• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Prlotulon ignesinden persembe günü vuruldum ona ragmen geliyor. Bazen cok gucluyum,bazen hic takatim yok. Kasikta hassasiyette hissediyorum (adet günüm yaklaşmış gibi) korktum yaaa :KK43: inşallah bisey olmazzz
bende ikinci iğneyi oldum geliyor ara ara drum et parçası gelmediği sürece korkma düşük yapsan hissedersin dedi bende cuma gideceğim konturole hayırlısı inşallah bir şey olmaz

Merhaba arkadaşlar topiğimi hayırlı olsun çok güzel olmuş allahın izniyle bende seneye anne olucam. Şu anda hiç bi değişiklik yok. Sadece bu crinone jel arada bir koyu kahverengi şekilde geliyor sizde de oluyormu bu perşembe kese yi gömek için gideceğim inşallah her şey yolundadır

Merhaba arkadaşlar topiğimi hayırlı olsun çok güzel olmuş allahın izniyle bende seneye anne olucam. Şu anda hiç bi değişiklik yok. Sadece bu crinone jel arada bir koyu kahverengi şekilde geliyor sizde de oluyormu bu perşembe kese yi gömek için gideceğim inşallah her şey yolundadır
merhaba canm :) bende carsamba gidicem aslinda kan tahlilleri icin gidiyorum ama bi baktırcam doktora olusmus mu cok heyecanlıyım sende ne gibi belirtiler var bende sabahları midem bulanirgibi oluyor akintim artti suan boyle :)

merhaba canm :) bende carsamba gidicem aslinda kan tahlilleri icin gidiyorum ama bi baktırcam doktora olusmus mu cok heyecanlıyım sende ne gibi belirtiler var bende sabahları midem bulanirgibi oluyor akintim artti suan boyle :)
Akıntı bendede yoğun şekilde var bulantı hiç yok nerdeyse. Aslında doktorun Çarşamba çağırdı görünür dedi ben bir gün daha bekleyecem onun dışında bir sabah jel geldi yine koyu renk ama bu sefer endişelenmedim doktor NORMAL dedi. Ya ide bayrama denk geldik ister İsteme iş yapıyorum misafirlerim çok oluyor herkese söylemedim rabbim korusun bebeklerimizi

Akıntı bendede yoğun şekilde var bulantı hiç yok nerdeyse. Aslında doktorun Çarşamba çağırdı görünür dedi ben bir gün daha bekleyecem onun dışında bir sabah jel geldi yine koyu renk ama bu sefer endişelenmedim doktor NORMAL dedi. Ya ide bayrama denk geldik ister İsteme iş yapıyorum misafirlerim çok oluyor herkese söylemedim rabbim korusun bebeklerimizi
insallahkeseciklerimizi pıt pıtları duarız :)

kızlar dün hamile t-shırtü ve hamile taytı aldım.. daha çok erken belki ama zaten yıllarca bekledik dayanamadım aldım..
t-shırt biraz bol geldi ama üzerindeki yumurtadan çıkan bebek resmi çok hoş:)) ilk kez eşimle alış verişte tartışmadık ve beni durdurmaya çalışmadı.. anneliğin her aşaması güzelmiş..

kızlar dün hamile t-shırtü ve hamile taytı aldım.. daha çok erken belki ama zaten yıllarca bekledik dayanamadım aldım..
t-shırt biraz bol geldi ama üzerindeki yumurtadan çıkan bebek resmi çok hoş:)) ilk kez eşimle alış verişte tartışmadık ve beni durdurmaya çalışmadı.. anneliğin her aşaması güzelmiş..
çok iyi yaptın ben şimdilik hastane hariç hiçbir yere çıkmadım çıksam ilk işim kendime ve bebeğime ilklerimizi alacağım çok erken de olsa 3 yıl bunun hayalini kurdum rabbim yaşatsın inşallah

çok iyi yaptın ben şimdilik hastane hariç hiçbir yere çıkmadım çıksam ilk işim kendime ve bebeğime ilklerimizi alacağım çok erken de olsa 3 yıl bunun hayalini kurdum rabbim yaşatsın inşallah

:)) bende 8 haftadır hastane hariç ilk kez dün dışarı çıktım.. çok iyi geldi.. canım ilklerini gönlünce almanı dilerim..

Merhaba kızlar...

Bende 15. Gündeyim. Değerim 183.98 olmuş. Bendeki belirtiler göğüsler oldukça ağrılı. Yatakta dönerken özellikle çok ağrıyor. birde yatağa girdiğimde çok fena bel ağrım oluyor. Aniden çok acıkıyorum. Birde ara ara ağzımda acı bir tat oluşuyor. Ne güzel değilmi tatsızda olsa böyle belirtileri hissetmek. Mutluk veriyor. Yavrularımız ben burdayım diye bize haber veriyor. :KK54:

Slm kislar buRaya taSinmisiz
Yeni tocimiz hayirli ugurlu oLsun hep guzel seylerimizi paylaSalim inSallah
Bnm nihayet beklenen randevu gunum geLdi
Bebisimizi goRduk masallah suphanallah sag taraftaydi ellerini ayaklarini kalbini gosTerdi doktor
Allahimmm mucize bu oLsa gerek
Rabbim sag saglim kucagimiza almayi naSip etSin insallah
Sizler nasiLsiniz nasil gidior hamilelikleriniz

Merhaba kızlar...

Bende 15. Gündeyim. Değerim 183.98 olmuş. Bendeki belirtiler göğüsler oldukça ağrılı. Yatakta dönerken özellikle çok ağrıyor. birde yatağa girdiğimde çok fena bel ağrım oluyor. Aniden çok acıkıyorum. Birde ara ara ağzımda acı bir tat oluşuyor. Ne güzel değilmi tatsızda olsa böyle belirtileri hissetmek. Mutluk veriyor. Yavrularımız ben burdayım diye bize haber veriyor. :KK54:
Hayirli oLsun arkadasim asiL belirtiler testten sonRa baslior inan bana
Allahim kucagina almayi naSip etsin sag saglim

Merhaba kızlar...

hoş geldin canım inşallah sağ salim kavuşuruz bebeklerimize. şu belirti işi ne zor ya olsa dert olmasa dert bende şimdilik akıntı hariç hiç bi belirti yok ben de istiyorum ki bulantı olsun aşerme yeme hissi vs.. ama olursa fazla da olmasın:KK45:

EnSucum beni hatirladin mi taaa maRttan
Hayirli ugurlu oLsun cnm seni surekli takip ediordum hep dualarimdaydin
Cok sukur masallah bebisine
Ayni sorun bende de var ben almak iStiorum eSim kizio bole esprili tisortler taytlar falan ama yok biraz daha buyuyelim dio
Allahim kocaman gobuslu gunlerimizi gormeyide nasip etSin insallah
Bnmde ikinci denememde geldi bebuscanim annesine insallah bir omur bitakmaz beni
Her daim dualarimdasiniz

Back