• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ensu ensu Aaa bu kadar erken gorulur mu kese canim?doktor niye bana 13unde gel dedi ki o zaman?e ben baska kadim dogumcuya gideyim o zaman

canım genelde zaten 10-15 gün sonra çağırıyorlarki kese ile kalp atışıda duyulsun diye..
ama normalde sadece kese 1200 beta hcg den sonra görülüyor..

eski ekibi topladık haaa.....muhteşem...bende burdayım artık.valla nick leri ezberlemişiz resmen.sanki altın günü yapıyoruz.benimde 6.haftammış bu hafta.iki kesemiz var,biri dolubiri geriden geliyor,bayramsonu oda dolumu boşmu görcez.bayram sonu kalp atışları için gidicez.diğer topikte üzülen arkadaşları görünce çok kötü oluyodum.iyi düşünmüşsünüz topiği....allaha emanet olun.iyi bayramlar.allahım isteyen herkesi anne yapsın,kucağını boş bırakmasın.bizlerede sıkıntı,üzüntü,gözyaşı döktürmesin.

kızlar sanki rahim yerinden çıkacakmış gibi bi ağrım var normal midir sizce:KK64: ara ara keskin bi şekilde gelip gidiyo... iki gündür tek hissettiğim ağrı bu:KK34:
az önce bildiğin çığlık attım.yerimden kalkamadım.bişeyler batırıyolar gibiydi sanki.rahimde ağrı ....dayanıyorum valla.

ayy inşallah öyledir canımm ikinci kan testim fena değildi ama hala korkuyorum ve biliyorum ki bu korku Rabbim nasip ederde bebişimi kucağıma alırsam ancak gececek :KK5:
aynen canmm :) benime yarın misafirim gelcek ne yapcam bilmiyorum :(

aynen canmm :) benime yarın misafirim gelcek ne yapcam bilmiyorum :KK43:
canım benim ağır ağır yavaş hareketlerle yap işlerini.:) ben transferden sonra misafir ağırladım 6 kişi geldiler bi de 2 tane bebe vardı. önemli olan hareketlerine dikkat etmen bence... kolay gelsin şimdiden :KK5:

canım benim ağır ağır yavaş hareketlerle yap işlerini.:) ben transferden sonra misafir ağırladım 6 kişi geldiler bi de 2 tane bebe vardı. önemli olan hareketlerine dikkat etmen bence... kolay gelsin şimdiden :KK5:
esim yardım eder ne yapalım bide grip oldum hapsırıyorum nette bebege zarar vermez diye okudum ama insan yine panik oluyor :)

Ee benimde bu topige transfer zamanim gelmisti:) Merhaba hanimlar hemen sorularimada baslayayim dun kahverengi akinti geldi benden hic boyle bir sey yasayaniniz oldumu cok teleslandim ama bir saat sonra kesildi neyseki
Birde troid rahatsizligi olan varmi icinizde
Benim tsh cok dusuk doktor pekte onemsemedi ama ben 8 yildir troid hastasiyim bu konuda fikir verecek arkadas varmi
Ayrica herkese hayirli bayramlar

Ee benimde bu topige transfer zamanim gelmisti:) Merhaba hanimlar hemen sorularimada baslayayim dun kahverengi akinti geldi benden hic boyle bir sey yasayaniniz oldumu cok teleslandim ama bir saat sonra kesildi neyseki
Birde troid rahatsizligi olan varmi icinizde
Benim tsh cok dusuk doktor pekte onemsemedi ama ben 8 yildir troid hastasiyim bu konuda fikir verecek arkadas varmi
Ayrica herkese hayirli bayramlar
korkma benden hem kırmızı hem kahveli geldi hemen dr gitik bebek iyi dedi bazı kadınlarda oluyor böyle şeyler dedi ama lekenin geldiğini bildir belki iğne filan verir bana verdiler çünkü

Kızlar selam bugün gün içerisinde farklı zamanlarda 2 Türk kahvesi içmek zorunda kaldım inşallah bişey olmaz sonrada kafama taktım yaa! 11 ekimde kese görmeye gideceğiz...
inşallah bir şey olmaz bende arada 1 fincan içiyorum çayıda açık iç arkadaşım demli çay çarpıntı yapabilir

Günaydin kizlar.. iyice sinirlerim bozuldu dun bugün yine lekeler gelmeue başladı. Bu bebek durmicak galiba hafif kasik agrilarimda oluyor aglicam vala artik zor tutuyorum kendimo başıma agrilar girdiii :-(((

Günaydin kizlar.. iyice sinirlerim bozuldu dun bugün yine lekeler gelmeue başladı. Bu bebek durmicak galiba hafif kasik agrilarimda oluyor aglicam vala artik zor tutuyorum kendimo başıma agrilar girdiii :-(((
sakin ol stresten daha çok gelir dr unu ara sor belki iğne filan verir benim 29 unda pazar gecesi başladı kıp kırmızı bir hafta ara ara geliyor kırmızı kahveli sabah iki damla yine kahveli geldi bana 5 günde bir prlotulon diye iğne verdi düşük önleyici bence sende dr unu ara haber ver durumunu anlat

sakin ol stresten daha çok gelir dr unu ara sor belki iğne filan verir benim 29 unda pazar gecesi başladı kıp kırmızı bir hafta ara ara geliyor kırmızı kahveli sabah iki damla yine kahveli geldi bana 5 günde bir prlotulon diye iğne verdi düşük önleyici bence sende dr unu ara haber ver durumunu anlat

Prlotulon ignesinden persembe günü vuruldum ona ragmen geliyor. Bazen cok gucluyum,bazen hic takatim yok. Kasikta hassasiyette hissediyorum (adet günüm yaklaşmış gibi) korktum yaaa :( inşallah bisey olmazzz

Back