• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Çok tesekkür ederim. güzel geçti çok şükür. toplanmalari söyledim ama içeride herşey yolunda 2 hafta daha dayanman gerekiyor dedi doktorum. en azından 37.haftayi görelim dedi..Bu arada Ben 18.haftadan beri progestan ve nidicard içiyorum.
çok sevindim güzel geçmesine :KK200: inşaLLAH doktorun dedıgı kadar durur saglıkla kavusursunuz . Rabbim yardımcınız olsun:KK200:

Kızlar benim yine kasılmalarım var acilden burda yenidoğan yoğum bakımı yok diye yakın olan başka bi ile yönlendirdiler yoldayız şimdi uyanık olan varsa dua edermisiniz kasılmalarım dursun.
gece gormemıstım mesajını inşaLLAH durmustur kasılmaların. ne durumdasın canım?

Gittiğim acilde serum verdiler boş içine ilaç falan koyulmamış bi serumdu. Fayda etmedi doktor bu durdurmadı başkada yapabileceğim bişey yok dedi gideceğiniz hastanede de bişey yapamazlar ama en azından doğum olursa yoğun bakım var orda aynı hastanede olursunuz dedi. Ya doktora çok gıcık oldum bize o kadar kötü açıklamalar yaptı ki enfeksiyonum var diyorum bi tahlil istemedi ne bi ultrasonla baktı ne açıklık kontrolü yaptı. Buna rağmen yok bebeğini alır götürürler sen burda kalırsın ayrı kalırsınız falan kötü kötü konuştu ben daha çok stres oldum
Canım allah yardımcın olsun naptınız? Ne durumdasınız allah yardımcınız olsun en hayırlısı neyse o olsun
Gebeliği bende ileride olan anneler, sağ bacağım inanılmaz ağrıyor komple kalçadan aşağıya doğru. Arada belime de ağrı vuruyor. Bu ağrıyı adet olduğumda da çekerdim.Romatizma desem değil sızı şeklinde sürekli bir ağrı.2den beri uyumuyorum çift kat pijama giydim sıcak iyi gelir diye. Kıvranıyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı normal mi bu ağrı ne ağrısı böyle 🥺 ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz
Benim de oluyordu, 30'lu haftaların başında magnezyuma başladım şu an genel olarak azaldı

Kadın doğumcum basur için genel cerraha git dedi gittim.Bende meme ucu gibi çıkmış dışarı. Dr bi merhem bir de fitil verdi aynı saatte acısı geçti. ilaçlar uyuşturdu mu naptı bilmiyorum çok iyi geldi. Sen de bekleme genel cerraha git bebeklerimiz gelmeden bizim kaportayı düzeltmemiz lazım 🙂 sütünü de 2 saati geçirmeden sağ ki çoğalsın ben alarmla yaşıyorum kaçırmayayım diye. Tek çare çoğalsın diye 2 saatte bir 20 şer dk sağmak. @dhn sen de canim süt gelmese de 20 dk sağmak gerekiyormuş ki beyin süt yetmiyor süt üretmeliyim demeliymiş. Bide sağımdan önce sıcak duşta göğüslerinize msj yapın süt insin çook işe yarıyor çıkınca da sağarsınız.
Evet sıcak su ile yıkıyorum bende sağımdan önce. 20-25 dk tutuyorum iki memeye. Hemşireler 3 saatte bir 15 er dk dediydi ama 20 yi geçiyorum her seferinde 👍🏻 şuan çıkan süt ztn oğluma yetiyor ama arttırmam lazım taburcu olunca çünkü daha çok beslenme ihtiyacı olacak midesi büyüdükçe. 5 ml ile besliyorlar şuan 3 saatte bir. 🥹 minnak midesi. Büyücek inşallah pehlivan gibi olcak oğlum. 🩵

Evet sıcak su ile yıkıyorum bende sağımdan önce. 20-25 dk tutuyorum iki memeye. Hemşireler 3 saatte bir 15 er dk dediydi ama 20 yi geçiyorum her seferinde 👍🏻 şuan çıkan süt ztn oğluma yetiyor ama arttırmam lazım taburcu olunca çünkü daha çok beslenme ihtiyacı olacak midesi büyüdükçe. 5 ml ile besliyorlar şuan 3 saatte bir. 🥹 minnak midesi. Büyücek inşallah pehlivan gibi olcak oğlum. 🩵
Minnacık midesini yerim. O emdikçe çoğalır sütün. Zaten erken doğum olup küçük bebeklerde doktor mama takviyesi yaptırıyor. Daha sonra anne sütü yeterliyse bırakıolar mamayı.

