• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Benim de aynı şekilde oldu ya kafama çok takıyorum hatta nasıl geçecek diye 😟
Benimde 😢 koltukaltı beyazlatıcı kremler var ama ne kadar etkili güvenilir denemedim henüz ilerde araştırma yapabiliriz yada lazer vs ile renk aciyolar belki hamilelik hormonları gidince normale döner

Canim sanirim idrar yolu enf ya da usutmeden de oluyor olabilir ya da regl zamanim mi geldi o zaman da agriyormus seker konusunda endiselenme yaa bi cok kiside oluyormus yediklerimize dikkat ettikten sonra birsey olmaz ☺️🤗
Ben de yoktu enfeksiyon falan. Benim kesin arada yalancı kasılma oluyor işte

Benimde 😢 koltukaltı beyazlatıcı kremler var ama ne kadar etkili güvenilir denemedim henüz ilerde araştırma yapabiliriz yada lazer vs ile renk aciyolar belki hamilelik hormonları gidince normale döner
İnşallah döner eski haline hamile çok güzel ama değişen şeyler kötü 😟🥲

Hamilelikten kaynaklı o kararmalar kızlar sonrasında geçiyor takmayın kafaya 🫠 benim 3. Gebeligim özellikle ilk gebeligimse yüzüm bile kapkara lekelerle doldu sonra geçti hemen

Kızlar bugün sabaha kadar mide yanmasından yatamadım. Günlerdir hatta bir aydır hastalıktan yatamıyorum zaten iki gündür ilaç rahatlattı biraz ama bu geceki mide yanması beni mahvetti asla uyuyamadım kalkıyorum oturuyorum olmuyor oturur pozisyonda uyumaya çalışıyorum olmuyor evde dolandım dolandım dolandım olmuyor. Gece yarısı sade maden suyu içtim olmuyor. Ya midemden boğazıma ateş topu çıkıyor sanki gözlerim ayrılıyor. Son trimester şanıyla devam ediyor. Sabah korkumdan sadece muz yiyebildim hala tam geçmiş değil. Yulaf yicem şimdi umarım geçer ya bir şey yemeye korkuyorum artık

Kızlar bugün sabaha kadar mide yanmasından yatamadım. Günlerdir hatta bir aydır hastalıktan yatamıyorum zaten iki gündür ilaç rahatlattı biraz ama bu geceki mide yanması beni mahvetti asla uyuyamadım kalkıyorum oturuyorum olmuyor oturur pozisyonda uyumaya çalışıyorum olmuyor evde dolandım dolandım dolandım olmuyor. Gece yarısı sade maden suyu içtim olmuyor. Ya midemden boğazıma ateş topu çıkıyor sanki gözlerim ayrılıyor. Son trimester şanıyla devam ediyor. Sabah korkumdan sadece muz yiyebildim hala tam geçmiş değil. Yulaf yicem şimdi umarım geçer ya bir şey yemeye korkuyorum artık
Bu yangından çoğumuz muzdaribiz her ay farklı sıkıntılarla cebelleşerek ilerliyoruz resmen hiçbir gün rahat geçmiyor 🙂

Ay evet ya çok kötü ilk gebeliğimde bunu yaşadığımı hiç hatırlamıyorum yanıyorum resmen bende çok fena bir de tiksintilerim mide bulantılarım da tamamen geçmedi benim eskis gibi değil ama yine de dalgalanmalarım devam ediyor son 2 ay diye gidiyoruz bakalım ☺️😃

Olabilir canim ben enfeksiyondan pek kurtulamadim
Bugün dr ile görüştüm enfeksiyon için. korkacak bi durum yok bu vakitten sonra. enfeksiyonun bebeğe zarar verecek zamanları geçti gitti dedi. bundan sonra enfeksiyon sana zarar verir sadece bebekle ilgili bi korkun olmasın dedi. idrar tahlili verdim tekrar bende

Ay evet ya çok kötü ilk gebeliğimde bunu yaşadığımı hiç hatırlamıyorum yanıyorum resmen bende çok fena bir de tiksintilerim mide bulantılarım da tamamen geçmedi benim eskis gibi değil ama yine de dalgalanmalarım devam ediyor son 2 ay diye gidiyoruz bakalım ☺️😃
İlk gebeliğimde olmadı aynen bunda mide yanması yaşıyorum bulantı tiksinme vs olmadı ama yanma var çok kötü Allah yardımcımız olsun 🥲

Back