- 11 Şubat 2015
- 1.048
- 608
- 123
senınkı ne kadarlık olmustu canm ? hcg kac cıktı...Benim de daha az ara ara ağrı oluyor ama geçiyor. Bugün biraz başım dönmeye başladı sanırım tansiynum düşüyor olabilir. Ne zaman ayağa kalksam başım dönüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senınkı ne kadarlık olmustu canm ? hcg kac cıktı...Benim de daha az ara ara ağrı oluyor ama geçiyor. Bugün biraz başım dönmeye başladı sanırım tansiynum düşüyor olabilir. Ne zaman ayağa kalksam başım dönüyor.
canm bu bilgileri bi daha yazar mısın sana zahmet :) kaçıncı çocuk ? yaş ? ve kaçıncı deneme sonucu oldu ? :) ve bebişin tahminen doğacağı tarih ? :)Amin amiiiin cümlemizinkini inşallah Can'ım benimmm
ilk bebgm olacak ALLAH izin verirse canım yaşım 23 15. ayda tutturdk :)meraba bayanlar kaçıncı çocuk ? yaşınız ? ve kaçıncı deneme sonucu oldu ? bu soruların cevabını yazarsanız ilk sayfanın girişine liste yapıcam
benm yas 23 canm 15. ayda oldu bebısımz cok betlettı o yuzdn cok heycanlyz :)Benim de ilk bebiş .
Yaşım 26.
Denemede 2. ayımız :)
peki tahminen doğacağı tarih ? :)benm yas 23 canm 15. ayda oldu bebısımz cok betlettı o yuzdn cok heycanlyz :)
Biz gördük canım 4 + 3 te :).keselerı görnünüz mü kızlar 5 haftanın dolmasını mı beklemelıyım ?
aa ewt solemıstın unttm :)Biz gördük canım 4 + 3 te :).
Canımm tabiki yazıyım 28 yaş 1.5 yıllık deneme ilk çocuk ama tahmini doğum tarihini yarın doktordan öğrenirim umarım çünkü pko var adet düzensizliği var büyük ihtimalle geç döllenme olducanm bu bilgileri bi daha yazar mısın sana zahmet :) kaçıncı çocuk ? yaş ? ve kaçıncı deneme sonucu oldu ? :) ve bebişin tahminen doğacağı tarih ? :)
benimde öyle oldu endişelerim var ama annelik duygusu şimdiden yerleşti bazen aşırı endişelensemde genellikle sabırsızlanırken buluyorum kendimibende bugün hamile olduğumu öğrendim. bebeğim bize süpriz yaptı hiç aklımızda yokken birde ortaya çıkıverdi
Ben gecen hafta gordum keseyi 1aralikta doktor 4haftaalik dedi 4haftada gozukmesi normalmi sizce kizlar ?Sevgili anne adayları keseyi gördüğünüzde bhcg değeriniz kaç çıkmıştı acaba çok merak ediyorum
Bhcg testi yapmış mıydınBen gecen hafta gordum keseyi 1aralikta doktor 4haftaalik dedi 4haftada gozukmesi normalmi sizce kizlar ?
26kasimda yaptirdim 894cikmisti canim sonra 1aralikta gittim keseyi gordu 4haftalik dedi dsha once 1dusuk 1kimyasal yasadim endiseleniyorumBhcg testi yapmış mıydın
Keseyi alttan ultrasonla mı gördünüz acaba?Ben gecen hafta gordum keseyi 1aralikta doktor 4haftaalik dedi 4haftada gozukmesi normalmi sizce kizlar ?
Yok hayir karindan gordu 16sinda kalp atisi icin cagirdiKeseyi alttan ultrasonla mı gördünüz acaba?
Küçük olduğu için ilk haftalar karından görünmüyo demişlerdi o yuzden sordum.. Allah sağ salim kucağınıza aldırsın :)Yok hayir karindan gordu 16sinda kalp atisi icin cagirdi
Amiin can hepimiz icin insallah.Bende cok sasirdim daha once dsuk yapmstm o cok gec gozuktu netten baktim 5haftada diyor zaten kucukti ama sasirdim insallah normaldir ☺Küçük olduğu iduslk haftalar karından görünmüyo demişlerdi o yuzden sordum.. Allah sağ salim kucağınıza aldırsın :)
Normaldir inşallah merak etme. Bu heyecanlı günler bile bi başka güzel :)Amiin can hepimiz icin insallah.Bende cok sasirdim daha once dsuk yapmstm o cok gec gozuktu netten baktim 5haftada diyor zaten kucukti ama sasirdim insallah normaldir ☺