• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Benim de daha az ara ara ağrı oluyor ama geçiyor. Bugün biraz başım dönmeye başladı sanırım tansiynum düşüyor olabilir. Ne zaman ayağa kalksam başım dönüyor.
senınkı ne kadarlık olmustu canm ? hcg kac cıktı...

Amin amiiiin cümlemizinkini inşallah Can'ım benimmm
canm bu bilgileri bi daha yazar mısın sana zahmet :) kaçıncı çocuk ? yaş ? ve kaçıncı deneme sonucu oldu ? :) ve bebişin tahminen doğacağı tarih ? :)

keselerı görnünüz mü kızlar 5 haftanın dolmasını mı beklemelıyım ?

canm bu bilgileri bi daha yazar mısın sana zahmet :) kaçıncı çocuk ? yaş ? ve kaçıncı deneme sonucu oldu ? :) ve bebişin tahminen doğacağı tarih ? :)
Canımm tabiki yazıyım 28 yaş 1.5 yıllık deneme ilk çocuk ama tahmini doğum tarihini yarın doktordan öğrenirim umarım çünkü pko var adet düzensizliği var büyük ihtimalle geç döllenme oldu

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bi sorum olacaktı. Keseyi alttan ultrasonla mı gördünüz acaba.

Sevgili anne adayları keseyi gördüğünüzde bhcg değeriniz kaç çıkmıştı acaba çok merak ediyorum

Küçük olduğu iduslk haftalar karından görünmüyo demişlerdi o yuzden sordum.. Allah sağ salim kucağınıza aldırsın :)
Amiin can hepimiz icin insallah.Bende cok sasirdim daha once dsuk yapmstm o cok gec gozuktu netten baktim 5haftada diyor zaten kucukti ama sasirdim insallah normaldir ☺

Amiin can hepimiz icin insallah.Bende cok sasirdim daha once dsuk yapmstm o cok gec gozuktu netten baktim 5haftada diyor zaten kucukti ama sasirdim insallah normaldir ☺
Normaldir inşallah merak etme. Bu heyecanlı günler bile bi başka güzel :)

Back