Kızlar acıbademin hastane listesi , ihtiyac olan varsa diye attım, acıbademde sezeryan sonrası 2 gece mi kalınıyor , tek gece mi , bilen var mı

Eklentiler

• IMG_3415.png
    IMG_3415.png
    244,3 KB · Görüntüleme: 79
Benim de oluyordu, 30'lu haftaların başında magnezyuma başladım şu an genel olarak azaldı
Ben 20li haftalardan beri içiyorum ama şu sıralar günde 2 ye çıkardım. İnşallah geçer 🥺🥺 ve umarım benimde azalır. Resmen bacak ağrısı uyutmadı beni 🥺🥺

Kızlar acıbademin hastane listesi , ihtiyac olan varsa diye attım, acıbademde sezeryan sonrası 2 gece mi kalınıyor , tek gece mi , bilen var mı
Canım ben Bursa Acıbadem de doğum yaptım. Sezaryen de iki gece kalınıyor. Benim bir gece önden yatış acilden yapıldığı için 3 gece kalmış oldum.

Kızlar 27 mm servikal uzunluk nasıl sizce 35. Hafta için bebiş iki üç hafta daha bekler mi acaba

Canım acıbadem bana 2 gece dedi ki bana mantıklı geldi sonuçta ameliyat. Ama ist benim bir arkadaşım başka hastanede 2. Gün kendi isteğiyle çıktı
Kızlar 27 mm servikal uzunluk nasıl sizce 35. Hafta için bebiş iki üç hafta daha bekler mi acaba
Valla benim 2 hafta önce 30 idi ve doktor çok iyi demişti 34. Haftada. bence 35 27 iyi gibi bir yorum yaptı mı doktor?

Benim arkadasımda burda baska bi hastanede dogum yapacak sezeryana bir gece demişler de benim de aklım karıstı
ben hem özelde dogum yaptım hem devlette . ıkısınde de 1 gece kaldım . sanırım anne ve bebekte bır sıkıntı olmazsa bır gece de cıkılabılıyor. gerci hastanelerin prosedurlerı de farklı olabılır .

Bursa Acıbademden aldığım bilgiyi de paylaşayım sizle. Burda da yazıyor sezaryen 2 gece diye. Ne hizmetler var hepsi yazıyor. Gerçektende yazan herşeyi fazlasıyla yapıyorlar. 👍🏻

Eklentiler

• IMG_4077.jpeg
    IMG_4077.jpeg
    410,4 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_4078.jpeg
    IMG_4078.jpeg
    360,3 KB · Görüntüleme: 58
Gittiğim acilde serum verdiler boş içine ilaç falan koyulmamış bi serumdu. Fayda etmedi doktor bu durdurmadı başkada yapabileceğim bişey yok dedi gideceğiniz hastanede de bişey yapamazlar ama en azından doğum olursa yoğun bakım var orda aynı hastanede olursunuz dedi. Ya doktora çok gıcık oldum bize o kadar kötü açıklamalar yaptı ki enfeksiyonum var diyorum bi tahlil istemedi ne bi ultrasonla baktı ne açıklık kontrolü yaptı. Buna rağmen yok bebeğini alır götürürler sen burda kalırsın ayrı kalırsınız falan kötü kötü konuştu ben daha çok stres oldum
Ne durumdasın ne yaptın merak ediyoruz 🧐

Kızlar ben anca telefonu elime alabildim akşamdan beri rezil olduk. Geçen sefer yatış veren doktora geldim yine yatış verdi Saat öğleye doğru yatış yapıldı işte şimdi serum falan yiyorum. Sancılar en son 80lere dayandı ama açılma yok inşallah durur kasılmalar

Kızlar ben anca telefonu elime alabildim akşamdan beri rezil olduk. Geçen sefer yatış veren doktora geldim yine yatış verdi Saat öğleye doğru yatış yapıldı işte şimdi serum falan yiyorum. Sancılar en son 80lere dayandı ama açılma yok inşallah durur kasılmalar
İnşallah canım aklımız sende. Ereğli’de yenidoğan yoğun bakımı yok mu? Başka bir ile gönderdiler yazmıştın. Echomarda var diye biliyorum ben

Back