsün? Evet istenmiyorsun ikile !
biri kilon biri vücut kitle indexin zayıf hatun kıskandım yaaaaBu arada alttaki grafikte sol daire ne diyor vki ne? Biri beni aydınlatsa
inşallah canim korkma yat orda durdururlarKızlar ben anca telefonu elime alabildim akşamdan beri rezil olduk. Geçen sefer yatış veren doktora geldim yine yatış verdi Saat öğleye doğru yatış yapıldı işte şimdi serum falan yiyorum. Sancılar en son 80lere dayandı ama açılma yok inşallah durur kasılmalar
Ya ereğli devlet hastanesinde yokmuş erken doğum olunca sevk etmek zorunda kalırız dediler. Echomar da hemşire tanıdık aracılığıyla alev hanımla görüştük burda olursa doğum bende sevk etmek zorunda kalabilirim dedi. Herhangi bir kötü durumda bebeği burda tutamayız dedi. Demekki yeterli değil yenidoğan yoğun bakımı. Zaten 2 sene önce yengem echomarda doğum yaptı bebeğin solum zorluğu vardı doğar doğmaz sevk etmişlerdiİnşallah canım aklımız sende. Ereğli’de yenidoğan yoğun bakımı yok mu? Başka bir ile gönderdiler yazmıştın. Echomarda var diye biliyorum ben
Keşke canım bende o kadar doluyum ki anlatamam herşey üst üste geldi. Servikal uzunluğu bilmiyorum ama açılmam 1 cm 2 hafta önce de 1 cm di ciğer geliştirici yapıldı o zman ama işte bebek ne kadar karnımda durursa o kadar iyi. Dün akşam ki doktor boş bi serum verdi oda işe yaramadı dedi durmuyor bütün köyü senaryoları yazdı anlattı bizi strese soktu başka bir ildeki araştırma hastanesine gidin dedi gittik orda da yatış bile yapmadılar nst baktı açıklık baktı serum verdi 4 saat sonra tekrar gel dedi açılma olmazsa yatış yapamam dedi. İlla suyum gelince mi gitmem gerekiyor bu hastanelerd ben anlamadım ya o kadar ilgisiz insanlara denk geldim ki anlatamam 30 saatten fazladır uykusuzum sürekli hareket halinde dolandım durduk stres de cabası nasıl artmasın kasılmalarVezir seninle aynı durumdayız. 27 haftalıkken bir 8 gün yattım.Bulunduğum ilden zar zor ambulansla Malatya’ya sevk oldum.Sonra taburcu etmişlerdi
İnşallah canım ya stres yönetimini yapabilsem duracak inşallahinşallah canim korkma yat orda durdururlar
Evet görümcemi hemen aradım. İlaçlarımı söyledim kullan dedi. Enfeksiyon böbrek büyümesi kasılma ve erken doğumu tetikliyor dedi. Nerde kaptım bilmiyorum hergün duş alıyorum dışarı çıktığımda yok. Bağışıklığımız düşükmüş gebelerde zaten sık görülür dedi.hamileyken kullanılıyor antıbıyotık bısey olmaz ınsALLAH. enfeksiyon daha sıkıntı . geçer gider inşALLAH.
Allah korusun hiçbişey olmaz inşALLAH.Evet görümcemi hemen aradım. İlaçlarımı söyledim kullan dedi. Enfeksiyon böbrek büyümesi kasılma ve erken doğumu tetikliyor dedi. Nerde kaptım bilmiyorum hergün duş alıyorum dışarı çıktığımda yok. Bağışıklığımız düşükmüş gebelerde zaten sık görülür dedi.
Canım acıbadem yoğun bakım için günlük 10 bin talep ediyordu sen herhangi bir şey ödedin mi?Bursa Acıbademden aldığım bilgiyi de paylaşayım sizle. Burda da yazıyor sezaryen 2 gece diye. Ne hizmetler var hepsi yazıyor. Gerçektende yazan herşeyi fazlasıyla yapıyorlar.
Yoğun bakım hizmeti zaten doğum ücreti içinde. Şikayette bulunsanız o para geri iade olur. Ticarete çevirmişler iyiceneCanım acıbadem yoğun bakım için günlük 10 bin talep ediyordu sen herhangi bir şey ödedin mi?
Valla sırf o yüzden vazgeçtim Yeditepede doğuracağım. Girmese bile sırf para almak için sokarlarYoğun bakım hizmeti zaten doğum ücreti içinde. Şikayette bulunsanız o para geri iade olur. Ticarete çevirmişler iyicene
Canım hiç endişe etme bebeğin çıktıktan sonra emdiçe sütün çoğalacak ne kadar çok emerse o kadar çok süt gelir sütü arttırmanın en iyi en önemli yolu çocuğun emmesi emzirmekten başka daha iyi bir yol bilmiyorumEvet sıcak su ile yıkıyorum bende sağımdan önce. 20-25 dk tutuyorum iki memeye. Hemşireler 3 saatte bir 15 er dk dediydi ama 20 yi geçiyorum her seferinde şuan çıkan süt ztn oğluma yetiyor ama arttırmam lazım taburcu olunca çünkü daha çok beslenme ihtiyacı olacak midesi büyüdükçe. 5 ml ile besliyorlar şuan 3 saatte bir. minnak midesi. Büyücek inşallah pehlivan gibi olcak oğlum.