• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bu arada ilk denemem geçen yıldı embriyo olusmadığı icin transfer bile yaşayamadım... Bu yıl eşim tedavi oldu azo spermden oligo sperme döndü..Transferim 2 adet blastokist yani 5. Gün embriyosu 22 eylülde gerçekleşti 1 ekimde ilk testim 174 3ekimde 2. Testim 516 çıkt.ı ilk ultrason tarihim 11 ekim.İkizlerim inşallah tutmuştur tek dileğim ikisini de sağlıkla kucağıma almak!

değerlerin çok güzel cnm inşallah ikiside senle.. hayırlı olsun

kızlar günaydın bu sabah çok fazla midem bulanıyor:KK43: ne yapsam fayda etmedii
Canim mide tuttumu malesef hic bisi fayda etmiyor... Ben akapunktur tedavilerini bile arastirip sol bilegimden dort parmak uzerine masaja kadar her yolu denedim. Olmadi olmadi.. 18. hafta birince bulantilar da bitti.. Doktorum 4 mg lik zofran vermisti bir tek o iyi geliyodu. Ama ilac almama ragmen hep kustum.. Bi de ilac almasam hastanelerde surunurdum kesin. Sen de bir sor istersen doktorun ilac verirse bu donemde yardimci olur. Cunku uzayabiliyor. Benim 11 hafta boyunca 24 saat surduu valla. Cok zor bisi... Ama geciyor ve keyifli bir doneme giriyosunn... Bulantin bitiyo ve bebegini hissetmeye basliyosunn... Allah baska dert vermesin. Bulanti normal bisi sonucta...

Canim mide tuttumu malesef hic bisi fayda etmiyor... Ben akapunktur tedavilerini bile arastirip sol bilegimden dort parmak uzerine masaja kadar her yolu denedim. Olmadi olmadi.. 18. hafta birince bulantilar da bitti.. Doktorum 4 mg lik zofran vermisti bir tek o iyi geliyodu. Ama ilac almama ragmen hep kustum.. Bi de ilac almasam hastanelerde surunurdum kesin. Sen de bir sor istersen doktorun ilac verirse bu donemde yardimci olur. Cunku uzayabiliyor. Benim 11 hafta boyunca 24 saat surduu valla. Cok zor bisi... Ama geciyor ve keyifli bir doneme giriyosunn... Bulantin bitiyo ve bebegini hissetmeye basliyosunn... Allah baska dert vermesin. Bulanti normal bisi sonucta...

sağol canım, çevremde normal yolla gebe kalan çok arkadaş var işyerinde ne baş ağrısı nede mide bulantısı çekiyorlar son hızla hayatlarına devam ediyorlar.. bu iş biraz bünyeye bakıyor galiba.. 8 ekimde tüp bebek doktorumla randevum var soracağım ama doktorda bolcana olsun daha iyi diyor:)
13 ekimdede doğuma kadar takiplerimi yapacak doğum doktoruma geçeceğim bakalım o ne diyecek..
leblebi ve çubuk kraker yemekten helak oldum:)) inşallah canım bende senin gibi bebeğimi hissettiğim süreçleri görürüm..

Herkese iyi bayramlar.
İnşallah 2015 te bende meleğimi kucağıma alabilirim , ama bunun için daha çok erken.
Transfer sonrası 16. günüm , OHSS geliştiği için hastanede yatıyorum , beta HCG nazlı yükseliyor. Bakacağız artık...
Herkese iyi günler , sağlıklı gebelikler dilerim.

Herkese iyi bayramlar.
İnşallah 2015 te bende meleğimi kucağıma alabilirim , ama bunun için daha çok erken.
Transfer sonrası 16. günüm , OHSS geliştiği için hastanede yatıyorum , beta HCG nazlı yükseliyor. Bakacağız artık...
Ohss nedir ılkkez duydum inşallah yükselmeye de devam eder hayırlı olsun şimdiden

Herkese iyi bayramlar.
,Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede iyileşirsin. Bebeğinde göbişinde sağlıkla büyüsün inşallah :KK25:

Herkese iyi bayramlar.
rabbim şifa versin bebegin sımsıkı tutunsun canmm cok gecmis olsun

sağol canım, çevremde normal yolla gebe kalan çok arkadaş var işyerinde ne baş ağrısı nede mide bulantısı çekiyorlar son hızla hayatlarına devam ediyorlar.. bu iş biraz bünyeye bakıyor galiba.. 8 ekimde tüp bebek doktorumla randevum var soracağım ama doktorda bolcana olsun daha iyi diyor:)
13 ekimdede doğuma kadar takiplerimi yapacak doğum doktoruma geçeceğim bakalım o ne diyecek..
leblebi ve çubuk kraker yemekten helak oldum:)) inşallah canım bende senin gibi bebeğimi hissettiğim süreçleri görürüm..
Ben de beyaz peynir ve krakerden fenalik gecirmistimmm.... Hala da peynir pek yemiyorumm, tostla yasadim 11 haftaa... Kesinlikle bunye meselesi cnm. Bir de doktor ayda bir gidince bulantilar bana bebegim iyi ve burda dedittiriyorduu...

YY, post: 37195582, member: 327472"]canım değerlerin cok güzel masallah bence bir kere daha yaptırmana gerek yok 3 kez yeterli..
bizde keseyi 11 ekimde görücez heyecanla bekliyoruz valla..[/QUOTE]
Tesekkurler canim.inşallah sen de sağ salim görürsün keseyi ya da keseleri:)

Kizlar bu topik cok iyi oldu. Cantacim saol.diger arkadaslarin yanında hamilelikten pek bahsedemiyodum (ister istemez üzülürler :(rabbim bi an önce bekelyen herkese evlat nasip etsin) bende ki durum şöyle; istahim azaldi, kokular inanilmaz keskin, siskinlik var,sabah uykum kalmadi saga sola dönüp duruyorum...

Kizlaarrr benim değerler fazla mi yükseliyor?9.gün 98.50,11.gün 280,13.gün yani bugun 649.3 embriyo transfer edilmişti.doktor 13 unde gel keseye bakalim dedi,sizce değerleri iki gün sonra tekrar olctureyim mi?
masallah degerlerin cok guzel canmm rabbim kucagımıza almayı nasip etsin :)
Kizlar bu topik cok iyi oldu. Cantacim saol.diger arkadaslarin yanında hamilelikten pek bahsedemiyodum (ister istemez üzülürler :KK43:rabbim bi an önce bekelyen herkese evlat nasip etsin) bende ki durum şöyle; istahim azaldi, kokular inanilmaz keskin, siskinlik var,sabah uykum kalmadi saga sola dönüp duruyorum...
amin insallah.. evet orda bizim konusmalarımızdan uzulebilirler rabbim tez vakitte onlarada nasip etsin :)

Ben de beyaz peynir ve krakerden fenalik gecirmistimmm.... Hala da peynir pek yemiyorumm, tostla yasadim 11 haftaa... Kesinlikle bunye meselesi cnm. Bir de doktor ayda bir gidince bulantilar bana bebegim iyi ve burda dedittiriyorduu...

:)) bende 1 aydır hemen hemen hergün tost yiyorum
sağol cnm verdiğin bilgiler için..

Kizlaarrr benim değerler fazla mi yükseliyor?9.gün 98.50,11.gün 280,13.gün yani bugun 649.3 embriyo transfer edilmişti.doktor 13 unde gel keseye bakalim dedi,sizce değerleri iki gün sonra tekrar olctureyim mi?

cnm doktorun sana yakınsa rahat gidebiliyorsan, 2 gün sonraki değerinlede keseyi görebilirsiniz..

Back
X