2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

çocuk bereketiyle gelir derler üzülme Allahtan gelen herşey kabulümüz :)

canm benm bildiğim hemen iğneye başlamalısın hiç vakit kaybetme

biran dalga gecıosun zannettim kızzzz şaka bı tarafa çinde sistem nasıl neden ordasın ?
eşim 8 senedir burda bende bu sene nisan ayında evlendm direk buraya geldim canım burda yaşıyoz işte düzenimiz burda ailelerimiz türkiyede

eşim 8 senedir burda bende bu sene nisan ayında evlendm direk buraya geldim canım burda yaşıyoz işte düzenimiz burda ailelerimiz türkiyede
nasıl tanıstınz esınle ? orann doktorları nasıl bu konularda ? orda gercekten ekmek yok mu gelebılıyo musunz turkıyeye

nasıl tanıstınz esınle ? orann doktorları nasıl bu konularda ? orda gercekten ekmek yok mu gelebılıyo musunz turkıyeye
görücü usulü tanıştık nişanda yüzükler takılırken gördük birbirimiz onun öncesinde sadece resimden gördük birbirimizi 2 ayda söz nişan düğün yaptık pat diye çine geldm çok da iyi yaptm hayatımın en güzl kararını vermişim ekmek çok nadir yerlerde var canm genelde kalmıyor bile kendm yapıyorm arada da ocak sonu türkiyeye gidicez inşallah tatile

hayırlı olsun canım tebrik ederim hoşgeldin aramıza :) doktora gidince öğrendiklerini bizimle de paylaşırsan çook mutlu oluruz :)
Çok sağol canım hoşbulduk:) mutlaka paylaşıcam, en güzel maraton başlasın bakalım hepimiz için

Kızlar ben de 3 Aralık'ta beta hcg yaptırdım 6.74 çıktı, sevinçten uçuyordum kiiii gecesinde hasta oldum, Pazartesi tekrar hcg ölçtürcem, inşallah bebeğim iyi tutunmuştur, benimle kalmıştır, inşallah bu üstüne görmedir hayırlısı olsun diye kendimi yatıştırmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum

İnşallah benimki de öyledir, normal adetten farklı gibi geldi bana ama psikolojik de olabilir, gene 0 çıkacak diye sakin dururken 6.74ü görünce havalara uçtum, sonra hasta olunca üzüldüm, şimdi sakin durmaya çalışıyorum kendimi kötüye hazırlamaya çalışıyorum ama güzel hayaller kurmadan da edemiyorum, Allah kimseyi çocuğuyla sınamasın, yokluğunu yaşatmasın, isteyen herkese bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :)

canm adet oldm diyorsun ya kanama miktarı nasıl ? rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah

*** ÖNEMLİ BİLGİ :)
Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Rengi açık pembe oldu, kıvamı falan da bir değişik, bugün 2 günüm bitti azaldı gibi, normalde 4 gün sürerdi şimdi 3te bitiyor gibi, bir de benim döngüm hep 23 gündür, 26. Günde ölçtürdüm hcg 6.74 çıktı, genelde döngüleri kızların 30 gün oluyor gecikti derken 34.günde falan ölçtürdükleri için hcg 200lerde çıkıyor, benimki 26.gün olduğu için düşük çıktı bence inşallah Pazartesi artmış olur, yeniden ölçtürcem Pazartesi

canım inşallah güzel haberler alırsın da bize de güzel haberler verirsin moral bozma mutlu ol ki bebek de mutlu olsun :) hayırlısı allahtan..

İnşallah canım, yazarım sonucu size de, aklınıza gelirsem arada bana da dua edin kızlar ilk bebeğim olacak Allah izin verirse :)
tamam beklicez sonucu inşallah olcak :) ismin ne canm isminle dua edeyim sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…