Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D
- Konu Sahibi xiexie
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
1- 70 bin “Subhanellahi ve bihamdihi okunursa çocuk salih olur, ilk dört ay içinde okunması evladır.
2- Araf Suresinin 189. ayeti kerimesi her farz namazdan sonra okunursa doğacak çocuğun fiziki yapısı düzgün olur.
3- Hamile kadın Arabi ayların ilk günlerinde A’la Suresini (87.sure) yazıp üzerinde taşırsa çocuğu zeki ve gürbüz o lur .
4- Hamilelik boyunca her gün bir cüz Kuran okunur, böylece hamilelik süresince dokuz hatim tamamlanır.
5-Doğacak çocuğun Peygamber ahlaklı olması için her gün bir defa Enbiya Suresi okunur, buna imkan bulamayan en az 70 tane okumaya gayret eder, bu sayıya ilk dört ay içinde ulaşmak evladır.
6-Doğacak çocuğun “Lokman sözlü, Yusuf yüzlü” olması için her gün bu sureler birar tane okunur. ( İmkanı olmayan okuyabildiği kadar-tek sayı)
7- Çocuğun hayırlı olması niyetiyle her gün bir tane Yasin Suresi okunur.
8- Ahlakın güzel olması için 70 insan suresi okunur.
9-Ali İmran Suresi 35. ayette geçen “Rabbi” den itibaren ayetin sonuna kadar dua kısmı 9 ay boyunca okunur.
10- İbrahim Suresi çok okunursa çocuk yumuşak huylu olur.
11- Her gün bir defa Meryem Suresi okunur.
12- Çocuğu şeytanın zararından korumak için Al-i İmran Suresi Okunur.
13- Çocuğun azalarının tam olması niyetiyle her gün 2 rekat namaz kılınır.
14- Fatıma Validemiz gibi doğumun kolay olması için her gün bir Fatiha Fatıma Annemize hediye edilir.
15- 70 bin kelime-i tevhid okunur.
2- Araf Suresinin 189. ayeti kerimesi her farz namazdan sonra okunursa doğacak çocuğun fiziki yapısı düzgün olur.
3- Hamile kadın Arabi ayların ilk günlerinde A’la Suresini (87.sure) yazıp üzerinde taşırsa çocuğu zeki ve gürbüz o lur .
4- Hamilelik boyunca her gün bir cüz Kuran okunur, böylece hamilelik süresince dokuz hatim tamamlanır.
5-Doğacak çocuğun Peygamber ahlaklı olması için her gün bir defa Enbiya Suresi okunur, buna imkan bulamayan en az 70 tane okumaya gayret eder, bu sayıya ilk dört ay içinde ulaşmak evladır.
6-Doğacak çocuğun “Lokman sözlü, Yusuf yüzlü” olması için her gün bu sureler birar tane okunur. ( İmkanı olmayan okuyabildiği kadar-tek sayı)
7- Çocuğun hayırlı olması niyetiyle her gün bir tane Yasin Suresi okunur.
8- Ahlakın güzel olması için 70 insan suresi okunur.
9-Ali İmran Suresi 35. ayette geçen “Rabbi” den itibaren ayetin sonuna kadar dua kısmı 9 ay boyunca okunur.
10- İbrahim Suresi çok okunursa çocuk yumuşak huylu olur.
11- Her gün bir defa Meryem Suresi okunur.
12- Çocuğu şeytanın zararından korumak için Al-i İmran Suresi Okunur.
13- Çocuğun azalarının tam olması niyetiyle her gün 2 rekat namaz kılınır.
14- Fatıma Validemiz gibi doğumun kolay olması için her gün bir Fatiha Fatıma Annemize hediye edilir.
15- 70 bin kelime-i tevhid okunur.
- 16 Nisan 2010
- 2.287
- 4.008
- 333
Benim de ilk bebiş .Sizlerin ilk bebislerimi kizlar
Yaşım 26.
Denemede 2. ayımız :)
- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
meraba canm çok şükür :)Merhaba :) ilk gebeliğim ilk denemede oldu elhamdulillah yaşım 22
- 16 Nisan 2010
- 2.287
- 4.008
- 333
Benim de daha az ara ara ağrı oluyor ama geçiyor. Bugün biraz başım dönmeye başladı sanırım tansiynum düşüyor olabilir. Ne zaman ayağa kalksam başım dönüyor.Kizlar benim butun agrilarim kayboldu goguslerm ve belim cok fenaydu aniden kayboldu sizinkiler ne durumda
- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
ya bütün hamilelerden yerleşme kanaması geliyor mu ? benden hiç gelmedi de bugün belim başım ayaklarım baya ağrıdı nedense hayırlısı :)Benim de daha az ara ara ağrı oluyor ama geçiyor. Bugün biraz başım dönmeye başladı sanırım tansiynum düşüyor olabilir. Ne zaman ayağa kalksam başım dönüyor.
- 16 Nisan 2010
- 2.287
- 4.008
- 333
Bende de gelmedi canım yerleşme kanaması. Demek ki herkeste gelmiyor :).ya bütün hamilelerden yerleşme kanaması geliyor mu ? benden hiç gelmedi de bugün belim başım ayaklarım baya ağrıdı nedense hayırlısı :)
- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
aman bi sorun olmasın da :) doktora gitmediğim için korkar oldum ben böle değildimBende de gelmedi canım yerleşme kanaması. Demek ki herkeste gelmiyor :).
- 16 Nisan 2010
- 2.287
- 4.008
- 333
Bu arada canım doktorun söylediği bir iki şey daha vardı telefondan düzgün yazamadım. Haftada 2 defa balık en az 3 defa kırmızı et ye dedi. Yediğin etler iyice pişmiş olsun dedi. Çiğ etten bulaşan bi hastalık varmış. Tavuk da organik ise ye dedi. Sonra nane, maydanozdan uzak dur dedi. Düşüğü tetikleyebiliyormuş.aman bi sorun olmasın da :) doktora gitmediğim için korkar oldum ben böle değildim
Bitki çayı önermiyoruz dedi çünkü bitkilerin etkileri tam olarak bilinemiyor dedi. Günde bi bardak açık çay içebilirsin dedi. Günde bi bardak kahve içebilirsin dedi canın çok çekerse. Ihlamurun bilinen bir zararı yokmuş kullanabilirsin dedi.
Her gün mutlaka yarım kilo süt ürünü tüket dedi mesela sabah süt öğlen yoğurt gibi. Çiğ süt tüketme dedi. Yani kaynamamış açık sütten bahsetti galiba. Bir de süt ürünleri ile et ürünlerini aynı anda tüketme dedi. Birbirinin emilimini azaltıyormuş. Yani et ve yoğurt gibi.
Bu arada ben ceviz yiyorum her gün bir kaç tane, kuruyemiş te yararlıymış. Bir de her gün 1 yumurta yiyorum organik yumurtalardan aldım. Yoğurdumu kendim mayalıyorum.
- 23 Haziran 2012
- 233
- 176
- 103
Selamlar kızlar beni de alır misiniz aranıza birbuçuk yıllık evliyim pko var hiç korunmadım defalarca tedavi oldum olmadı olmadı hep hüsran. Ekimde adet oldum klomen verdi bu son iğneye geçicez dedi klomen sonucunu öğrenmeye gittiğimde yıkıldım gene hiç olgunlaşmamıştı yumurtalarım bu ay da geçsin de bi dahaki ay gel iğneye başlayalım dedi. Neyse ben tabi artık bu ay imkansız diye çok sallamadım iğneyi olmak için adet olmayı dört gözle beklerken gelmedi tabi gene geciktim geciktim en son söktürücü kullanmaya karar verdim ama öncesinde içim rahat etsin diye test yaptım ki pozitiffff tabi hayal edersiniz o andaki şoku ana kesin kimyasaldır dedim çünkü 18 çıkmıştı değerim iki günü Nasıl geçirdim inanın bilmiyorum cuma tekrar test yaptım 119 a yükselmiş inşallahhhhh sağlıklı bi şekilde sizlerde ben de bebişlerimize kavuşuruz tez Zaman'da yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek
- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
Canım güzel bilgilerin için çoook teşekkür ederim :) bende et yemiyorm malesef balık yiyorm ama haftada 1 ancak yerm hergün tavuktan taze çıkmış bir yumurta yiyorum badem,siyah kuru üzüm, kuru kayısı ,ceviz yiyorum . hergün bol bol en az 5 bardak su içiyorum bitki çayı çok içerdim onu söylemen iyi olmuş artk içmem :) kahve sevmem zatn çok şükr maydonoz ve nane çinde yok zatn o da tamamBu arada canım doktorun söylediği bir iki şey daha vardı telefondan düzgün yazamadım. Haftada 2 defa balık en az 3 defa kırmızı et ye dedi. Yediğin etler iyice pişmiş olsun dedi. Çiğ etten bulaşan bi hastalık varmış. Tavuk da organik ise ye dedi. Sonra nane, maydanozdan uzak dur dedi. Düşüğü tetikleyebiliyormuş.
Bitki çayı önermiyoruz dedi çünkü bitkilerin etkileri tam olarak bilinemiyor dedi. Günde bi bardak açık çay içebilirsin dedi. Günde bi bardak kahve içebilirsin dedi canın çok çekerse. Ihlamurun bilinen bir zararı yokmuş kullanabilirsin dedi.
Her gün mutlaka yarım kilo süt ürünü tüket dedi mesela sabah süt öğlen yoğurt gibi. Çiğ süt tüketme dedi. Yani kaynamamış açık sütten bahsetti galiba. Bir de süt ürünleri ile et ürünlerini aynı anda tüketme dedi. Birbirinin emilimini azaltıyormuş. Yani et ve yoğurt gibi.
Bu arada ben ceviz yiyorum her gün bir kaç tane, kuruyemiş te yararlıymış. Bir de her gün 1 yumurta yiyorum organik yumurtalardan aldım. Yoğurdumu kendim mayalıyorum.
- 16 Nisan 2010
- 2.287
- 4.008
- 333
Selamlar kızlar beni de alır misiniz aranıza birbuçuk yıllık evliyim pko var hiç korunmadım defalarca tedavi oldum olmadı olmadı hep hüsran. Ekimde adet oldum klomen verdi bu son iğneye geçicez dedi klomen sonucunu öğrenmeye gittiğimde yıkıldım gene hiç olgunlaşmamıştı yumurtalarım bu ay da geçsin de bi dahaki ay gel iğneye başlayalım dedi. Neyse ben tabi artık bu ay imkansız diye çok sallamadım iğneyi olmak için adet olmayı dört gözle beklerken gelmedi tabi gene geciktim geciktim en son söktürücü kullanmaya karar verdim ama öncesinde içim rahat etsin diye test yaptım ki pozitiffff tabi hayal edersiniz o andaki şoku ana kesin kimyasaldır dedim çünkü 18 çıkmıştı değerim iki günü Nasıl geçirdim inanın bilmiyorum cuma tekrar test yaptım 119 a yükselmiş inşallahhhhh sağlıklı bi şekilde sizlerde ben de bebişlerimize kavuşuruz tez Zaman'da yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek
Çok sevindim canım git bakalım doktora inşallah burada beraber bekleriz bebişlerimizi :).
- 16 Nisan 2010
- 2.287
- 4.008
- 333
Yumurta yiyorsan hem de tapataze en iyisi canım :). Evet bitki çayı içme özellikle adaçayı iyi değilmiş diy duydum. :)Canım güzel bilgilerin için çoook teşekkür ederim :) bende et yemiyorm malesef balık yiyorm ama haftada 1 ancak yerm hergün tavuktan taze çıkmış bir yumurta yiyorum badem,siyah kuru üzüm, kuru kayısı ,ceviz yiyorum . hergün bol bol en az 5 bardak su içiyorum bitki çayı çok içerdim onu söylemen iyi olmuş artk içmem :) kahve sevmem zatn çok şükr maydonoz ve nane çinde yok zatn o da tamam
- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
Canıımm çok sevindim aramıza hoşgeldin bebişin hayırlı olsun inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsinSelamlar kızlar beni de alır misiniz aranıza birbuçuk yıllık evliyim pko var hiç korunmadım defalarca tedavi oldum olmadı olmadı hep hüsran. Ekimde adet oldum klomen verdi bu son iğneye geçicez dedi klomen sonucunu öğrenmeye gittiğimde yıkıldım gene hiç olgunlaşmamıştı yumurtalarım bu ay da geçsin de bi dahaki ay gel iğneye başlayalım dedi. Neyse ben tabi artık bu ay imkansız diye çok sallamadım iğneyi olmak için adet olmayı dört gözle beklerken gelmedi tabi gene geciktim geciktim en son söktürücü kullanmaya karar verdim ama öncesinde içim rahat etsin diye test yaptım ki pozitiffff tabi hayal edersiniz o andaki şoku ana kesin kimyasaldır dedim çünkü 18 çıkmıştı değerim iki günü Nasıl geçirdim inanın bilmiyorum cuma tekrar test yaptım 119 a yükselmiş inşallahhhhh sağlıklı bi şekilde sizlerde ben de bebişlerimize kavuşuruz tez Zaman'da yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek
- 23 Haziran 2012
- 233
- 176
- 103
İnşallah Can'ım benim çook sağol evet aynı dönem bebişleri olacaklarÇok sevindim canım git bakalım doktora inşallah burada beraber bekleriz bebişlerimizi :).
- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
tamamdır canım çook teşekkürler :)Yumurta yiyorsan hem de tapataze en iyisi canım :). Evet bitki çayı içme özellikle adaçayı iyi değilmiş diy duydum. :)
- 23 Haziran 2012
- 233
- 176
- 103
Amin amiiiin cümlemizinkini inşallah Can'ım benimmmCanıımm çok sevindim aramıza hoşgeldin bebişin hayırlı olsun inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.